Mandana
Active Member
ببین حسین جان :
شما یک کاری را انجام میدی ، به عنوان یک گرافیست خودت باید بدونی که چقدر روی کار وقت گزاشتی و کار چه قدر کامله . ok
خوب شما میایید طرحتون را میزارید تو بخش نظر خواهی ، 2 حالت پیش میاد :
1- اکثر کاربرا میان میگن اینجای کار اشکال داره و نمیدونم بیشتر روش کار کن و ...
2- کاربرا و مدیرا ( به خاطر سطح بالای کار) میگن نمیشه یه نظر کلی روش داد بیا بزار تو بخش گالری تا اونجا روی کارتخصصی تر بحث کنیم .
خوب نتیجه ؟
کاربر دیگه حتما به نظرات مفید دیگران تو بخش نظر خواهی عمل میکنه و سعی میکنه تا کار را انقدر
بالا ببره که بتونه نظر تخصصی کاربران را تو بخش گالری را هم داشته باشه .
نتیجه کلی :
میبینید که این بار دیگه به نظرات داده شده واقعا عمل میشه ( احترام گزاشتن به نظرات کاربران) و در
نتیجه ایجاد انگیزه برای بالا تر بردن سطح کار و استفاده از نظرات فنی کارشناسان .
می این نتیجه گیری رو قبول ندارم
می ممکنه یه طرح بزنم که بس کشیدم باسم 5 دقیقه هم طول نکشه.اما باسه یک کاربر مبتدی که تازه کار با فلان ابزار رو یاد گرفته سخت باشه و توی یک یا چند روز اون کار رو انجام بده
با جدا کردن بخشها به دو بخش گالری و نظرخواهی با کما احترام و درک صحبت های مدیر هاینو سیمین جان، مخالفم
چون می روز اول که به این سایت اومدم فکر می کردم چند تا از ابزارهای فتوشاپ یا چند پاگین رو یاد گرفتم پس کللللی بلدم.در حالی که اینطور نبود و همینطوری هم می مونه.یعنی خیلی ها هر قدر هم بلد باشن باز کسی بهتر از اونها پیدا میشه و باز خودشون رو مبتدی می دونن.و بر عکس
این دیگه به اعتماد به نفس، به شیوه ی نگاه کردن به کارهای خود و بقیه و موارد دیگه بر می گرده
وقتی هر نوع طرحی گذاشته بشه، این مزیت هست که دائم شخص مجبور میشه خودش رو بالا بکشه تا به حد بقیه برسه.اماوقتی اونطور بخش بندی بشه یوزر میگه خوب بیخیال کار زیاد روش نمی کنم فوقش میذارم بخش نظرخواهی و این روش اشتباهه.چون اونهایی که فکر می کنن کارشون خوبه در همون حد باقی می مونن و اونهاایی که فکر می کنند کار خوبی ندارند هم در همون حد باقی می مونن
این دیگه بسته به نظر دوستان هست که بخوان روی یک طرح مبتدی نظر بدن یا خیر...میشه طح مبتدی ببینیم صفحه رو ببندیم یا نظرهایی باسه راهنمایی ایشون بکنیم
اما اینکه بگیم کار ات در حد این بخش نیست و منتقل کنیم به بخش نظرخواهی، می به شخصه این جرات رو به خودم نمی دم که با این کار، هم اعتماد به نفس دوستانرو کم کنم هم کسی رو برنجونم هم کللییی مسائل بعدی...
طبیعیه کسی که طرحش رو برای نظرسنجی گذاشته خواسته ایرادهای کارش رو بدونه و اونها رو بهتر کنه و باید نظرات بد و خوب رو تحمل کنه.اما نمیشه افراد رو به دو دسته خوب و بد تقسیم کرد چون ه کس ه قدر هم کارش خوب باشه، باز هم می تونه بهتر باشه ومقیاس خاصی برای این جریان کشف نشده :دی
سیمین جونم تو اگر فکر می کنی کارها مبتدی هست می تونی اون صفحه رو ببندی و بری سراغ کارهای حرفه ای تر.اما گذاشتن فیلتر باسه این قضیه عملن غیر ممکنه
موفق بباشی