بی بی کد دکور داخلی نور و رندر

iman13

Well-Known Member
این کار با مدل آماده بسته شده خیلیاتون با نگاه اول متوجه میشین
ولی جاگذاری نور رندر و یه کوچولو مترایل خودم انجام دادم...
دوست داشتم با یه دید خوب از کار رندر بگیرم ولی نشد !!!
خوشحال میشم که نظر بدین تا ازشون استفاده کنم
v-ray 2.0.0.2
max 2011 64
time 2h
ram 8
cpu amd 840 IIX4

آخرین ویرایش:

NNumber_one

Member
رندرت خوبه ولی هیچ حرفی واسه طراحی نداره ، اگه دنبال پول تو کار هستی باید هر چه میتونی طراحی تو قوی کنی و نکات اجرایی رو آشنا باشی و کار زیاد ببینی . موفق باشی

iman13

Well-Known Member
کار خوبی هست ولی خطای پرسپکتیوی داره

:?:دریچه دید دوربین رو یه مقدار باز کردم خطای دیدش کجاست ؟

رندرت خوبه ولی هیچ حرفی واسه طراحی نداره ، اگه دنبال پول تو کار هستی باید هر چه میتونی طراحی تو قوی کنی و نکات اجرایی رو آشنا باشی و کار زیاد ببینی . موفق باشی

آره درسته منم باهات موافقم کار 3D در بحث معماری باید اجرایی باشه:cool:
توو پستم نوشتم نور و رندر

چندتا کلوزآپ هم مینداختی حالشو ببریم
مثلا ازشطرنج یا کیبرد پیانو و ....

حتما دوست عزیز

saman irani ممنونم
، madmaster_3D سلام داداش :) حتما روش کار میکنم و اسلاحیه رو آپ میکنم

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام من نمی فهمم اولا تعجب میکنم از صاحب اثر که کار به این خوبی زده اما با دسته کم گرفتن خودش خب باعث شد کسی به کارش نظر بده و دوستان گلم که یه خودشون زحمت یه نقد رو نمی دن. حالا به هر دلیل .. بچه ها کسی برای کار زحمت میکشه انتظار داره که حداقل نقاط قوت و ضعف کارش رو بدونه.
کامنت هاتون رو یه بار بخونید
و اما کار شما
اگه از آبجکت آماده استفاده شده خب مسلما از ارزش کار کم نمیشه.
مهم این هست تونستین رنگ ها رو خیلی خوب کنار هم مدیریت کنین و یه فضای کلاسیک تمام عیار رو رفم بزنید.
کیفیت تکنیکی کار بالاست.کار به هیچ وجه نویز نداره .نور پردازی موفق بوده و اوربرایت های کمی که دمه بنجره اتفاق افتاده کنتراست ایجاد کرده که به نظرم جای تقدیر داره
زاویه هم مناسب هست.التبه یه خورده از شاتهای متفاوت میگرفتی خیلی بهتر میشد.
بک گراندی که استفاده شده به لحاظ پرسپکتیوی تناقص داره با پرسپکتیو دوربین شما.اصلاح کنین.
اگه واقعا به کارهای این سبکی علاقه دارین پیشنهاد میکنم کارهای فوق العاده استنیسلاو اورخو رو ببینید.
The restaurant in the town of Deauville
The apartment is 135 m2 in Kurkino
Golden House
The house in the village a Deauville
تا خودتون برای کارتون ارزش قائل نشین دیگران هم ارزش قائل نمی شن.
موفق باشید

*farshid*

کاربر VIP
من پست اول رو خوندم احساس کردم کل کار آماده بوده و شما نورپردازی رو مینیپیلیت کردین ... بیشتر توضیح بدین ... اینکه آبجکتها مدل آماده هستند تو کار آرکویز طبیعیه

sallarmelli

Active Member
می شه بیشتر توضیح بدین شما چه مراحلی رو کار کردین؟:?::idea:

بعد چرا در جواب پست ها ی دیگران من رو به عنوان نویسنده ذکر کردید؟

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
چرا کیفیت کاذب؟
این همه کمپانی های بزرگ اومدن بهترین آبجکت های دنیا رو در اختیار من گذاشتن.اون هم مجانی ( برکت نبودکپی رایت ) .
ببین نباید تعصب باشه.بعضی اوقات یه کاری خاص هست مسابقه ای چیزی هست اون موقع درست اما مثلا شما می تونی یه درخت درست کنی؟ خب مسلما نمی تونی چون باید برنامه نویسی بلد باشی و یه سری تکنیک و اسکریپت و آیا می تونی مثلا مثل اورموشن درخت سیب و گلابی ... خب پس بهتره به کره بکشی و بهش نویز بدی بگی رندر ماکتی
مبل هم همینطور و یا سایر اشیاء.اگه کسی واقعا توی بازار کار باشه و سرش شلوغ باشه هیچ وقت چنین حرفی رو نمیزنه. یعنی نمی تونه بزنه.وقت کجا بود.کارفرماها حداکثر 3 روز وقت میدن اون وقت من بیام مبل مدل کنم؟؟؟

:-?

iman13

Well-Known Member
سلام من نمی فهمم اولا تعجب میکنم از صاحب اثر که کار به این خوبی زده اما با دسته کم گرفتن خودش خب باعث شد کسی به کارش نظر بده و دوستان گلم که یه خودشون زحمت یه نقد رو نمی دن. حالا به هر دلیل .. بچه ها کسی برای کار زحمت میکشه انتظار داره که حداقل نقاط قوت و ضعف کارش رو بدونه.
کامنت هاتون رو یه بار بخونید
و اما کار شما
اگه از آبجکت آماده استفاده شده خب مسلما از ارزش کار کم نمیشه.
مهم این هست تونستین رنگ ها رو خیلی خوب کنار هم مدیریت کنین و یه فضای کلاسیک تمام عیار رو رفم بزنید.
کیفیت تکنیکی کار بالاست.کار به هیچ وجه نویز نداره .نور پردازی موفق بوده و اوربرایت های کمی که دمه بنجره اتفاق افتاده کنتراست ایجاد کرده که به نظرم جای تقدیر داره
زاویه هم مناسب هست.التبه یه خورده از شاتهای متفاوت میگرفتی خیلی بهتر میشد.
بک گراندی که استفاده شده به لحاظ پرسپکتیوی تناقص داره با پرسپکتیو دوربین شما.اصلاح کنین.
اگه واقعا به کارهای این سبکی علاقه دارین پیشنهاد میکنم کارهای فوق العاده استنیسلاو اورخو رو ببینید.
The restaurant in the town of Deauville
The apartment is 135 m2 in Kurkino
Golden House
The house in the village a Deauville
تا خودتون برای کارتون ارزش قائل نشین دیگران هم ارزش قائل نمی شن.
موفق باشید

ممنون ازت که راهنماییم کردی و به درستی نظر دادی و این نشون میده که تو در نظر دادن مثله کارهات حرفه ای هستی
من کار میزارم که دوستان نقد کنن و من در پستهای بعدیم کار بهتری به نمایش بزارم
لینکهایی که دادی رو دیدم هرگز نمیتونم با این سیستمی که دارم خروجی بگیرم ولی باید بگم ایده های خوبی به ذهنم رسید و فهمیدم کجا هستم !
ازت ممنونم

من پست اول رو خوندم احساس کردم کل کار آماده بوده و شما نورپردازی رو مینیپیلیت کردین ... بیشتر توضیح بدین ... اینکه آبجکتها مدل آماده هستند تو کار آرکویز طبیعیه
فقط آبجکتها آماده هستن فرش رو خودم درست کردم ولی چیزی که میخواستم نشد !!!:-?
نور رو کلا خودم دادم vraylight & vray sun
متریال کف و فرش و لوسر از خودم بود
بکگراند هم HDRI .. vray light mat
می شه بیشتر توضیح بدین شما چه مراحلی رو کار کردین؟:?::idea:
بعد چرا در جواب پست ها ی دیگران من رو به عنوان نویسنده ذکر کردید؟
شرمنده هواسم نبود!!!!:wink:

ر
ندر خوب بود
ولی آبجکت اماده کیفیت کاذب به کار میده
چرا کیفیت کاذب؟
این همه کمپانی های بزرگ اومدن بهترین آبجکت های دنیا رو در اختیار من گذاشتن.اون هم مجانی ( برکت نبودکپی رایت ) .
ببین نباید تعصب باشه.بعضی اوقات یه کاری خاص هست مسابقه ای چیزی هست اون موقع درست اما مثلا شما می تونی یه درخت درست کنی؟ خب مسلما نمی تونی چون باید برنامه نویسی بلد باشی و یه سری تکنیک و اسکریپت و آیا می تونی مثلا مثل اورموشن درخت سیب و گلابی ... خب پس بهتره به کره بکشی و بهش نویز بدی بگی رندر ماکتی
مبل هم همینطور و یا سایر اشیاء.اگه کسی واقعا توی بازار کار باشه و سرش شلوغ باشه هیچ وقت چنین حرفی رو نمیزنه. یعنی نمی تونه بزنه.وقت کجا بود.کارفرماها حداکثر 3 روز وقت میدن اون وقت من بیام مبل مدل کنم؟؟؟
:-?

درسته به همین دلیل از آبجکته آماده استفاده کردم من اصلا وقت منیکنم کاری انجام بدم که دوست دارم برا همینم کارام کلا سطحشون پایین میاد !!!:cry::sad:
اما این کارو اصلاح میکنم جوری که در خور نظرات دوستان باشه و نظرات شما ثمر بده:rose:

sallarmelli

Active Member
عارف تو وضعیتت خیلی خوبه تازه من باید با التماس از 48 ساعت برسونمش به 72 ساعت

وضعیتی واقعا

آبجکت نداشته باشی از دور خارج می شی همون طوری که قبلن این بلا سرم اومد
همگی موفق باشید

mgh-max

کاربر فعال
خب آره منم بخوام یه کار واسه مشتری بزنم احتمال زیاد مدل آماده استفاده می کنم چون همش جنبه تجاری داره و برای کار فرما اصلا ارزش نداره مدلا چجور درست شده باشه اون فقط به خروجی اهمیت میده
ولی مثلا خود من یا شخصی که واسه دل خودم کار می کنم هدف اینه میزان توانایی و هنر خودمو به نمایش بزارم باید کل کار مال خودم باشه
حالا من قبول دارم خود گیاها یه مقوله تخصصی هستن و خود منم تو زمینه گیاه ابجکت اماده میزارم ولی دیگه باید قبول کرد کیفیت کار بخشیش مال ابجکتایی هستش که محصول هنر و توانایی کس دیگس و باید قبول کرد کاذبه

iman13

Well-Known Member
خدمت شما
راستی یادم رفت بگم ریشه های فرش رو هم با VRayfur درست کردم

پیوست ها

• rgh4313 opacity.jpg
    rgh4313 opacity.jpg
    51 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • rgh4313.jpg
    rgh4313.jpg
    37.3 کیلوبایت · بازدیدها: 7
آخرین ویرایش:

.:BehzAd:.

Active Member
مرسی ولی این خیلی خیلی کوچیک هست لطف کن سایز بزرگش رو شیر کن.

راستی چرا نمیشه برای شما پیغام خصوصی زد!!!!!

iman13

Well-Known Member
والا من از همین استفاده کردم جواب میده چون روی کار با vrayfur پوشیده میشه افت کیفیت نداره خاطرت جم فقط رنگ که میمونه
اگر بخوای فرشهای دیگه ای دارم که بهت بدم ...

در مورد اکانت من نمیدونم چیکار کنم چندبار پیام فرستادم و جوابی نداشتم شاید به دستشون نرسیده !
من سال 87 88 نمیدونم دقیقا ، ثبت نام کردم ولی لینک فعال سازی اکانت رو نزدم و یوزرم به طور کامل فعال نشد الانم دارم عذاب میکشم
آدرس ایمیلم هم عوض شده [email protected] و کلا هیچ آماری دستم نیست حتی نمیتونم به کسی پیام بدم
مگر اینکه ناظمهای انجمن به دادم برسن ...

جدیدترین ارسال ها

بالا