راهي براي خوندن سورس صفحات php هست؟

ULFSoft

Member
آقا یا من بد توضیح دادم یا شما خیلی ...
البته اولی احتمالش بیشتره.

من منظورم اینه که سورس یه صفحه php که توی یه سرور قرار داره رو چجوری میشه خوند. نه صفحه ای که روی هارد کامپیوتر خودمه.:)

siavashmusic

Active Member
دوست عزیز این مطلب بارها گفته شده که امکانش نیست چرا که اگه می بود خیلی راحت میشد فایل کانفیگ این فروم رو پیدا کرد و . . ..
php یه زبان تحت سرور هست و من و شما در واقع نتایج اجرای یک فایل php رو در قالب صفحه دریافت میکنیم نه خوده سورس رو

alionline1366

Active Member
کاملا درسته php به هیج وجه امکان نداره بتونی سورسشو ببینی این چیزی هست که همه تو دنیا تو کفشن

navidba

Well-Known Member
سلام
باید بشه....کار نشد نداره... با برو بچ هکر یه صحبتی می کنم.... به نظر من یه کم کار داره ولی میشه....!!! شاید هم نشه..

alionline1366

Active Member
نه دوست من نوید جان به صورت طبیعی امکان دیدن سورس Php وجود نداره مگه طرف سایت رو هک کنه

ULFSoft

Member
حيف شد...
اينجوري كارم خيلي راحت ميشد.

آقا نويد اگه رفقاي هكرتون راهي بلد بودن ما رو بي خبر نذار.

yakoza

Well-Known Member
بابا گنده ترین هکر ها هم نمیتونن ببینن
اگه اینجوری بود که راحت هر سایتیو می خواستن هک میکردن دیگه سه روز نمیشستن یه باگ تو سیستمت پیدا کنن

راستی یه راه من سراغ دارم
برو با مسئول سرور یه طرح رفاقت بریز یوزر و پس هاست رو بگیر از اونجا میتونی ببینی !!!

navidba

Well-Known Member
بدون پیدا کردن باگ هم میشه ....
اگه ما اون برنامه رو که با اون سایت رو نوشتن پیدا کنیم ... که راحت هست بعدش اکسپلویت و...

alionline1366

Active Member
نوید جان این کار به نظر آسون میاد ولی الان اکثر سایتها با Php هست و Php هم فوق العاده قوی شده در امنیت و امکان نفوذ رو به این سادگی ها نمیده

ULFSoft

Member
آقا یه نفر بیاد بگه میشه یا نه.
من این وسط گیر کردم. یکی میگه میشه یکی دیگه میاد میگه نمیشه.
بالاخره میشه یا نمیشه؟

اگه نمیشه یه فکر دیگه ای بکنم.
مثلا برم با ادمین رفیق بشم و pass رو از خودش بگیرم (مثل یه بچه خوب) یا ...

ICY

Member
ببینید در حالت عادی اینکه بتونین با برنامه ای یا هر چیزی فایل php رو مثل بقیه فایلها دانلود کنید ، باید بگم که 100% نمیشه !

اما شما اگر نیاز به آن فایل دارین باید به سیستمی که در ان سایت نصب شده نفوذ کنید که این با دانلود فایل php با برنامه ای مانند internet download manager کلی فرق میکنه

و اما راه حل شما
همانطور که گفتم امکان دانلود بصورت عادی نیست ! شما اگر نیاز به اون فایل دارین باید یک باگ در سرور یا سیستم نصب شده در آن هاست پیدا کنید و سپس با استفاده از آن باگ به مدیریت هاست اون سایت نفوذ کرده و فایل رو بدذدین :D

ULFSoft

Member
خسته نباشی.
این که از رفیق شدن با ادمین سایت هم سخت تره.
برم طرح دوستی بریزم فکر کنم سریع تر به نتیجه برسم.

navidba

Well-Known Member
عزیز به صورت ساده نمیشه اما پیچیده و با سعی و تلاش و هک سایت میشه... خوب هم میشه...

جدیدترین ارسال ها

بالا