راهنمایی برای خرید پردازنده برای کارهای گرافیکی

dani666v

Member
با سلام من میخوام یه پردازنده برای کامپیوترم بخرم البته میخوام سیستم عامل مک برای پی سی خودم نصب کنم یعنی تو محیط مک کار کنم. عده ای گفتن اگر بخوام از سیستم عامل مک استفاده کنم نمیتونم از پردازنده های phenom از برند آ ام دی استفاده کنم میخوام منو راهنمایی کنید از برند اینتل یا آ ام دی چه پردازنده ای بخرم که قیمتش در حد 150 تومان باشه.ممنون میشم
راستی سوکت مادر بوردم هم lga 775 هست کارت گرافیکم gforce 9500 رم ocz 2gb 600 bas

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام

این سوال رو باید در بخش سخت افزار بیان میکردید .
به هر حال ، استفاده از سیستم عامل مک روی PC کار چندان صحیحی نیست . این سیستم عامل برای کار روی سخت افزارهای خود Apple طراحی شده و روی PC دچار عفت کارایی میشه .
پردازنده اینتل برای سوکت 775 در حال حاظر خیلی کم پیدا میشه و با این قیمت هم فقط Core 2 Quad 8200 و 8300 میتونید پیدا کنید .

موفق باشی :rose:

dani666v

Member
نه دوست عزیز تری دی مکس اصلاً واسه مک نیومده مگه اینکه از vmware توی مک استفاده کرد و تو یه محیط مجازی ویندوز نصب کرد و با 3dmax کار کرد که البته کی میره این همه راه رو :دی البته اونایی که مک دارند مجبورند من منظورم واسه cinema4d بود

::reza::

کاربر VIP
مبحث به بخش سخت افزار انتقال یافت

دوست عزیز قبل از زدن تاپین قوانین مربوطه رو مطالعه بفرمایید و موضوع خودتون رو در بخش مربوطه ایجاد کنید.
موفق باشید:rose:

.:BehzAd:.

Active Member
ببخشید مگه میشه رو سیسم mac تری دی مکس رو نصب کرد؟

نه دوست عزیز تری دی مکس اصلاً واسه مک نیومده مگه اینکه از vmware توی مک استفاده کرد و تو یه محیط مجازی ویندوز نصب کرد و با 3dmax کار کرد که البته کی میره این همه راه رو :دی البته اونایی که مک دارند مجبورند من منظورم واسه cinema4d بود

بله که میشه از نسخه 2012 به بعد اتودسک برا مک هم مکس رو ارائه داد البته خیلی نرم افزارر اضافه شده.

مبحث به بخش سخت افزار انتقال یافت

دوست عزیز قبل از زدن تاپین قوانین مربوطه رو مطالعه بفرمایید و موضوع خودتون رو در بخش مربوطه ایجاد کنید.
موفق باشید

ای ول مدیر عزیز
قدرته دیگه :neutral:

جدیدترین ارسال ها

بالا