سمیر2011
Active Member
سلام جناب afterlife عزیز
من به یاد گرفتن ادیوس علاقه مندم، در یه اداره کار میکنم و هر از گاهی کلیپهایی برای مراسم و جشنواره ساخته میشه.
کتاب ادیوس رو گرفتم ولی....
سلام دوست عزیز
محصولی که لینک برای معرفی گذاشتید در اصل از سری اموزش های تخصصی ادیوس محصول استودیو فلورانس « امضای من » است و من هم یکی از مشتریان پرپا قرص این استودیو هستم هر کار و هم محصولاتی که در فروشگاه لینا سافتش عرضه می کنه عالی است و ارزش یک بار امتحان کردن را داره
در این فروشگاه دمو هایی که شما دیدین را در اصل آموزش می دهد و شما یاد می گیرید چگونه با ترفند های ساده تر از ابزار های ادیوس چنین تیزر هایی را طراحی کنید . در این این آموزش ها شما بیشتر ابا این نرم افزار اشنا می شوید ولی نحوه نصب پلاگین و این جور چیزها مبحث ساده تری است و در این اموزش که ذکر کردین در این مورد بحث نمی شود چرا که لول پیشرفته است .
من خودم از این آموزش ها استفاده کردم و حتی برای استودیو کلیپ هم طراحی و براش می فروشم چنین آموزشی را من هیچ جا ندیدم خیلی آموزش های ادیوس از خیلی جاها گرفتم از شرکت های معروف تا پ=ایین دستی ولی همشون کاسه یه اش بودن و چیزی برای گفتن نداشتند .
طبق نوید های شرکت فلورانس پکیج جدید و کاملتر آموزش فارسی ادیوس از صفر تا صد در قالب 9 دی وی دی بزودی در این فروشگاه عرضه خواهد شد که با تهیه این محصول پر حجم اموزشی می تونانید در ادیوس استاد شوید . اما محتوای این 9 دی وی دی با این محصول آموزشی فرق خواهد داشت و مبحث کلیپ سازی به این روش در این آموزش ها انجام نمی شود .
در مورد استفاده از فیلتر ها و نحوه نصب اینها بهتره منتظر این اموزش در این فروشگاه شوید .
یا ااقای مرندی وقتشون ازاده براتون آموزش دهد
آخرین ویرایش: