راهنمایی در مورد خرید هاست از شرکت netafraz

behzadaref

New Member
سلام دوستان.
من 2ماه پیش از شرکت رجیران 200 mb به قیمت 45000تومان خریدم...اما دیروز از شرکت نت افراز 20gb خریدم 99000 تومان برای یکسال....منم سریع وسوسه شدم خریدم...اما الان یکم نگران شدم که نکنه مشکلی پیش نیاد...اخه به نظر میاد اختلاف قیمت و اختلاف هاست زیاده....و یکم مشکوک...اگه ممکنه راهنمایی کنید.

behzadaref

New Member
سلام دوستان.
من 2ماه پیش از شرکت رجیران 200 mb به قیمت 45000تومان خریدم...اما دیروز از شرکت نت افراز 20gb خریدم 99000 تومان برای یکسال...اما الان یکم نگران شدم که نکنه مشکلی پیش بیاد...اخه به نظر میاد اختلاف قیمت و اختلاف هاست زیاده....و یکم مشکوک...اگه ممکنه راهنمایی کنید.
<!-- / message -->

webmizban.com

Active Member
ّبه هاستینگهای جدیدالتاسیس که مانند کرم روز به روز در حال افزایش هستند زیاد اعتماد نکنید .

pardisgroup

Active Member
هاستینگ جدید التاسیس مختص کشور ما نیست ، این وظیفه اون هایی هست که ادعا دارند ، تا به کاربران آموزش بدند و واقعیت رو توضیح بدند .. استفاده از واژه کرم یه کم بی ادبانه هست ، فکر کنم منظورتون قارچ بود/

behzadaref

New Member
قیمت هاست تابع عوامل زیادی هست --- یکی از اون عامل ها فقط واسطه هاست ...
اما نت افزار هیچ وقت نمی ذاره شما از اون 20 گیگ استفاده کنید ... اون دل خوش کنی شماست.

اگه بزاره از 2gb هم استفاده کنم راضیم...اما میترسم که رویه سایت کار کنم بعد به یه نحوی به قول قدیمیا مال خود کنه.چی کار باید بکنم که اگه گذاشت رفت اطلاعات و دومینو همچنان داشته باشم؟

behzadaref

New Member
شرمنده...من اشتباه خوندم...فکر کردم التاسیس یه کلمه جدیده ...اما فهمیدم همون تاسیس خودمونه.

آخرین ویرایش:

pardisgroup

Active Member
هاست های نامحدود اونم از نوع ریسلر هیچ حساب کتابی نداره که بشه حرف قطعی زد.

قبل از خرید هاست باید یه سری سوال میکردید و از احوالات شرکت مذکور با خبر میشدید تاریخ تاسیس و مدیر و ...
ولی فکر نکنم جای نگرانی باشه
ان شا الله که موردی پیش نمیاد :wink:

hami131

Member
200mb رو خیلی گرون خردید در مورد این شرکت وقتی مشکلی ندارید چرا تایپیک میزنید

چند نفر که خریدن راضی هستند البته به من ربطی نداره ولی یه عده دنبال تخریب هستند فقط :shock:متاسفانه

در ضمن این شرکت تبلیغات وسیعی در گوگل انجام داده فکر کنم

behzadaref

New Member
200mb رو خیلی گرون خردید در مورد این شرکت وقتی مشکلی ندارید چرا تایپیک میزنید

چند نفر که خریدن راضی هستند البته به من ربطی نداره ولی یه عده دنبال تخریب هستند فقط :shock:متاسفانه

در ضمن این شرکت تبلیغات وسیعی در گوگل انجام داده فکر کنم

عزیزم من قصد خراب کردن این شرکت رو ندارم.اولش هم با خیال راحت خریدم...اما دوستان خودتون تو همین جا حرفهایی میزنن که ادم نگران میشه...خودم هم چون اطلاع کمی دارم خواستم مطمئن بشم...شما هم مطمئن باش اگه کارش درست باشه...خودم براش تبلیغ میکنم.

p30tip

Member
اگه ریسلر باشه، ممکنم هست OverSell کرده باشه که دیگه می شه همون چیزی که پردیس عزیز گفت...

pardisgroup

Active Member
ما هر چی می گیم از روی تجربه هست ؛ حالا عده ایی این رو رو حساب بدخواهی می ذارند حسابش جداست.

behzadaref

New Member
ما هر چی می گیم از روی تجربه هست ؛ حالا عده ایی این رو رو حساب بدخواهی می ذارند حسابش جداست.

عزیز جان من قصدم توهین به شما و دوستان نبود...اگرم منظورمو بد گفتم معذرت می خوام....کاملا هم مشخصه حرف شما از روی خیر خواهیه...بازم معذرت.
فقط یه مطلب اگه من از رو سایتم بکاپ بگیرم بعدا میتونم رو دومینم اما رویه یه هاست دیگه بکاپ بگیرم؟
(البته انشالله که مشکلی پیش نمیاد...در ضمن قصد خراب کردن ندارم...:rose:)

pardisgroup

Active Member
عزیز جان من قصدم توهین به شما و دوستان نبود...اگرم منظورمو بد گفتم معذرت می خوام....کاملا هم مشخصه حرف شما از روی خیر خواهیه...بازم معذرت.
فقط یه مطلب اگه من از رو سایتم بکاپ بگیرم بعدا میتونم رو دومینم اما رویه یه هاست دیگه بکاپ بگیرم؟
(البته انشالله که مشکلی پیش نمیاد...در ضمن قصد خراب کردن ندارم...:rose:)
حتما این کار رو انجام بدید. مشکلی پیش نخواهد اومد.

سلام.
دوست عزیز !
همیشه یادت باشه که کسانی که قیمت های بسیار بالا دارند برترین و کسانی که قیمت پایین دارند بدترین نیستند.
انشا الله مشکلی پیش نمیاد.

p30tip

Member
سلام.
دوست عزیز !
همیشه یادت باشه که کسانی که قیمت های بسیار بالا دارند برترین و کسانی که قیمت پایین دارند بدترین نیستند.
انشا الله مشکلی پیش نمیاد.
بله دقیقاً. اگر به قیمت بود که HostGator با اون عظمتش و اون سرویس هاش به این عالی هاستینگ نامحدود رو که $12.95 نمی داد... پس هیچ وقت فکر نکنید اگر قیمت یه چیز پایینه نشونه ی کیفیت بد اون هست...

www.iranwebshop.com

Active Member
با سلام من مدیر این شرکت رو میشناسم در اصفهان هستند http://www.netafraz.com/

اگر از اینجا هاست گرفتین مطمئن باشید که جای خوبی رفتین چون به مشتری خیلی اهمیت میدن و کارشون درسته

جدیدترین ارسال ها

بالا