دومين تور عمومي اعضاي سايت مجيدآنلاين (تهران)

mahyar_nel

Active Member
Peyman-Pop گفت:
mahyar_nel گفت:
اقايون فردا سايت رو استاد كنيد(هكش كنيد . برزيد بهم دعوا كنيد مدير هارو هم راه نديد

نفهمیدم حالا دیگه شورش راه میندازی ؟ الان 6 ماه میفرستمت تو حبس تا شورش راه انداختن از سرت بپره ! :lol:

پیمان
عزيز بقيه اش رو بخون نوشتم :جون من به اين گير نديد
من تازه از حبس اومدم بيرون :wink:

NabiKAZ

Well-Known Member
masqxz2 گفت:
من آنلاينم هر كي cd مي خواد يا مي خواد در مورد تور فردا صحبت كنه به آيدي mas24 يه pm كوچولو بده. فعلا فقط نبي آنلاينه دارم با هاش ميچتم magid هم اومده ولي جواب نميده.
خب من دوباره ميرم (الان ساعت 5 ) ساعت 9 تا 10 دوباره آنلاين ميشم (خودمونيمها اين magid از چقدر كلاس ميزاره و بايد نازش رو بكشي! (صد رحمت به دختر ها!!))

تازه كجاشو ديدي؟!
من كه پي ام بهش دادم وقتي بجاي مجيد علوي اشتباش گرفتم . جيكش در نيومد ما رو تو خماري گزاشت ! كلي از مجيد سو استفاده كرد :twisted: آخرش به ريشم خنديد :wink:
(البته يه خورده گندش كردم كه داستان بهتون بچسبه!) :roll:

NabiKAZ

Well-Known Member
Abouzar_m گفت:
آقايون و خانمها فردا خوش بگذره :lol:
دوباره ميگم عكس و فراموش نكنين
آقا فردا سايت چه خبره :wink:
فردا نه مديري داريم نه خود مجيد جان هستند :twisted:
شلوغي بزن بزن و.....................
پيشنهاد ميكنم آقا مجيد لپ تاپ و كه ميبرن يه وايرلسم قرض كنن 8)
آقا مسيح و آقا پيمان و آقا مجيد مواظب باشن :wink:
شنبه نيان بخونين : بي وفايي بي وفايي -- دلللللللل منننن از ..............
*ابوذر

سلام عزيز دله برادر !
من فكر اونجاشم كردم ! ولي خواستم رو نكنم كه سوپرايز بشه اما حالا مجبورم بگم !!!
ميشه براحتي گزارش لحظه به لحظخ قرار رو همراه با تصاويرش در همون قرار بزاريم اينجا . من كه عكس ميگيريم ! لپ تاپم هم كارت شبكه وايرلس داره كه البته شايد بكار نياد واسه اينترنت ! موبايلشم دارم ! فقط يه چيز كمه كه من تموم چهار شنبه تموم بازار رو زير رو كردم اون تبديلي كه ميخواستم پيدا نكردم ! يه تبديل هست كه ميشه مبايل رو به مودم وصل كرد و بجاي خط تلفن از خط مبايل استفاده ميشه ، يه سر فيش به شارژر مبايل ميخوره اون ورزش به سوكت لاين مودم ! ... من خيلي گشتم اين كابل رو پيدا نكردم وگرنه كلي حال بود (البته تا جايي كه مبايل آنتن بده ميشد بتون حال داد)
كسي اين كابل رو داره بياره تا من ياورشو استاد كنم :wink:

راستي يه چيز ديگه اينكه اگر كسي باتري اضافي لپ تاپ TOSHIBA مدل tecra 8200 داره بياره همراش ! آخه باتريم 40٪ ش بيشتر كار نميده :( بعد از اون بايد تو كف بمونيم ...

راستي يه چيز ديگه يادم اومد . من لپ تاپ و دوربين و تشكيلات رو ميارم ديگه جا ندارم كه كفش و شلوار و.. بيارم ... يكي يه زحمتي بكشه واسه من يه كفش اسپرت بياره .. آخه راستش من از اهواز كه اومدم پيشبيني قرار رو نكرده بودم . واسه همين هيچي همراهم نيست ...
دمتون گرم !

چاكريم
نبي آچار فرانسه! 8)

NabiKAZ

Well-Known Member
masqxz2 گفت:
8O جريان دارو دسته سرخ پوستان تهران چيه اوضاع داره خطري ميشه! ( يادم باشه فردا تفنگم رو بيارم اگه مجبور شدم بتونم در مقابل تير كمون و تبر اين سرخپوستها از خودم دفاع كنم.)

منم باروتش رو ميارم رفيق :wink:

راستي قابل توجه باقي دوستان يه خبر داغ .. فردا كه اينجا تو سايت مسولاش نيستن يه دزد گير خفن اين مجيد كار گزاشته كنترل از راه دور هر كي بخواد شيطوني كنه مسوليتش با خودشه ...
همچنين شنيدم تدارك سيم خارداد و مين گزاري هم ديده شده ..

NabiKAZ

Well-Known Member
سلام
هم اكنون ساعت 1 و 30 دقيقه بامداد روز جمعه!
فقط 4 ساعت و 30 دقيقه تا زمان قرار !

گزارش گر بي بي سي
نبي 8)

siavash-tanha

Well-Known Member
آقا پيمان تقصير من نيست :lol:

همش تقصر اين اردل نامرده :lol:

اگه من ميدونستم شما امروز تشريف دارين - گول حرف اردل و نمي خوردم :wink:

*ابوذر

NabiKAZ

Well-Known Member
سلام به همه برو بچ با حال

من همبن الان كه ساعت 12 باشه از قرار عمومي برگشتم! حال ميكنم كه نفر اولي هستم كه دارم بعداز قرار پست ميزنم .... كلي عجله كردم تا نفر اولي خودم رو برسونم .... :oops: ( جايزه اي چيزي نداره ؟ :wink: )

ضمنا يه معذرت خواهي هم به همه بچه هاي(خانم ها و آقايون) باحال مي ني بوسي كه من توش بودم بده كارم ! خيلي شرمندتون شدم كه فرصت نشد درست حسابي ازتون خدافظي كنم ! آخه اين تركه (راننده :wink: ) اينقدر حول كرد كه زود پياده شيد! كه من اصلا نفهميدم چطوري پياده شدم ! بازم خيلي شرمندم اميدوارم منو ببخشيد اگر بي ادبي شد.... همچنين بروبچ دو تا ميني بوس ديگه هم كه اصلا من ديگه موقع برگشتن نديدمشون ....

بزودي هم منتظر گزارش لحظه به لحظه قرار و سفر باشيد ....

براتون آرزوي موفقيت دارم
دوستون دارم
نبي 8)

masqxz2

Member
من تا به حال تور به اين باحالي نرفته بودم همه بچه ها باسواد و آخر خاكي (مخصوصا اين مجيد چقدر پسر خوبي يود بي تعارف) كلي حرف زديم گفتيم و خنديديم چه دختراي خوبي اومده بودن و چه پسرا خوب ميرقصيدن هر چي بگم كم گفتم فقط اينو ميگم كه محيد جون ما منتظر سوميش هستيم .
ضمنا عكسها به محض ويرايش و سانسور ( همش تقصير اين پسر , شير.. بود تو همه عكسها بي حجا... ببخشيند اند باحجاب بود و عكسها رو خراب كرده )ميزارم ببينيد بقيه عزيزان هم كه عكس گرفتن هر چه سريعتر همينجا لينك بدن يا ميل كنن متشكرم.

NextWorld IT

Active Member
masqxz2 گفت:
من تا به حال تور به اين باحالي نرفته بودم همه بچه ها باسواد و آخر خاكي (مخصوصا اين مجيد چقدر پسر خوبي يود بي تعارف) كلي حرف زديم گفتيم و خنديديم چه دختراي خوبي اومده بودن و چه پسرا خوب ميرقصيدن هر چي بگم كم گفتم فقط اينو ميگم كه محيد جون ما منتظر سوميش هستيم .
ضمنا عكسها به محض ويرايش و سانسور ( همش تقصير اين پسر , شير.. بود تو همه عكسها بي حجا... ببخشيند اند باحجاب بود و عكسها رو خراب كرده )ميزارم ببينيد بقيه عزيزان هم كه عكس گرفتن هر چه سريعتر همينجا لينك بدن يا ميل كنن متشكرم.

شما با فكر ميكنيد با يك سري بچه سروكار داريد. :lol:
خجالت بكشيد ! :wink:
سانسور يعني چه! 8O

NabiKAZ

Well-Known Member
NextWorld IT گفت:
شما با فكر ميكنيد با يك سري بچه سروكار داريد. :lol:
خجالت بكشيد ! :wink:
سانسور يعني چه! 8O

عزيز دل برادر !
قصد ايشون توحين يا جسارت به كاربراي محترم سايت نبوده !
شما بايد قبول كنيد كه هر نوع آدمي از هر كجاي دنيا از كوچك و بزرگ ..با جنبه يا بي جنبه از اين سايت ديدن ميكنند ! و هيچ كنترلي بر روي كاربران وجود ندارد ! پس طرف حساب سايت آدمهاي خوب و بد ، هر دو با هم هستند ،
خوشحالم كه شما را جزو دسته خوبتر ميبينم :wink:

اميدوارم تونسته باشم منظورم رو بيان كنم :oops:

تشكر
نبي 8)

ali3279

Member
آقا دست همه برو بچ درد نكنه خيلي با حال بود آقاي masqxz2تو كي نيشستي پاي اينترنت منو مجيد ساعت 1:20رسيدم خونه خوابيديم 8O
من كه گلو دردرو گرفتم ولي خيلي خيلي خوش گذشت جاي بچه هايي كه نيومدن واقعا خالي بود آقا ما منتظر عكسا هستيم :wink:

mahyar_nel

Active Member
اقايون خانوم ها سلام
خيلي خوش گذشت از دست اندركاران اين تور (مسيح و مجيد و..) كمال تشكر رو به عمل ميارم
وقرار شد تور بعدي به طور رايگان برگذار بشه :wink:
به اين نتيجه مهم رسيدم كه ايمان و كامي و علي هم خيلي ....اند :lol: :lol:ولي خيلي بچه هاي خوبي هستن
به هر حال خيلي خوش گذشت
اگر هم كسي از من گله مند شد همين جا ازش معذرت ميخوام :oops:
(مي ني بوس شماره 3 هم خيلي صفا داشت)
هموني كه تو طونل بود :wink: :lol:

ali3279

Member
راستي انشا الله همه صحيح سالم رسيدن كه
ديشب با اكيپ ليلي كبير برگشتيم ديگه حس حرف زدنم نداشتيم :lol:

kami_mz

Well-Known Member
mahyar_nel گفت:
اقايون خانوم ها سلام
خيلي خوش گذشت از دست اندركاران اين تور (مسيح و مجيد و..) كمال تشكر رو به عمل ميارم
وقرار شد تور بعدي به طور رايگان برگذار بشه :wink:
به اين نتيجه مهم رسيدم كه ايمان و كامي و علي هم خيلي ....اند :lol: :lol:ولي خيلي بچه هاي خوبي هستن
به هر حال خيلي خوش گذشت
اگر هم كسي از من گله مند شد همين جا ازش معذرت ميخوام :oops:
(مي ني بوس شماره 3 هم خيلي صفا داشت)
هموني كه تو طونل بود :wink: :lol:
يه نفر که جا داره من يکي خيلي ازش تشکر و عذرخواهي کنم همين مهياره که موقه رفتن اخلاق گند منو تحمل کرد و هيچي نگفت. خيلي آستانه تحملش بالاست. 8O

جدیدترین ارسال ها

بالا