راهنمایی در مورد خرید هاست از شرکت netafraz

سلام....اره....تا حالا که مشکلی نداشتم....پشتیبانیشون هم خوبه....

سلام دوست عزیز من میخوام ریسلر یک شرکت خوب با خدمات و قیمت خوب بشم ، تا اونجایی که من فهمیدم شما یک هاست از این شرکت خریدی و ریسلر نیستین درسته؟ میخوام بدونم که چند وقت هست که هاست را گرفتید؟ آیا در این مدت مشکلی داشتید که باعث بشه پشیمون بشین؟ برای من همیشه سوال بوده آخه الان داشتم پنل های این شرکت رو میدیدم بخش ریسلر را عرض میکنم دیدم سرویس نمایندگی شماره 1 را که 15گیگ هست را با اون امکانات میدهد 199هزار تومان درسال ولی شرکت http://mihannic.com/ در پلان نمایندگی خودش 3 گیگ را با امکانات کمتر میدهد 380هزار تومان در سال و همینطور شرکت http://parsdev.ir/page.php?act=linuxreseller پنج گیگ را با باز هم با امکانات کمتر از نت افراز میدهد 220هزار تومان در سال و... ، میخواهم بدونم قضیه این سرور ها چطوری؟ یعنی چطوریه یکی این همه امکانات را با قیمت کم ولی یکی امکانات کمتر را با یمت بیشتر ارائه میدهد؟!؟؟!

اونی که داره این همه امکانات میده آخه چطوریه؟ سرور پیش خودشه؟ خودش سرور راه انداخته؟ نماینده جایی هست که اینقدر داره ارزون میده؟ امنیت کمتری دارن؟ کیفیت پایین دارن؟ امکان تحریم دارن؟ و خیلی سوال های دیگر من نمیدونم واقعا" هنگ کردم بین این همه اختلاف

ممنون میشم یکی از دوستان راهنمایی اساسی بکنه.

با سپاس

behzadaref

New Member
سلام....حدودا اردبیهشت ماه خریدم....سرویس طلایی رو خریداری کردم...
در حال حاظر هم مشکلی باهاشون نداشتم...
منم خودم تعجب کردم اولش از این همه قیمت...اما خودشون گفتند که سرورشون توی کاناداست...
از خودشون هم که راجع به این همه اختلاف قیمت پرسیدم...گفتند الان شما هاست فروش های خارجی رو ببینید الان همشون زیر 10 گیگ نمیفروشند....قیمتاشونم زیاد با ما فرق نداره...همون روز هم من یکم تحقیق کردم تو نت...کسی ازشون بدی نگفته بود و حرفشون هم درست بود...
اما بازم تصمیم گیری با خودت...
ازشون بپرس مشتریانشون چه کسانی هستند....از اونا هم بپرس....
بعد بیا بگو اینجا....تا بقیهه هم در جریان باشند....:rose:

pardisgroup

Active Member
می شه بفرمایید متوسط استفاده از فضا و ترافیکتون به طور ماهانه چه قدر بوده ؟

hadikordm

New Member
با سلام
من به شخصه نت افراز ( netafraz.com ) و مديريت عالي آن را ( آقاي عابد) را تاييد مي كنم. و مطمئن باشيد ارزاني هاست دليل بر بي كيفيت بودن آن نيست بلكه بيشتر به اين مربوط مي شود كه سرور ها از كجا تهيه و پشتيباني ها به چه صورت باشند.
در بازار جهاني تعرفه ها خيلي پايين تر از آنست كه ما در داخل مي بينيم اما فروش هاستينگ در ايران هيچ قانون خاصي ندارد .
و نكته آخر اينكه هاست ي با حجم بالا و ارزان بخريد يا هاستي با حجم پايين با قيمت بالا بخريد تفاوتي نمي كند چون احتمالا در نهايت شما مقدار هاستي كه استفاده مي كنيد از همان حداقل هم تجاوز نمي كند.

pardisgroup

Active Member
اقای عابد این پست رو به شما معرفی کردند ؟ :green: چون خیلی عجیبه یه کاربر تازه وارد پست های قدیمی رو زود پیدا می کنه !

NovinServer

Active Member
سلام ، پیشنهاد می کنم همیشه Backup داشته باشید !
حتی یک FTP Backup هم بگیرید بد نیست ....

موفق و پیروز باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا