[phpNuke] راهنمايي براي ساخت سايت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrvarz_9

New Member
با سلام دوستان عزيز

يك هاست گرفتم با 300 ميگ فضا و 10 گيگ پهناي باند .

حالا مي خوام يه سايت بزنم با آجا نيوك و فروم vBulletin و مي خوام سايتم پر محتوا بشه (مثل مجيد آنلاين البته من نمي خوام پا تو كفش مجيد آنلاين بكنم ) به نظر شما مشخصات هاستم جوابگو هست يا نه.

با تشكر از شما مجيد آنلايني عزيز كه من رو ياري مي كني

S4DEGH

Well-Known Member
توجه داشته باشيد سيستم Vb غير رايگان هست .. و ممكنه بعد از مدتي سايت رسميش بيا گير بده و در سايتتون تخته ميشه ! :)

J4vad

Member
دوست عزيز ! از هاست Warez استفاده كنيد به هيچ عنوان بسته نخواهد شد ! سيستم IPB , VB با آجا سازگار هستند و هر دو پرقدرت ! سعي كنيد يكي از اين دو را استفاده كنيد اگر مي خواهيد با تلاش يك مجيد آنلاين داشته باشيد ! (با تلاش)

خوب است كه دوستاني در اين انجمن ها به تمام نكات اشاره كنند نه .... ! :)

موفق باشيد

ياحق .

miladspy

Member
دوست عزیز بهتر از VB پیدا نمی کنی ! در ضمن IPB هم پولی است ! پس چه بهتر که VB بگیرید .

خوب معمولا با بودن یک الگو بسیار عالی این کار برای دیگران خیلی آسان تر می شود ! مگه نه ؟

در ضمن بذارید یکبار دیگر لیست انجمن ساز هایی که با اجا سازگار هستند را ذکر کنم :

mysmartbb

VB

SMF

IPB

UseBB

XMB

PHPBB

مطمئن باشید به زودی MYBB هم سازگار خواهیم کرد که دیگر کار را تکمیل کنیم و ....

در ضمن این دوست عزیز انجمن سازی قوی را به همراه آجا نیوک قوی سوال پرسیدند ! نه ....

موفق و پیروز باشید !

mehrvarz_9

New Member
اما

دوست عزیز بهتر از VB پیدا نمی کنی ! در ضمن IPB هم پولی است ! پس چه بهتر که VB بگیرید .

با تشکر از شما آقا میلاد اما من با سرورم که تماس گرفتم گفتند که اجازه ندارم از نول شده ها استفاده کنم حالا اگه شما گزینه بهتری سراغ دارید بفرمایید.

در ضمن آقا میلاد من براتون آشنا نیستم .

miladspy

Member
جواد جان از این حرفا نزن که از دستت ناراحت میشم ! کپی برداری کجا بود ؟ شاید ریشه کد ها مثل آجا باشد ولی اسم متغییر ها را تغییر میدهند !!! اینقدر ها هم کپی نمیشه :d (:)

والا دوست عزیز نام کاربریتون برایم مقداری آشناست ! ولی کامل نمیشناسمتون

آخرین ویرایش:

VAHID216

مدیر بازنشسته
كپي برداري زياد دشوار نيست !!!
شدیدا از این حرفت ناراحت شدم ، بهت اکید توصیه می کنم ساز و کار Ipb رو برید یاد بگیرید و بعد در مورد کپی برداری اظهار نظر بکنید ، لازم به ذکر هست این وصل شدن Ipb از 3 سال پیش قابل اتصال بوده منتهی افراد بسیاری خبر نداشتن در همون سه سال پیش اولین سیستمی که Ipb متصل شد Mambo بوده .
یه خواهش داشتم لطفا بدون اطلاعات کافی اظهار نظر نکنید

VAHID216

مدیر بازنشسته
یادم رفت این رو هم بگم
شاید ریشه کد ها مثل آجا باشد ولی اسم متغییر ها را تغییر میدهند !!! اینقدر ها هم کپی نمیشه
بدون هیچ دخالتی در برنامه نویسی چه در پلاتینیوم چه در Ipb می شه وصل کرد یعنی اینکه بدون هیچ تغییر در فایل های Php.

J4vad

Member
با تشکر از شما آقا میلاد اما من با سرورم که تماس گرفتم گفتند که اجازه ندارم از نول شده ها استفاده کنم حالا اگه شما گزینه بهتری سراغ دارید بفرمایید.

در ضمن آقا میلاد من براتون آشنا نیستم .

دوست عزيز سعي كنيد به سايتي بزرگ فكر نكنيد مطمئنا اگر مي خواهيد رايگان باشد بايد با فاروم هايي پر از مشكلات سر كنيد ! SMF مي تواند بهترين گزينه براي Opensource ها باشد ! كمي بحث را مديران عزيز عوض كردند كه به دل نگيريد

شدیدا از این حرفت ناراحت شدم ، بهت اکید توصیه می کنم ساز و کار Ipb رو برید یاد بگیرید و بعد در مورد کپی برداری اظهار نظر بکنید ، لازم به ذکر هست این وصل شدن Ipb از 3 سال پیش قابل اتصال بوده منتهی افراد بسیاری خبر نداشتن در همون سه سال پیش اولین سیستمی که Ipb متصل شد Mambo بوده .
یه خواهش داشتم لطفا بدون اطلاعات کافی اظهار نظر نکنید

بله ! من هم اكيدا تاكيد مي كنم همينطوري صبر نمي كنيم و نگاه كنيم ! دوست دارم كمي از كدهاي آجا را به قول معروف ..... كنيد تا شاهد اتفاقاتي جالب باشيد .

اگر به حرف شما باشد تمام پرتال ها با سعي و تلاش ... :D به اين فاروم ها پيوست مي خورد از سطح دانش بالاي شما در تعجب هستم ! البته اين دانش شما زياد در فاروم ها به چشمم خورده است ! سعي مي كنم با دانش بالا سخن بگويم مبادا دانش شما لكه دار شود .

يا حق .:)

S4DEGH

Well-Known Member
لازم ميدونم چند نكته رو متذكر بشم !

هيچ دست و دخالتي در سيستم پلاتينيوم نشده در رابطه با وصل شدن IPB ... !
اين قدرت و اختيار بخش مديريتي ipb هست كه ميتوني به راحتي با هر ديتابيسي مچ بشه !
و اين مورد هست .. ولي بقول شما بله امثال افرادي از اين دانش بيخبرن .. چه شما .. چه من ! خود منم نميدونستم .. !

پس در ضمينه مسائلي كه نميدونيد لطفا اظهار نظر نكنيد !

وحيد تنها پشتيبان رسمي IPB در ايران هست ... !

موقعي كه سيستم منتشر شد ... بريد كد هاش رو مقايسه كنيد ... :lol:
پلاتينيوم تنها سيستمي هست كه هسته اش كد شده هست ... ! تونستي توش دستكاري كنيد . .بهتون جايزه ميدم !!
واسه همينه هيچ وقت هك نشده .. اما آجا ... :lol:

موندم اين مسائل بچه بازي كي ميخواد تموم بشه ....

SARGASHTEH

Member
بلاخره ما نفهمیدیم این جا راهنمایی آقای mehrvarz_9 است یا جنگ مدیران نیوک مشکل آقا رو حل کنید بعد در تاپیک دیگه توانایی های نیوک تون رو به رخ هم دیگه بکشید دعوا نداره که هرکی از هر سیستمی خوشش می آید یکی آجا رو انتخاب می کنه یکی دیگه میاد نیوک پلاتونیوم خود شما بارها گفتید که ما با هم رفیقیم ولی در این چند تاپیک اخیر هر موقع مدیر 2سیستم پست زدند دعوا شده و این وسط آقایی که مشکل داشت مشکلش حل نشده مانده است

mehrvarz_9

New Member
راستش.........................

بلاخره ما نفهمیدیم این جا راهنمایی آقای mehrvarz_9 است یا جنگ مدیران نیوک

سرگشته جون خیلی ازت ممنونم.

حالا بعد از جنگ و دعوا بریم سر اصل مطلب

راستش من از اونجایی از آجا خوشم اومد که یه جایی آقا جواد نوشته بودند که آجا کمترین فشار رو روی سرور میاره برای همین من برای اولین بار به سایتشون رفتم دیدم با همه انجمن ساز ها مچ هست داونلودش کردم بعد که روی لوکال نصبش کردم ازش خیلی خوشم نیومد چون از یخورده بیشتر اشکال داشت یه گشتی تو سایتشون زدم تو پروژه هاشون ورژن جدید آخرای کار بود به قسمت تکالیف که رفتم دیدم که تو ورژن جدید قراره تمام مشکلات حل بشه و دوم اینکه من از پشتیبانی آجا خیلی خوشم اومد واقعا دستشون درد نکنه (مثل مشهد تیم بی غیرت نیستند) به آقا میلاد هم که پی ام دادم گفتند که تا 15 روز دیگه به دست همه می رسه.

S4DEGH

Well-Known Member
بلاخره ما نفهمیدیم این جا راهنمایی آقای mehrvarz_9 است یا جنگ مدیران نیوک مشکل آقا رو حل کنید بعد در تاپیک دیگه توانایی های نیوک تون رو به رخ هم دیگه بکشید دعوا نداره که هرکی از هر سیستمی خوشش می آید یکی آجا رو انتخاب می کنه یکی دیگه میاد نیوک پلاتونیوم خود شما بارها گفتید که ما با هم رفیقیم ولی در این چند تاپیک اخیر هر موقع مدیر 2سیستم پست زدند دعوا شده و این وسط آقایی که مشکل داشت مشکلش حل نشده مانده است
مشكل اينجاست دوستان تيكه هاي بي ربط ميندازن !!
مجبوريم جواشون رو بديم !!

راستش من از اونجایی از آجا خوشم اومد که یه جایی آقا جواد نوشته بودند که آجا کمترین فشار رو روی سرور میاره
سيستم پلاتيينوم نيز هيچ فشاري روي سرور نمياره .. ! ( بارها ثابت شده هست ) .. :)

SARGASHTEH

Member
آقا جواد که چیزی نگفتند که؟!!!!!!!! ایشان گفتند از هاست وارز اون آقا استفاده کنند تا سایتشان با وی بی بسته نشه

S4DEGH

Well-Known Member
آقا جواد که چیزی نگفتند که؟!!!!!!!! ایشان گفتند از هاست وارز اون آقا استفاده کنند تا سایتشان با وی بی بسته نشه
بهتر هست بجاي دفاع بيخودي ، دوباره تاپيك رو مطالعه كنيد .

صفحه قبل و اين صفحه رو كامل تا آخر و بخون ..

هميشه يادتون باشه :
وقتي يك مبحثي رو كامل نخونديد يا از چيزي خبر نداريد بيخودي اظهار نظر نكنيد .. چون اين شما هستيد كه زير سوال ميريد .. !!

واقعا متاسفم براتون !

J4vad

Member
پلاتينيوم تنها سيستمي هست كه هسته اش كد شده هست ... ! تونستي توش دستكاري كنيد . .بهتون جايزه ميدم !!
واسه همينه هيچ وقت هك نشده .. اما آجا ...

بله ! نكنه آجا هك شده آقا صادق سعي كن حرف هات را حضم كني ممكن از در ... .گير كند ! پلاتينيوم بارها هك شده به Zone-h برويد و جست و جو كنيد اگر يك لينك اثبات در رابطه با پرتال آجا آورديد هيچگاه كار خود را ادامه نخواهم داد ! جالب است كه مدير انجمن با چه سطح دركي اين حرف را ميزند .....
بهتر هست بجاي دفاع بيخودي ، دوباره تاپيك رو مطالعه كنيد .

صفحه قبل و اين صفحه رو كامل تا آخر و بخون ..

دفاع ! بله يادم نبود حقيقت در اين بخش از انجمن هاي مجيد آنلاين معني پيدا نمي كند ! آيا كسي بر اين انجمن نظارتي دارد !؟ اوه بله آقاي صادق خفن.....

بله بله درست مي فرماييد ....

سيستم پلاتيينوم نيز هيچ فشاري روي سرور نمياره .. ! ( بارها ثابت شده هست ) ..

بله بله درست مي فرماييد ......... !

وحيد تنها پشتيبان رسمي IPB در ايران هست ... !

بله ! الان ديگه نماينده شدن ! شاهكار نيست ! ما هم بخيل نيستيم ! خوشحال هستيم كه هم وطن ما به عنوان يك ايراني به اين مقام رسيده است سعي كرده ام با همه از در دوستي وارد شوم و نه دشمني اما ....

بله تاپيك به نتيجه رسيد براي من كافي است ! اميدوارم دوست من در انتخاب خود موفق باشيد

sadeghkhafan اين است يك مدير انجمن .....

موفق باشيد

يا حق .

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا