تایید میشه!کاش میشد همه سوالاتشونو کامل مطرح کنن! مطرح نشدن سوال بصورت کامل باعث مراجعه چندباره افراد به تاپیک میشه! در نتیجه پهنای باند اینترنتمون بیخودی استفاده میشه!! و زمانمون! این کار باعث کارکردن بیشتر Cpu و Hard سرور مجیدانلاین هم میشه در نتیجه گرمای بیشتری تولید میشه و به زمین آینده ی حیات در روی زمین آسیب میرسونه!
خب دوست عزیز این رپید لیچ اصلا ربطی به phpbb نداره
شما فایلشو که دارین ، با فرمت zip یا gz. یا tar.gz. توی هاستتون و هر پوشه و دومینی که می خواهید آپلودش کنید و همونجا اکسترکتش کنید ...
مثلا شما توی فولدره رپیدلیچ اینو آپلود و اکسترکت کردید ، پس میشه این آدرسش ، البته باید نسخه های جدید rev20 یا rev21 رو داشته باشید ؛ چون نزدیک به 10 روز پیش رپیدشیر سیستمشو تغییر داد (ظاهرش نه هاااا ) که با نسخه های قبلی کار نمی کنه .
اینم میشه آدرس رپیدلیچتون : www.yoursite.com/rapidleech و به خوبی هم کار می کنه.
اگه هم در زمینه نصب این یا phpbb یا چیز دیگه مشکل داشتید ؛ پی ام بدید براتون انجام بشه
با تشکر
موفق باشید
برا شما که هیچی نمیدونی من پیشنهاد میکنم بری تو سایت www.blogfa.com ثبت نام کنی. بعد اونجا میتونی یه وبلاگ بسازی... بعد تازه میتونی یه لینک باکس برا وبلاگت بسازی... خیلی باحالهکاش شما هم به جاي جواب ناقص حداقل يه راهنمايي مي کردين. !
من خود اسکريپت رو دارم. ولي نمي دونم چجوري بايد استفاده کنم.
از هاست مانستر هم 1.5 ترابايت فضا دارم + پهناي باند بينهايت.
لطفا توضيح کامل بدين. چون من هيچي از کنترل پنل و phpbb و اين طور چيزها نميدونم. کنترل پنل هاست هم 11 هستش.
با تشکر از همه دوستان.