راهنمایی در ارتباط پویا بین فلش و پایگاه داده در محیط اینترنتی

سلام دوستان
آیا روشی در AS3 وجود دارد که بتوان با کمک آن بعد از فشردن دکمه ای خاص ، رشته ای ( string ) از اطلاعات به بانک داده ارسال گردد و بانک داده با توجه به آن داده مثلا فایل xml را به روز کند ، دوستان من مشکلی با پایگاه داده ندارم سوال من بخش کد نویسی اکشن اسکریپتی قضیه است که چگونه اطلاعات را ارسال کنم .
دوستان من می خواهم از این فایل بر روی اینترنت استفاده کنم پس به نظر من MDM ZINC را فراموش کنید .
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

akherat

مدیر انجمن
برای این کار و با توجه به بر روی وب بودن کار فقط باید از زبان واسط مثل php و یا asp و ... استفاده کرد
برای این کار فلش بخوبی لوازم لازم رو دارد

akherat ممنون از پاسخت
اما می خواستم اگه ممکنه بیشتر راهنماییم کنید و چند تا مرجع و یا چند تا مثال برای فهم بهتر و بیشتر موضوع بهم معرفی کنید .
دوستان در ضمن تاکید میکنم که من بیشتر در قسمت فلش و اکشن اسکریپت کار نیاز به راهنمایی دارم چون گروهی که با اونها کار می کنم php نویسان خوبی داره .
باز هم ممنون میشم از راهنمایی بیشترتون .

باز هم ممنون akherat
ولی یک سرچ ساده را که خودم هم می تونم انجام بدم ، بیشتر منظورم این بود که با استفاده از تجربیاتت و سواد بالات به من دقیق تر بگی که دنبال کدوم دستورات اکشن اسکریپت برم و یا کدوم سایت ها بهتر و کاملتر توضیح دادن و اون ها را به من معرفی کنی ...
باز هم ممنون .

akherat

مدیر انجمن
تو همین سرچ
من گزینه دوم رو دیدم که کامل توضیح داده بود همراه با شرح آن

جدیدترین ارسال ها

بالا