راهنمایی درباره تغییر عمق مووی کلیپ فرزند

سلام دوستان
می خواستم بدونم چگونه می توانم در اکشن اسکریپت 3 :
درون مووی کلیپ های درون استیج که به شکل دایره با شعاع مختلف هستند یک نقطه که خود یک مووی کلیپ است قرار داده ام حال می خواهم با تغییر عمق ان نقاط را بالا بیاورم به گونه ای که اگر مووی کلیپ ها (دایره ها ) در استیج هم پوشانی داشتند نیز نقاط مشخص باشد (بالاتر از دایره ها باشند ) و با کلیک بر روی هر نقطه دایره مورد نظر به بالاترین عمق بیاید

kar1000 ممنون از وقتی که گذاشتی اما در مثالی که گذاشتی با استفاده از getChildIndex و setChildIndex تنها سطوح دایره ها رو به عمق بالاتر اورده اما اگه توجه کنی می فهمی که اگه دایره زیری که بزرگتر است به بالاترین سطح بیاد ما دیگه نه از دایره های زیری خبر دار میشیم و نه به اونها دسترسی داریم که در سوال من برای رفع این مشکل به اون نقطه نیاز دارم
دوستان باز هم اگه کسی تونست من رو راهنمایی کنه ممنون میشم .

++Hadi++

Active Member
به امضای من یه سر بزنی (آموزش های اکشن 3) اون بالا بالاها یه چیزی رو می بینی...

kar1000 و ++Hadi++ باز هم ممنونبه خاطر توجهتون
هادی جان من اموزشت رو کاملا خونده بودم و خیلی مفید بود اما شاید من نتونستم منظورمو درست برسونم برای همین یک عکس می گذارم و روی اون توضیح می دم
در این عکس سه دایره سبز صورتی و ابی راداریم که نقش ظرف ما را دارند ، حال اگر به دو دایزه صورتی و ابی توجه کنید متوجه منظور من میشوید اگر دو دایره کاملا همپوشانی داشتند حتی ما از وجود دایره ابی با خبر نمیشویم تنها عامل مشخص کننده نقطه مشکی است که در مرکز هر دایره قرار دارد که هرکدام از این نقاط فرزند ظرف ها ( دایره ها ) هستند و با کلیک بر روی آن نقاط دایره ها به عمق بالاتری می آیند ، مشکل من بالا بودن نقاط مرکزی حتی در صورت هم پوشانی است . ممنون میشم اگه روش فکر کنید ...

پیوست ها

• setindex.jpg
    setindex.jpg
    7 کیلوبایت · بازدیدها: 2

جدیدترین ارسال ها

بالا