سلام من نمی فهمم اولا تعجب میکنم از صاحب اثر که کار به این خوبی زده اما با دسته کم گرفتن خودش خب باعث شد کسی به کارش نظر بده و دوستان گلم که یه خودشون زحمت یه نقد رو نمی دن. حالا به هر دلیل .. بچه ها کسی برای کار زحمت میکشه انتظار داره که حداقل نقاط قوت و ضعف کارش رو بدونه.
کامنت هاتون رو یه بار بخونید
و اما کار شما
اگه از آبجکت آماده استفاده شده خب مسلما از ارزش کار کم نمیشه.
مهم این هست تونستین رنگ ها رو خیلی خوب کنار هم مدیریت کنین و یه فضای کلاسیک تمام عیار رو رفم بزنید.
کیفیت تکنیکی کار بالاست.کار به هیچ وجه نویز نداره .نور پردازی موفق بوده و اوربرایت های کمی که دمه بنجره اتفاق افتاده کنتراست ایجاد کرده که به نظرم جای تقدیر داره
زاویه هم مناسب هست.التبه یه خورده از شاتهای متفاوت میگرفتی خیلی بهتر میشد.
بک گراندی که استفاده شده به لحاظ پرسپکتیوی تناقص داره با پرسپکتیو دوربین شما.اصلاح کنین.
اگه واقعا به کارهای این سبکی علاقه دارین پیشنهاد میکنم کارهای فوق العاده استنیسلاو اورخو رو ببینید.
The restaurant in the town of Deauville
The apartment is 135 m2 in Kurkino
Golden House
The house in the village a Deauville
تا خودتون برای کارتون ارزش قائل نشین دیگران هم ارزش قائل نمی شن.
موفق باشید
ممنون ازت که راهنماییم کردی و به درستی نظر دادی و این نشون میده که تو در نظر دادن مثله کارهات حرفه ای هستی
من کار میزارم که دوستان نقد کنن و من در پستهای بعدیم کار بهتری به نمایش بزارم
لینکهایی که دادی رو دیدم هرگز نمیتونم با این سیستمی که دارم خروجی بگیرم ولی باید بگم ایده های خوبی به ذهنم رسید و فهمیدم کجا هستم !
ازت ممنونم
من پست اول رو خوندم احساس کردم کل کار آماده بوده و شما نورپردازی رو مینیپیلیت کردین ... بیشتر توضیح بدین ... اینکه آبجکتها مدل آماده هستند تو کار آرکویز طبیعیه
فقط آبجکتها آماده هستن فرش رو خودم درست کردم ولی چیزی که میخواستم نشد !!!

نور رو کلا خودم دادم vraylight & vray sun
متریال کف و فرش و لوسر از خودم بود
بکگراند هم HDRI .. vray light mat
می شه بیشتر توضیح بدین شما چه مراحلی رو کار کردین؟

بعد چرا در جواب پست ها ی دیگران من رو به عنوان نویسنده ذکر کردید؟
شرمنده هواسم نبود!!!!
ر
ندر خوب بود
ولی آبجکت اماده کیفیت کاذب به کار میده
چرا کیفیت کاذب؟
این همه کمپانی های بزرگ اومدن بهترین آبجکت های دنیا رو در اختیار من گذاشتن.اون هم مجانی ( برکت نبودکپی رایت ) .
ببین نباید تعصب باشه.بعضی اوقات یه کاری خاص هست مسابقه ای چیزی هست اون موقع درست اما مثلا شما می تونی یه درخت درست کنی؟ خب مسلما نمی تونی چون باید برنامه نویسی بلد باشی و یه سری تکنیک و اسکریپت و آیا می تونی مثلا مثل اورموشن درخت سیب و گلابی ... خب پس بهتره به کره بکشی و بهش نویز بدی بگی رندر ماکتی
مبل هم همینطور و یا سایر اشیاء.اگه کسی واقعا توی بازار کار باشه و سرش شلوغ باشه هیچ وقت چنین حرفی رو نمیزنه. یعنی نمی تونه بزنه.وقت کجا بود.کارفرماها حداکثر 3 روز وقت میدن اون وقت من بیام مبل مدل کنم؟؟؟

درسته به همین دلیل از آبجکته آماده استفاده کردم من اصلا وقت منیکنم کاری انجام بدم که دوست دارم برا همینم کارام کلا سطحشون پایین میاد !!!

اما این کارو اصلاح میکنم جوری که در خور نظرات دوستان باشه و نظرات شما ثمر بده