رايگان

ar

New Member
:D
سلام دوستان
آیا سایتی را سراغ دارید که اینترنت رایگان هدیه دهد ؟

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

منظورت هاست رايگانه يا سترسي اينترنت؟!

مجيد

salar007

Member
بيشتر اينترنت رايگان رو براي مناسبت ها ميدن مثلا يكم پيش در زمان عيد يكي دو شركت در تهران اينترنت رايگان ميدادند البته به مقدار خاصي و به منظور تبليغ براي خودشون ولي فكر نكنم بتوانيد همين طوري اينترنت مجاني بگيريد :wink:

bagher

Member
جواب

نگو مجاني كه دلم كباب ميشه.
بابا جان من هم اينقدر از اين چيزها خوشم مياد مخصوصا اينترنت.
چه كنم اون هم ماهي 10 يا 15 ساعت مي يايم رو اينترنت و تا واردش مي شوم نمي دونم كجا برم اينقدر كه آدم هول ميشه. اولش كه وارد سايت مجيد ميشم.

ImanYari

Member
آقا شما هم تو اين مملكت دنبال چه چيزايي ميگردين ها...!!!!!
دل خوش سيري چند!!؟

saman_sweden

Active Member
ar گفت:
:D
سلام دوستان
آیا سایتی را سراغ دارید که اینترنت رایگان هدیه دهد ؟

ايران را قربونش برم
اما نو اینجا اروباو امریکا وغیره اینترنت مجانی نا دلت بخواهد ولی کمی با تبلیغ فراونه

saman_sweden

Active Member
سلام
این یک نمونه از سایتها ست که CD رایگان وصل به اینترنت تو مغازه ها میگذاره و با هر cd میشه 1000 ساعت رایگان به اینترنت وصل شد و بعد از آن اگر دوست داشتید عضو میشوید واگر نه باطش میکنید حال شما میتواید 50 تا CD از معازه ها بردارید بهد از پایان عمر هر CD اونو باطلش کرده و CD را جایگزینش کنید

http://www.aol.com/

shahrokh_xp

Active Member
saman_sweden گفت:
shahrokh_xp گفت:
mahyar_nel گفت:
اقا سايت روشد هم شنيدم مي ده
آقا اشتباه شنيديد اونجا Intranet ميده نه Internet . و دسترسي فقط به سايت خودش داره.
:roll: :roll: :roll: :!: روشد = رشد :!: :roll: :roll: :roll:

سلام عزيز
آقا اشتباهی در کار نیست درست خدمتان عرض شد من درست شنیدم و میدونم و استفاده کرده ام Internet مجانی میده نه Intranet

این یک نمونه از سایتها ست که CD رایگان وصل به اینترنت تو مغازه ها میگذاره و با هر cd میشه 1000 ساعت رایگان به اینترنت وصل شد و بعد از آن اگر دوست داشتید عضو میشوید واگر نه باطش میکنید حال شما میتواید 50 تا CD از معازه ها بردارید بهد از پایان عمر هر CD اونو باطلش کرده و CD را جایگزینش کنید

آقا سامان من شما رو نگفتم.برويد همين الآن سه سوته يه نگاه ديگه بياندازيد من منظورم مهيار بود ك گفته بود رشد اينترنت مجاني ميده. :roll:

saman_sweden

Active Member
shahrokh_xp گفت:
saman_sweden گفت:
shahrokh_xp گفت:
mahyar_nel گفت:
اقا سايت روشد هم شنيدم مي ده
آقا اشتباه شنيديد اونجا Intranet ميده نه Internet . و دسترسي فقط به سايت خودش داره.
:roll: :roll: :roll: :!: روشد = رشد :!: :roll: :roll: :roll:

سلام عزيز
آقا اشتباهی در کار نیست درست خدمتان عرض شد من درست شنیدم و میدونم و استفاده کرده ام Internet مجانی میده نه Intranet

آقا سامان من شما رو نگفتم.برويد همين الآن سه سوته يه نگاه ديگه بياندازيد من منظورم مهيار بود ك گفته بود رشد اينترنت مجاني ميده. :roll:

واقعا ببحشيد آقا من شرمنده ام
الان درستش مي کنم

Pooriya_Online

Active Member
سلام به دوستان
آقا يا خانم ar من يك سايت سراغ دارم كه به اونايي كه سايتش رو بازديد ميكنن ميده
البته از ساعت 2 تا 7 صبح
البته فقط براي تهرانيها
البته اين موضوع تا امروز يعني جمعه 30 خرداد 1382 در سايت هست ولي اون مقعي كه شما اين نامرو ميخوني نميدونم توسايت باشه يا نه
براي همين من براتون مينويسم البته نميدونم شايد غير قانوني باشه تا براتون بنويسم براي همين برات خصوصي مينويسم.

pamjadi

Member
سلام

واي نگو اينترنت مجاني..............
اميدوارم در ايران بزرگ ما هم يه روزي يه شركتي بياد و همچين كاري رو بكنه.......

K@VEH

Member
البته یه سایتی هم هستش که قبلاً عضو می گرفت و هر روز یه سئوال مطرح می کنه و هر کس جواب بده دو ساعت اینترنت مجانی( 1000 تا در روز) میده
که جدیداً چون تعداد عضوهاش بالا رفته گفته تا چند وقت عضو نمی گیره تا بعداً راه بیفته
راستی این سایته اینترانت هم داره
USR:tebyannet
PASS: tebyannet
TEL: 9718733
آدرسش هم اینه:
WWW.TEBYAN.NET
در ضمن پردیس آنلاین هم 4 تا 7 صبح اینترنت مجانی میده
:wink: :wink: :wink:

K@VEH

Member
آقا يه خبر خوب اين سايتي كه بالا گفتم دوباره داره عضو ميگيره
بريد توشو يه بيست سي تا عضويت بگيريد
البته تا چند وقت عضويت شما در حال تعليق ولي بعداْ راه ميفته
مال من تقريباْ يه ماه در حال تعليق بود تا راه افتاد
تو اين سايت همونطوري كه گفتم هر روز يه سوال مطرح مي كنه كه اگه درست جواب بديد 2 ساعت اينترنت ميده
يادتون نره 10 يا 20 تا عضويت بگيريد تا بعضي هاش راه بيفته
:lol: :lol: 8) :? :p :wink: :twisted: :evil: :evil: :evil: :eek: :) :D 8) 8) :lol: :wink: :arrow: :idea: :twisted: :evil:

جدیدترین ارسال ها

بالا