راهي هست كه بشه فونتها رو در فوتوشاپ دسته بندي كرد ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashonline

Well-Known Member
هر چند تا ایراد هم داشته باشه همیشه نرم افزار اول در طراحی BITMAP art هست و شکی نیست !
غریب به اتفاق 80% inter face های نرمافزار های پرکاربرد با فتوشاپ ساخته میشه !!! سایتی نیست که گرافیک قوی داشته باشه و مدعی باشه از فتوشاپ استفاده نکرده !!!
البته ایراد های شما رو بهش میگن بنی اسرائیلی ؟ آشنا که هستی ؟

راستی من شخصا خیلی کنجکاو شدم 3 تای دیگه رو هم بدونم ؟
من يه ايراد هم بگيرم از ايم فتوشاپ 8 ME ببينيد وقتي يه فايل اعم از عكس يا PSD رو باز ميكنيد و بعد فوتوشاپ رو مينيمايز ميكني در اكثر موارد اون فايل قسمت بالاش ميره بالاي فوتوشاپ و گم ميشه و نميشه كاريش كرد يا بايد همونجا ذخيرش كني يا از منوي فايل ببندينش اين يك باگ در اين فوتوشاپ هست !
يه اشكال ديگه اينه كه در فوتوشاپا مثل كورل فونتها ديده نميشن !
:wink: :wink:

P.A.Y.T.O.N

Active Member
آرش وقتی مینیمایز می کنی و اون اتفاق میوفته کافیه رو نوار بالای صفحه دوبار کلیک کنی درست میشه...
لازم نیست ببندیش دوباره باز کنی!

nima_dsnr

کاربر VIP
نه پیتون منظورش خود فتوشاپ نیست منظورش اون سند هست.

آرش این باگ رو من تا حالا هیچ وقت باهاش روبرو نشدم. برو فتوشاپتو با یک cd دیگه نصب کن درست میشه.

arashonline

Well-Known Member
آره نيما جان خيلي خويه !
خودش دسته يندي ميكنه البته حجمش كمه دانلود كن ببين !

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خوب این ایرادی که آرش گفت منم زیاد باهاش بخورد داشتم و البته بوسیله همون ابزار zoom که عکس ذره بینه قابل حله. اون ابزار 3 تا گزینه داره (همون Actual و ...) این 3 تا گزینه رو وقتی این حالت پیش اومد امتحان کن یکیشون صفحه رو میاره جای اصلی و از اون بالا در میاردش ولی دقیقا یادم نیست کدومشونه.

در مورد نشون دادن فونتها هم تو CS2 این مشکل حل شده و فونتها رو پیش نمایش میکنه و این مورد رو خود ادوبی حل کرده.

S.H.R.M.K

Well-Known Member
من يه ايراد هم بگيرم از ايم فتوشاپ 8 Me ببينيد وقتي يه فايل اعم از عكس يا Psd رو باز ميكنيد و بعد فوتوشاپ رو مينيمايز ميكني در اكثر موارد اون فايل قسمت بالاش ميره بالاي فوتوشاپ و گم ميشه و نميشه كاريش كرد يا بايد همونجا ذخيرش كني يا از منوي فايل ببندينش اين يك باگ در اين فوتوشاپ هست !

اولین اشکال تو فتوشاپ 7 و 8 بوده درسته ولی تو فتوشاپ Cs2 این مشکل حل شده و دیگه زیر نوار ابزار بالا نمیره.
دومین مشکل هم همونطور که سارا گفت حل شده.

arashonline

Well-Known Member
اولین اشکال تو فتوشاپ 7 و 8 بوده درسته ولی تو فتوشاپ Cs2 این مشکل حل شده و دیگه زیر نوار ابزار بالا نمیره.
دومین مشکل هم همونطور که سارا گفت حل شده.

دوست عزيزم خيلي ممنون
ولي خب ورژنه 8 من Cs است درست يعني در ورژنه 9 كه Cs2 هست برطرف شده ؟ ولي آخه چون فارسي نداره من نصب نميكنم !

Broken-home

Member
:wink: :wink:
و چه ايراد عذاب آوري! كرل توي اين مورد عاليه .يعني دقيقا ميفهمي تركيب بندي كلمه اي كه نوشتي با انتخاب هر فونتي چطور ميشه .اميدوارم در نسخه ي بعدي فوتوشاپ اين امكان اضافه شه.
يه ايده ي خوب دارم چطوره يه تايپيك در مورد ايرادات فوتوشاپ بزنيم .بعد همه هر چي به ذهنشون مياد بنويسن.بعد با كمك هم ترجمه شون كنيم و هر كسي دو سه بار :) واسه ادوبي ميل كنه.فكر كنم اينطوري جواب بده و اصلاحاتي كه ميخوايم صورت بگيره.اين طوري يك كاري اساسي كرديم .چطوره ؟

ولي خب ورژنه 8 من Cs است درست يعني در ورژنه 9 كه Cs2 هست برطرف شده ؟ ولي آخه چون فارسي نداره من نصب نميكنم !

خب چرا cs2 رو نسخه ي me ش رو نميگيري ؟ به راحتي تو بازار گيرت مياد.

P.A.Y.T.O.N

Active Member
فکر خوبیه فقط از طرف یه شخص نباشه بهتره به اسم سایت یا فرم مجید آنلاین باشه بهتره
حتی اگه بدیم خود مجید آقا بفرسته فک کنم بهتر باشه نه؟

S.H.R.M.K

Well-Known Member
و چه ايراد عذاب آوري! كرل توي اين مورد عاليه .يعني دقيقا ميفهمي تركيب بندي كلمه اي كه نوشتي با انتخاب هر فونتي چطور ميشه .اميدوارم در نسخه ي بعدي فوتوشاپ اين امكان اضافه شه.
يه ايده ي خوب دارم چطوره يه تايپيك در مورد ايرادات فوتوشاپ بزنيم .بعد همه هر چي به ذهنشون مياد بنويسن.بعد با كمك هم ترجمه شون كنيم و هر كسي دو سه بار واسه ادوبي ميل كنه.فكر كنم اينطوري جواب بده و اصلاحاتي كه ميخوايم صورت بگيره.اين طوري يك كاري اساسي كرديم .چطوره ؟

البته ادوب داره نسخه جدید برنامه هاشو (cs3) با اسم اختصاری و رمز ( Banana Split ) رو بیرون میده و مدیر عامل این شرکت گفته که تو این ورژن تمام برنامه های ادوبی پیشرفت زیادی کردن.
احتمالا هم 6-ماه دیگه باید آماده بشه.!
تو این نسخه خیلی از کمبود ها رفع شده مخصوصا فتوشاپ.

آخرین ویرایش:

arashonline

Well-Known Member
يه ايده ي خوب دارم چطوره يه تايپيك در مورد ايرادات فوتوشاپ بزنيم .بعد همه هر چي به ذهنشون مياد بنويسن.بعد با كمك هم ترجمه شون كنيم و هر كسي دو سه بار :) واسه ادوبي ميل كنه.فكر كنم اينطوري جواب بده و اصلاحاتي كه ميخوايم صورت بگيره.اين طوري يك كاري اساسي كرديم .چطوره ؟

خب چرا cs2 رو نسخه ي me ش رو نميگيري ؟ به راحتي تو بازار گيرت مياد.
عاليه

اي بابا من نميدونستم اومده !

GFX Master

خوب زدن این تاپیک فکر خوبیه ولی قبل از فرستادن و این حرفا باید خودمون روش بحث کنیم و اگر مطمئن شدیم که این ایرادات مثلا در Cs بوده و تو Cs2 نیست بعدا تصمیم بگیریم که بفرستیم.

Broken-home

Member
البته ادوب داره نسخه جدید برنامه هاشو (cs3) با اسم اختصاری و رمز ( Banana Split ) رو بیرون میده و مدیر عامل این شرکت گفته که تو این ورژن تمام برنامه های ادوبی پیشرفت زیادی کردن.
احتمالا هم 6-ماه دیگه باید آماده بشه.!
تو این نسخه خیلی از کمبود ها رفع شده مخصوصا فتوشاپ.

آره اما بحثش كه شروع بشه خيلي گيرها ميشه داد:cool: و خيلي پيشنهادها ميشه كرد كه به فكر ادوبي ها نرسيده باشه.ذهن ها متفاوته.الان يه مقدار كارهام زياد شده .دو سه روز ديگه تايپيك رو مي زنم.پيش به سوي گير دادن و پيشنهادات خلاقانه :)

آخرین ویرایش:

Y.FASHiST

Member
هر چند تا ایراد هم داشته باشه همیشه نرم افزار اول در طراحی BITMAP art هست و شکی نیست !
غریب به اتفاق 80% inter face های نرمافزار های پرکاربرد با فتوشاپ ساخته میشه !!! سایتی نیست که گرافیک قوی داشته باشه و مدعی باشه از فتوشاپ استفاده نکرده !!!
البته ایراد های شما رو بهش میگن بنی اسرائیلی ؟ آشنا که هستی ؟

راستی من شخصا خیلی کنجکاو شدم 3 تای دیگه رو هم بدونم ؟

:D :idea: :mrgreen:

arashonline

Well-Known Member
آره اما بحثش كه شروع بشه خيلي گيرها ميشه داد:cool: و خيلي پيشنهادها ميشه كرد كه به فكر ادوبي ها نرسيده باشه.ذهن ها متفاوته.الان يه مقدار كارهام زياد شده .دو سه روز ديگه تايپيك رو مي زنم.پيش به سوي گير دادن و پيشنهادات خلاقانه :)
ببخشيد من دير ديدم عاليه ما هم هستيم !!

GFX Master

آقای Y.FASHiST من دلیل شما رو برای بالا اوردن تاپیکهای قدیمی نمیدونم!! این چندمین تاپیکیه که شما به همین صورت با دادن پست الکی دوباره مطرح کردید!

mostafa_az

Well-Known Member
جناب فاشیست پیغام خصوصیتون رو چک کنین لطفا !!!
این تاپیک رو هم میبندم چون مورد خاصی برای گفتن نداره .

مخلصیم
مصطفی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا