رسیدگی و نظارت بیشتر و بهتر به بخش گالری

Mandana

Active Member
ببین حسین جان :

شما یک کاری را انجام میدی ، به عنوان یک
گرافیست خودت باید بدونی که چقدر روی کار وقت گزاشتی و کار چه قدر کامله . ok

خوب شما میایید طرحتون را میزارید تو بخش نظر خواهی ،
2 حالت پیش میاد :

1- اکثر کاربرا میان میگن اینجای کار اشکال داره و نمیدونم بیشتر روش کار کن و ...

2- کاربرا و مدیرا ( به خاطر سطح بالای کار) میگن نمیشه یه نظر کلی روش داد بیا بزار تو بخش گالری تا اونجا روی کارتخصصی تر بحث کنیم .

خوب نتیجه ؟

کاربر دیگه
حتما به نظرات مفید دیگران تو بخش نظر خواهی عمل میکنه و سعی میکنه تا کار را انقدر

بالا ببره که بتونه
نظر تخصصی کاربران را تو بخش گالری را هم داشته باشه .

نتیجه کلی :

میبینید که این بار دیگه به نظرات داده شده واقعا عمل میشه ( احترام گزاشتن به نظرات کاربران) و در

نتیجه
ایجاد انگیزه برای بالا تر بردن سطح کار و استفاده از نظرات فنی کارشناسان .

می این نتیجه گیری رو قبول ندارم
می ممکنه یه طرح بزنم که بس کشیدم باسم 5 دقیقه هم طول نکشه.اما باسه یک کاربر مبتدی که تازه کار با فلان ابزار رو یاد گرفته سخت باشه و توی یک یا چند روز اون کار رو انجام بده
با جدا کردن بخشها به دو بخش گالری و نظرخواهی با کما احترام و درک صحبت های مدیر هاینو سیمین جان، مخالفم
چون می روز اول که به این سایت اومدم فکر می کردم چند تا از ابزارهای فتوشاپ یا چند پاگین رو یاد گرفتم پس کللللی بلدم.در حالی که اینطور نبود و همینطوری هم می مونه.یعنی خیلی ها هر قدر هم بلد باشن باز کسی بهتر از اونها پیدا میشه و باز خودشون رو مبتدی می دونن.و بر عکس
این دیگه به اعتماد به نفس، به شیوه ی نگاه کردن به کارهای خود و بقیه و موارد دیگه بر می گرده
وقتی هر نوع طرحی گذاشته بشه، این مزیت هست که دائم شخص مجبور میشه خودش رو بالا بکشه تا به حد بقیه برسه.اماوقتی اونطور بخش بندی بشه یوزر میگه خوب بیخیال کار زیاد روش نمی کنم فوقش میذارم بخش نظرخواهی و این روش اشتباهه.چون اونهایی که فکر می کنن کارشون خوبه در همون حد باقی می مونن و اونهاایی که فکر می کنند کار خوبی ندارند هم در همون حد باقی می مونن
این دیگه بسته به نظر دوستان هست که بخوان روی یک طرح مبتدی نظر بدن یا خیر...میشه طح مبتدی ببینیم صفحه رو ببندیم یا نظرهایی باسه راهنمایی ایشون بکنیم
اما اینکه بگیم کار ات در حد این بخش نیست و منتقل کنیم به بخش نظرخواهی، می به شخصه این جرات رو به خودم نمی دم که با این کار، هم اعتماد به نفس دوستانرو کم کنم هم کسی رو برنجونم هم کللییی مسائل بعدی...
طبیعیه کسی که طرحش رو برای نظرسنجی گذاشته خواسته ایرادهای کارش رو بدونه و اونها رو بهتر کنه و باید نظرات بد و خوب رو تحمل کنه.اما نمیشه افراد رو به دو دسته خوب و بد تقسیم کرد چون ه کس ه قدر هم کارش خوب باشه، باز هم می تونه بهتر باشه ومقیاس خاصی برای این جریان کشف نشده :دی
سیمین جونم تو اگر فکر می کنی کارها مبتدی هست می تونی اون صفحه رو ببندی و بری سراغ کارهای حرفه ای تر.اما گذاشتن فیلتر باسه این قضیه عملن غیر ممکنه
موفق بباشی:rose:

mehdi2477

Member
ممنون مانی عزیز

حرف اول را توی هر کاری تجربه میزنه که شما داریش .

منظور من طی کردن یک روند آموزش مثبت به همراه ارائه نظرات برای طراح بود .

خوب حالا بیاین ببینید یکی مثل خود شما یک طرح میزنه که واقعا شاهکار هست ، خوب حالا بقیه میان میگن :

مانی خیلی خوب بود.
آفرین ماندانا .
آبجی گلم خیلی به دلم نشست .

چند نفر هم به طور خیلی مختصر در مورد رنگ بندی و انسجام کار و ... نظر میدند.

خوب فینیش

این اون چیزی بود که شما واقعا دنبالش بودی ؟

نظر من ایجاد بستری مناسب تر بود برای ایجاد نظرات سازنده تر بود و صرف جدا سازی و تقسیم انجمن فقط پاک

شدن صورت مسئله هست نه حل مسئله .

امیدوارم توانسته باشم منظورم را انتقال داده باشم .

to remember sb

مدیر انجمن
سلام به همه ی دوستان گلم
من کاملا با مانی جون موافقم و با مهدی و سیمین مخالف ... ببینید الان من یه فرد مبتدی ok ؟
میام واسه کارم وقت میزارم حتی اگه به نظر سیمین صفحه سفید باشه اما واسه منی که طرح زدم هم ارزش داره هم اون طرح سفید خیلی هم خوشگله .. حالا اون که دوستان حوصله ندارند و فقط میگن بیشتر کار کن ایراد از اوناست ... منم خیلی جاها گفتم بیشتر کار کن .. که کاملا اشتباهه ( و اشتباهه خودمم می پذیرم )
به جای له کردن افراد مبتدی و گفتن کلماتی مثل بی ارزش و .. به کاراشون بهتره بیایم نظر اساسی و سازنده بدیم که اون عزیزی که کار گذاشته بتونه کارشو بهتر کنه ... من خودم تاحالا چندین کار واسه نظر خواهی گذاشتم و واقعا اکثر نظرات و پیشنهادات کمکم کرده و کارم در نهایت خیلی بهتر از طرح اولیه شده ...
پس چی ؟ بهتره ما نظرات فنی و سازنده بدیم حتی اگه 100 صفحه بشه ... این بهتره
در ضمن من همه ی پست هارو خوندم .. قابل توجه سیمین عزیز :rose:

mehdi2477

Member
حالا اون که دوستان حوصله ندارند و فقط میگن بیشتر کار کن ایراد از اوناست ... منم خیلی جاها گفتم بیشتر کار کن .. که کاملا اشتباهه ( و اشتباهه خودمم می پذیرم )

خواهر من خوب به نظر شما چرا شما خیلی جاها گفتی بیشتر کار کن . این را اون دوستی که طراح طرح بوده

میدونسته که طرح را گزاشته برای نظر خواهی .و طراحی (در جهان مادی ) نداریم که طرحی بزنه که به درجه نهایی
کمال رسیده باشه.

حرف من سر این موضوع ، که الان روند نظرات مثبت نیست به هیچ وجه نیست . خیلی ها به این وسیله پیشرفت کردند نمونش خود شما .

حرف سر اینه که چرا نباید روندی بهینه تر طی بشه.

نمیدونم چرا نمیتونم منظورم را به خواننده القاء کنم.

خوش باشید.

hamid

Well-Known Member
[FONT=&quot]
[/FONT]کار های ضعیف و متوسط برای جهت گیری درست و ارتقاع تکنیک حتما به 2 جور نظر سنجی احتیاج دارن
1- نظر سنجی تکنیکی
2- نظر سنجی درک هنری
اینجاست که این 2 نوع نظر سنجی مخصوص کارهای متوسط و ضعیف ، که بشدت بهش نیاز دارن
بحث نظر سنجی در مورد کارهای قوی و حرفه ای اونجا معمولا شامل حالت های ساده یا نیمه پیچیده ای ازتحلیل هنری میشه ( که خوب این شامل سبک و گرایش کار هم میشه مثل گرایش هایmodern ، post modern ، abstract ،conceptual ، minimal futurism, Post Structural,و ...) که میتونه مثلا شامل برسی های thematic و pragmatics کار هم باشه
و نهایتا بحث تکنیکی ( تکنیک های CG ، رنگ آمیزی ، برسی های فرومیک و ...)
[FONT=&quot]
[/FONT]​

خوب حالا بیاین ببینید یکی مثل خود شما یک طرح میزنه که واقعا شاهکار هست ، خوب حالا بقیه میان میگن :

مانی خیلی خوب بود.
آفرین ماندانا .
آبجی گلم خیلی به دلم نشست .

چند نفر هم به طور خیلی مختصر در مورد رنگ بندی و انسجام کار و ... نظر میدند.

:-?

mehdi2477

Member
حمید جان برادر من : دوباره داریم بر میگردیم سر پله اول .

بحث من سر این نیست که بیاییم چرخ را دوباره اختراع کنیم . حتما از نظرات انجمنی که شما توی اون عضو بودی استفاده میشه .

بحث سر پیاده سازی محیط مناسب هست . فرض میگیریم ( بدون استفاده از تجربه چند ساله انجمن خودمون) راهی که شما فرمودید درست هست . همه قبول دارن ok

خوب شما چه جور میخواهی طرحت را پیاده سازی کنی . فرهنگها با هم خیلی فرق داره برادر من.

برخلاف خیلی از دوستان که دارای تجربه چند ساله توی امر آموزش در فضای سایبر هستند بنده تجربه آموزش چند ساله توی فضای کاملا عملی را دارم .

هدفم از نطق بالا کمک به یادگیری بود . دیگه ادامه نمیدم و قصد به کرسی نشاندن حرف خود و بقیه ندارم.

اینهم اخرین تایپیک در مورد نظر خواهی خودتون قضاوت کنید . فقط یکی از دوستان خواهان طرح اصلی برای نظر دادن بر روی طرح شده .

خوش باشید.

آخرین ویرایش:

mehrshad_245

Active Member
:shock:از من کسی آماتور تر تو این سایت وجود داره؟؟؟؟
الان اگه من طرحی بدم بخوام بزارم واسه نظر خواهی چیکار کنم؟؟؟
من دیگه طرح هامو اینجا نمیزارم میزم تو سایتا مشابه میزارم
اینجا 100% مکانی هست برای طراحان حرفه ای :cry:

آخرین ویرایش:

hhhhaaaa

Member
حسین

می این نتیجه گیری رو قبول ندارم
می ممکنه یه طرح بزنم که بس کشیدم باسم 5 دقیقه هم طول نکشه.اما باسه یک کاربر مبتدی که تازه کار با فلان .
.
.
.
.
.

دمت گرم :اسمایل دمت گرم با چمشک و لبخند و اشاره انگشت:
--------------------------------------------
ب.ن :
سلام مانی مهربون :)

دلم یه زره شده بود واست :oops:
---------------------------------------------

زودتر بگو جونمون گرفت :دی
منم دقیقا منظورم همین بود ولی متاسفانه سنمون در همین حد هست نمیتونم مثل مانی جون حرفم رو برسونم :wink:

تقدیم به همه دوستان :rose:

the_king

مدیرکل انجمن
تفکیک کردن طرح هایی که ارائه میشه به چند دلیل امکان پذیر نیست :

درجه بندی کمی و کیفی بیشتر یک مساله سلیقه ای یه تا فنی. دنیا مملو از هنرمندانی بوده که گروهی نابغه
خطاب شون کردن و گروهی دیگه ناشی و بی استعداد. هر کسی که برای یک طرح ارزش و نمره ای تعیین کنه،
یک معیار مشخصی رو در نظر گرفته که الزاما برای همه صاحب نظر ها قابل قبول نیست. نظر دادن بر اساس
معیار دلخواه ایرادی نداره ولی تفکیک کردن آثار و محروم کردن یک کاربر بر اساس یک معیار شخصی خودخواهی یه.
مگر اینکه بحث کمیته داوران و جایزه و تاپ گالری و ... غیره باشه.

گالری و نظر خواهی از هم قابل تفکیک نیستند. هر کسی که طرحی رو در یک گالری قرار میده باید حداقل دو ویژگی
رو داشته باشه :

اول اینکه آمادگی شنیدن هرگونه انتقاد و نظر رو داشته باشه، چه سازنده و چه تخریب کننده. اگر کسی تحمل
شنیدن نظری جز تمجید و تشویق رو نداشته باشه، به هیچ وجه نباید طرح اش رو ارائه کنه. کسانی که در
نظر خواهی ها شرکت می کنند، افرادی مستقل و با میزان تجربه و تخصص های متفاوتی هستند که شاید
برای نظر خواهی مناسب نباشند. الزاما نه علاقه ای به شما دارند، نه طرح شما و نه پیشرفت شما.
چه بسا که علاقه ای به راهنمایی کردن رایگان هم نداشته باشند. ممکن است از لحاظ روحی و روانی هم چندان
متعادل نباشند. پس داشتن یک روحیه انتقاد پذیر و حفظ خونسردی اجباری است.

دوم اینکه انتظار مشخص شدن ایرادات و ارائه شدن راه حل برای بهبود اونها رو نداشته باشه، اگر کسی چنین
هدفی داره، باید طرح اش رو بطور خصوصی پیش استاد و راهنماش ببره.

30min

Banned
خوشجالم که دوستان شرکت کردن در بحث .
الان اگه من طرحی بدم بخوام بزارم واسه نظر خواهی چیکار کنم؟؟؟
من دیگه طرح هامو اینجا نمیزارم میزم تو سایتا مشابه میزارم
اینجا 100% مکانی هست برای طراحان حرفه ای :cry:
دقیقا همین موردی هست که دوستان منظور من رو متوجه نمیشن .
شما به گفته خودتون مبتدی هستین .
قدمتون هم روی چشم که طرح هاتون رو بزارید برای نظرخواهی .
اگر برای طرحتون زحمت بکشید کاملا مشخص میشه و مطمئنا ارزش نظر دادن داره .
اما اگر زحمتی نکشید به هیچ وجه ارزشی نداره برای نظر دادن تعارف هم نداریم .
دوستان عزیز مانی عزیز king و حمید و سایر دوستان که موضوع اصلی حرف من رو هنوز هم متوجه نشدید لطفا توجه کنید .
ببینید یک شخص فوق مبتدی میاد و یک طرح رو میزاره و تا جایی که میتونه زحمتش رو میکشه بعد میگه بیاین و نظر بدین .
مطمئن باشید اگر بتونم اول از همه نظر میدم و امید دارم که باعث پیشرفتش بشه .
اما اگر یک شخص مبتدی یا حتی حرفه ای بیاد و یک طرح بزاره که روش زحمتی نکشیده شما چطور میتونید روی این طرح نظر بدید .
وقتی یکی میاد و توی کارت ویزیتش یک عکس میزاره و میزاره تو گالری آیا واقعا این ارزش نظر دادن داره ؟!
به نظر من با این کار بی احترامی کرده به کل اعضا و تازه انتظار راهنمایی هم داره .
اگر قصد یادگیری یک کاری هستش پس ببخشید بخش سئوالات و درخواست ها برای چی هستش ؟!
چرا سعی میکنید من رو ضد افراد مبتدی نشون بدین ؟
من که از اول گفتم من موافق همه نوع طرحی هستم که روش زحمت کشیده شده باشه .
خیلی از حرفه ای ها الان میان و طرح هایی میزنن که واقعا زحمتی روش کشیده نشده !
پس زحمت کشیدن روی یک کار مبتدی و حرفه ای نمیشناسه .
قبلا هم گفتم من تو بخش سه بعدی تا وقتی که تسلطی در حد ساخت یک مدل رو نداشتم این اجازه رو ندادم به خودم که بیام طرحهای مسخره در گالری سه بعدی بزارم . ( ببخشید به جای مسخره واژه ای نیافتم !)
در آخر باید بگم گالری مثل کلاس کنکور در 2 ماه آخر مانده به کنکور هستش .
جای یادگیری از صفر نیستش بلکه جایی است برای فراگیری نکات تستی و مسائلی که میتونه به طراح کمک کنه .
بازم تشکر میکنم از دوستانی که نظر دادن چه با ربط چه بی ربط !
خوش باشید .

hesam_sn

کاربر VIP
به نظر من یه قسمت به همین بخش اضافه بشه که کسی که میخواد طرحش رو بذاره خودش انتخاب کنه که این طرح رو برای نظر خواهی میذاره یا گالری. ممکنه من یه کار بذارم و خودم بدونم کارم خوبه و اشکال کلی توش نیست و کارم رو برای گالری میذارم. اگر هم دیدم برای بهتر شدن کارم به نظر بقیه نیاز دارم به عنوان نظر خواهی میذارم.
میشه نظر خواهی و گالری رو با دو رنگ مختلف یا هر روش دیگه ای از هم جدا کرد. این جوری به کسی هم بر نمیخوره و هر کسی برای کار خودش تصمیم میگیره.

MEGA WAVE

Active Member
در رابطه با صحبت سمین نظرم ممتنع هست.

چرا ممتنع ؟ چون یه بخشش مثبت هست و یه بخشش منفی

بخش منفیش اینه که :
شک دارم وقتی این کار انجام بشه کیفیت طراحی ها بالا بره ! خیلی ها واقعاً به این نیاز دارن که از الفبای گرافیک بهشون نکته یاد داده بشه !!

بخش مثبتش هم اینه که :
میشه گفت تا حدود زیادی ظاهر تاپیک نظر خواهی و گالری شکل و فرم حرفه ای به خودش میگیره !

اما یه مطلب رو باید عنوان کنم :

طرح هایی که الان یعنی سال 89 داره گذاشته میشه برای نظر خواهی به شدت از طرح های دو سال پیش گذاشته میشد ضعیف تر هستند !
مخصوصاً از نظر ایده پردازی !

قبل از هر چیز اینو بگم که توی دنیای گرافیک بشدت احساس آماتور بودن و خام بودن میکنم ، پس این صحبت هایی که میکنم مخاطب اولش خودم هستم.

یه سوال از دوستانی که تازه دارن گرافیک کار میکنن دارم ؟ ( امیدوارم صادقانه جواب بدن ! ) این واقعاً سواله و برای اطلاع خودم میپرسم اصلاً کنایه یا چیزی نیست !

قبل از اینکه شروع به طراحی کنید تا چه حد میرید 2 تا کتاب باز میکنید و بخونید تا الفبای گرافیک بیاد دستتون ؟

چند در صد کاراتون به این صورت بوده که قبلاً توی ذهنتون بیاد ، بعد روش ایده پردازی کنید و بعد توی ذهنتون بالا پایینش کنید و بعد توی فتوشاپ فقط به عنوان یه ابزار پیادش کرده باشید ؟

یا اینکه میایید اول فتوشاپ رو باز میکنید و تازه الان فکر میکنید که خوب با توجه به براش ها و وکتورها و بانک عکسم ببینم چی میشه بزنم ؟

مثل آشپزی که ندونه میخواد چیکار کنه و زیر اجاق گاز رو روشن کرده حالا داره همینطوری هی مواد غذایی رو خرد میکنه توی قابلمه غذا !

میدونم که توی فتوشاپ Ctrl + Z هست اما باور کنید اگه هزار تا Ctrl + Z هم باشه تا وقتی که ندونیم چی رو چجوری باید استفاده کنیم فاییده ای نداره !

باور کنید فرق بین یه طرح خوب و بد توی 2 روز یا 2 ماه بیشتر زمان گذاشتن روی طرح نیست ، من طراح اگر بدونم چیکار می خوام بکنم و اطلاعات بصریم رو بالا برده باشم نصف راه رو رفتم !

البته من با سیمین کاملاً کاملاً موافقم که فروم مجیدآنلاین جای یاد گرفتن الفبای گرافیک نیست ، کسی که میخواد طراح بشه باید اطلاعات اولیه رو خودش دنبالش باشه و فروم جایی هست که اطلاعاتی رو که خودش یاد گرفته رو پرورش بده !

مثل این میمونه که شما بری توی یه سمینار که راجع به نقد یه فیلم هست ، بعد جای اینکه یه سوال بپرسی که فیلم طرف رو نقد کرده باشی بپرسی : ببخشید فیلم 9 میلیمتری چیه ؟ و توی چه نوری میشه ازش استفاده کرد و حداکثر سرعت فریم ریتش چقدره ؟

یه سوال هم از مانی و سارا و بقیه بچه های قدیمی دارم ؟

بنظرتون چرا دیگه ناکوت ، لیلی ، مامان بارون ، دن کرلئونه ، نوید آی آر و خیلی های دیگه با اینکه دارن طراحی میکنن و لی دیگه اینجا طرحشون رو نمیزارن ؟

کلام آخر بنظر منم این کار نشدنی هست که بخواییم تفکیک انجام بشه ، ولی کاش یه برنامه ای باشه که بچه ها ، کسایی که به خودشون میگن طراح یه مقداری با دید باز تر به طرحا شون نگاه کنن.

شاد زی

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
یه سوال هم از مانی و سارا و بقیه بچه های قدیمی دارم ؟

بنظرتون چرا دیگه ناکوت ، لیلی ، مامان بارون ، دن کرلئونه ، نوید آی آر و خیلی های دیگه با اینکه دارن طراحی میکنن و لی دیگه اینجا طرحشون رو نمیزارن ؟

شاد زی

برای اینکه بعضی از نقد ها واقعاً بی خودی و ادم .... :green: مثلاً چرا رنگی که به کار فته مثلاً ابی نبوده و ازاینچیزا که از صد تا ... بدتر :rose: حالا شما بگو :wink:

MEGA WAVE

Active Member
برای اینکه بعضی از نقد ها واقعاً بی خودی و ادم .... :green: مثلاً چرا رنگی که به کار فته مثلاً ابی نبوده و ازاینچیزا که از صد تا ... بدتر :rose: حالا شما بگو :wink:

منم همینو میگم

کی میشه فروم یکمی تخصصی تر بشه ...

خدائیش همین الان برو و نظرات بخش نظر خواهی رو بخون !

شاد زی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اولا خوشحالم که این تاپیک اینطوری پر از نظرات مختلف و افراد مختلف شده. حداقل چیزی که میشه از این تاپیک فهمید اینه که
هنوزم خیلیا دلشون برای انجمن و آینده اش میسوزه. همین موضوع آدم رو امیدوار میکنه.

در مورد صحبتهایی که شد باید بگم که صحبت های سیمین عزیز و مهدی عزیز بنظرم صحبتهای کامل و خوبیه.
منتها یه کوچولو سمت و سوی ایده آلیست بودن رو داره!
ببین سیمین جان این که شما میگی مثلا من نوعی تا زمانی که سطح کارم در حد مقبولی نشده به خودم اجازه ندم که کارم رو
توی انجمن بذارم ، در اصل حرف کاملا درستیه و اصلا ادب هم همین رو حکم میکنه! شک نکن!
منتها الان چکیده ی این بحث این میشه که آیا اصلا چیزی به اسم کار در حد صفر و کار حرفه ای وجود داره؟! بنظرت این مسائل
نسبی نیستن؟! اصلا مگه چیزی به اسم خوب و بد 100% وجود داره (بجز خدا!)
ببین فکر کن که مثلا من نوعی رفتم یه گالری واقعی از کارهام رو توی یه نمایشگاه گذاشتم و از نظر خودم و خیلیهایی که سطحشون
از من پایین تره کارهام در حد خوب هست. ولی آیا این خوب بودن نسبی نیست؟ من نسبت به چه افرادی خوب هستم؟ همین کارهای
من که از دید خیلیا خوب هست از دید خیلیا هم که از من قوی تر هستن بد و ضعیف هست. این مثال رو زدم که بگم خوب و بد کاملا
نسبی هست و من نوعی نمیتونم ادعا کنم که فلان کار 100% بد هست! چون شاید از دید من بد باشه ولی از دید خیلی افراد دیگه
خوب هست! پس چون من و شما نمیتونیم خوب و بد رو 100% مشخص کنیم اجازه نداریم که جداسازی انجام بدیم.

از طرفی بنیامین صحبت از ضعیف شدن سطح کارها و رفتن خیلی از بچه ها کرد. در مورد ضعیف شدن سطح کارها باید بگم که چون
کلا میانگین سنی بچه های انجمن نسبت به قبل پایین اومده کلا کارها به نسبت ضعیف تر دیده میشن. در مورد بچه هایی هم که اسم
بردی باید بگم که خوب همیشه یه سری افراد میان و یه سری دیگه میرن!! الان فکر میکنی مثلا شهرام یا سپیده یا حسین و ... دارن
توی انجمن های دیگه کولاک میکنن ولی اینجا نمیان؟!؟! الان میتونم بگم تقریبا تمام این افراد بخاطر شرایط سنیشون و اینکه به هر حال
باید سر کار و زندگی برن ، شاغل شدن. تقریبا با تک تک این افرادی که اسم بردی در ارتباط هستم و میدونم که مثلا بجز da یا سایتهای
مشابه توی انجمن خاصی فعالیت آنچنانی نمیکنن. چون وقت اینکار رو مثل قبل ندارن.
ولی در کل کاملا با این موضوع موافقم که سطح کارها باید بالاتر بره. اگر قرار باشه بالاتر نره و پسرفت کنه که باید انجمن رو جمع کنیم
بریم دنبال کارمون! :دی

30min

Banned
مرسی از سارا و بنیامین که حداقل متوجه این موضوع میشن که من قصدم خراب کردن شخص خاصی نیست و فقط میخوام گالری تخصصی تر باشه و همینطور سوء استفاده از اون هم کمتر بشه !
با صحبت های سارا و بنیامین تا حد زیادی موافقم و البته امیدوارم راهکاری هم ارائه بشه که بشه برای این مشکل راه حلی پیدا کرد .
در ضمن از دوستان عزیزم هم میخوام که لطفا از صحبت های کنایه آمیز در سایر پست ها پرهیز کنن چون این یک بحث هستش و اختلافاتی هم اگر هست در محدوده همین بحث هستش پس دلیلی نداره که کینه به دل بگیریم و اون رو به بخش های دیگه ببریم .
به قول فیلم Gone With the Wind یا همون بربادرفته خودمون عزیزم سنت رو به خاطر بیار ! :wink:
راستی سارای عزیز یادت رفت پیشنهادت رو هم بگی که آیا راه حلی داری برای این موضوع که بحث بی نتیجه نمونه ؟!
البته میدونم که باید حق وتوی مانی رو هم در نظر بگیریم ! :wink:
راستی یک توضیح هم برای دوستانی که پیغام خصوصی دادن ( و خیلی هم لطف داشتن !!!) بگم :
من یک کاربر متوسط فتوشاپ هستم و نزدیک به 10 سال هستش که با این نرم افزار کار میکنم ولی نمیدونم مباحثی که من مطرح کردم چه ربطی به از خود راضی بودن من داره ؟!
یک کمی فکر کنید که واقعا من چه سودی میبرم از ایجاد همچین تاپیکی ؟
غیر از اینکه تا به حال چند نفر از من رنجیدن ( البته بی مورد ! )
بابتش به من پولی هم نمیدن و مدیر هم نمیشم و قدردانی هم از من نمیشه .
فقط به این دلیل تاپیک رو ایجاد کردم که یک کمی دوستان به خودشون بیان و یک کمی احترام قائل باشن برای هنر و اسم هر خطخطی رو هنر نزارن .
در کل امیدوارم گالری به روزهای خوبش برگرده و طرحهای زیبا و پرمعنا و خلاقانه ای رو از کاربران شاهد باشیم .
خوش باشید همگی شما .

آخرین ویرایش:

zagomago

کاربر VIP
بنظر میرسه که خانم 30min تمایل دارند هر چیزی رو از فیلتر خاص خودشون عبور بدن
هم در قسمت نظرخواهی و قبل تر از اون در قسمت طراحی Sig
و هر کسی هم مخالف صحبت کنه به نفهمیدن نوشته های ایشون متهم میشه
میخواستم بدونم ایا شما مجبور هستید برای تمام کارهای ضعیف و بی ارزش (از نظر شما)
پست ارسال کنید (یا اصلا اونها رو نگاه کنید)
و بعد از اون هم در قسمت دیگه کار اون افراد رو خط خطی و بی ارزش بدونید
من کار استادیوم نیوکمپ شما رو دیدم از نظر من مبتدی که 1 ماه هست با فتوشاپ کار میکنم
خیلی کار فوق العاده ای شده
ولی اگر با توجه به این پیشنهاد اخیر شما خدای ناکرده چند تا از مدیران بخش تصمیم بگیرند
کار شما رو از قسمت گالری در بیارن و در قسمت کارهای ضعیف و بقول خودتون خط خطی و بی ارزش قرار بدند
ایا شما با نوشتن یک پست از مدیر بخش نمی پرسید که از کارش برای قرار دادن طرح شما در قسمت
خط خطی ها پشیمون هست یا نه
و ایا شما با شنیدن توضیحات مدیر بخش دلسرد و ناراحت نمیشید
یا قبول می کنید که کارتون در حد بسیار ضعیفی قرار داره
بنظر من هر کسی که فکر میکنه خیلی کارش حرفه ای هست
بجای دادن نظرات گمراه کننده به افرادی که سطح پایینتری از اون دارند
سطح کار خودشو بالاتر ببره و کار رو هم برای دیدن بقیه در قسمت نظر خواهی قرار بده
( البته اگر به فکر بالا بردن سطح کار بقیه هست )

30min

Banned
در مورد چند خط اولی که نوشتید نظری ندارم چون شما مشخصات هیتلر رو گفتید نه من !
در رابطه با مسابقه Signature تا جایی که یادم میاد قصد نداشتم نظرم رو تحمیل کنم .
در ضمن من کلا با قوانین و نوع بررسی ها مخالف بودم که به همین خاطر دیگه ادامه ندادم و خیلی خوشحال میشم که دوباره شرایطی پیش بیاد بتونم شرکت کنم .
اتفاقا یکی از اعتراضاتم هم به دوم شدن طرح شما بود در یکی از هفته ها که به نظرم اصلا نباید جزو سه طرح قرار میگرفت ! ( فکر کنم هفته سی و هفتم بود )
در مورد طرح نیوکمپ هم باید عرض کنم من برای اینکار زحمت زیادی کشیدم .
طرح اول رو موقعی گذاشتم که آخرای کار بود ( طرح سفید استادیوم رو نزاشتم بگم آقا نظر بدید من چکار کنم روی این ! )
بعد بچه ها نظراتی دادن و طرح رو عوض کردم و یک سری تغییرات دادم روش و دوباره گذاشتمش تو گالری .
از شما هم ممنونم که از این طرح خوشتون اومده باعث افتخاره .
ولی اگر با توجه به این پیشنهاد اخیر شما خدای ناکرده چند تا از مدیران بخش تصمیم بگیرند
کار شما رو از قسمت گالری در بیارن و در قسمت کارهای ضعیف و بقول خودتون خط خطی و بی ارزش قرار بدند
ایا شما با نوشتن یک پست از مدیر بخش نمی پرسید که از کارش برای قرار دادن طرح شما در قسمت
خط خطی ها پشیمون هست یا نه
و ایا شما با شنیدن توضیحات مدیر بخش دلسرد و ناراحت نمیشید
یا قبول می کنید که کارتون در حد بسیار ضعیفی قرار داره
اولا فکر نمیکنم مدیران همچین کاری بکنن چون همونطور که گفتم پشت اینکار زحمت هستش و البته نتیجه کار هم خوب نباشه بد نیست به نظرم .
تازه اگر فرض کنیم مدیران اینکار رو بکنن خوب من باهاشون صحبت میکنم .
اگر قانع شدم که قبول و مشکلی نیست اگر قانع نشدم میتونم شرکت نکنم .
اما مطمئن باشید هیچ وقت همچین مشکلی پیش نمیاد چون مدیران طرحی که روش کار شده و نتیجه مناسبی داره رو از کاری که هیچ ارزشی نداره رو میتونن تشخیص بدن .
در ضمن دوستان که طرح هاشون رو میزارن نباید انتظار به به و چه چه داشته باشن و اصلا دلسردی معنی نداره مگر اینکه توهین بشه از طرف کسانی که نظر میدن که اون بحثش جداست و پسندیده نیست .
بحثی خوبی شده اگر به بیراهه کشیده نشه نتیجه خوبی خواهد داشت اگر دوستان مشکلی غیر از موضوع مطرح شده دارن میتونن از طریق پیغام خصوصی مطرح کنن .
موفق باشید .

آخرین ویرایش:

zagomago

کاربر VIP
در رابطه با مسابقه signature تا جایی که یادم میاد قصد نداشتم نظرم رو تحمیل کنم
اتفاقا یکی از اعتراضاتم هم به دوم شدن طرح شما بود در یکی از هفته ها که به نظرم اصلا نباید جزو سه طرح قرار میگرفت ! ( فکر کنم هفته سی و هفتم بود )
در مورد چند خط اولی که نوشتید نظری ندارم چون شما مشخصات هیتلر رو گفتید نه من
تا اینجا که حرفی ندارم
و در مورد نیوکمپ ( البته بحث من سر خوب یا بد بودن کار نیست و قبلا هم گفتم که از نظر من کار فوق العاده ای شده)
در مورد طرح نیوکمپ هم باید عرض کنم من برای اینکار زحمت زیادی کشیدم
چون مدیران طرحی که روش کار شده و نتیجه مناسبی داره رو از کاری که هیچ ارزشی نداره رو میتونن تشخیص بدن .
این مدیرایی که شما می فرمایید همونهایی هستند که کار فوق العاده بد و بی ارزش بنده
رو بعنوان برنده یک مسابقه انتخاب کردند
و من موندم که کدوم یکی از حرفهای شما رو قبول کنم که در نهایت ایا مدیرهای انجمن از کارشون
اطلاعی دارند یا نه
و امکان داره متوجه نباشند شما یا یک نفر دیگه چقدر برای یک کار زحمت کشیدید( و ایا زحمت کشیدن
صرف، باعث خوب بودن یک کار هست یا نه)
و کار شما رو در قسمت خط خطی ها قرار بدند
اگر شما برای یک کار زحمت میکشید بقیه هم همین کار رو می کنند غیر از اونهایی که
زحمت دانلود و ریپ کردن کارهای بقیه رو بخودشون می دهند پس لطف بفرمائید اگر در
مورد یک کار نظری مساعد ندارید یا نظر ندید یا خیلی راحت با طراح کار در مورد اون صحبت کنید
و این سیستم دسته بندی کار خوب و کار خط خطی که شما پیشنهاد میدید
کمکی به بالا رفتن سطح کار بقیه نمی کنه
در مورد مسابقه Sig هم لطفا به همون بخش خودش مراجعه کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا