دو تا سوال مهم؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
من vBulletin.v3.7.4.NULLIFIED رو نصب کردم. اما خواستم بدون پس از مدتی که گذشت و کلی اطلاعات وارد اون کردم، امکان داره به دلیل لیسنس نبودن اون دیگه نتونم ازش استفاده کنم. و یا اینکه اگر بعداً خواستم نسخه لیسنس شده رو خریداری کنم میتونم اطلاعات رو روی اون کپی کنم

یه خواهش هم داشتم که لینک یک فارسی ساز خوب برای vbullrtine 3.7.4 رو برام بذارید

با تشکر :rose:

آخرین ویرایش:
ای بابا آدم خودش بره تحقیق کنه بهتر تا تو انجمن سوالشو بپرسه. اگه بلد نیستید یا نمی خواید جواب بدید تکلیفمون رو روشن کنید:mad::-?

Farsivb

Member
داشتن و نداشتن لایسنس به اطلاعات شما صدمه نمیزنه ولی اگر لایسنس نداشته باشید شرکت ویبولتین با یافتن سایت شما به هاستینگ شما اخطار بستن انرا می دهد اگر سرور سایت شما نبندد و روی هاستنیگ های قانونی دنیا و رعایت کننده قانون کپی رایت باشئ سرور به دیتا سنتر دستور حذف سایت شما رو می دهد و ان زمان اطلاعات حذف خواهد شد. و یا بایستی لایسنس بخرید.

حال اگر شما از ابتدا بروی سرور های به اصطلاح وارز Warez باشید که قوانین کپی رایت را رعایت نمی کنند نگرانی از حذف سایت و خرید لایسنس نخواهید داشت.
ولی در کل پیشنهاد من خرید لایسنس و استفاده از نسخه ارجینال ویبی و بهره مندی از امکانات دیگر این محصول است.

دستت درد نکنه مسول انجمن که جواب ما رو نداد بازم قربون معرفت عضوهای جدید از مسولین به فکر ترند :D

این گل تقدیم به farsivb عزیز :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا