دومين تور عمومي اعضاي سايت مجيدآنلاين (تهران)

Masih

Well-Known Member
Majid گفت:
مرزبان جان احتمالا قرار همون 7 صبح هستش..

در مورد اومدن هم اگر همراهانتون عضو سايت نباشن اشكالي نداره.. فقط توي ايميلي كه ارسال ميكنيد حتما بنويسيد كه چند نفر همراه داريد...

راستي jasoosk جان اون برنامه ها هم به راحه اما اگر تو هم بياري بد نيست..

مجيد

8O مجيد جان ميشه برنامه رو تغيير ندي؟! به هيچ وجه امكانش نيست كه ديرتر از 6:45 حركت كنيم.

مسيح.

Masih

Well-Known Member
marzban گفت:
Majid گفت:
آقا مجيد خيلي ممنون اگه 7 باشه كه عاليه
Majid گفت:
در مورد اومدن هم اگر همراهانتون عضو سايت نباشن اشكالي نداره.. فقط توي ايميلي كه ارسال ميكنيد حتما بنويسيد كه چند نفر همراه داريد...

مجيد
آقا حالا من روز پتج شنبه ميرم سر "دومين قرار مجيد آنلاين در اصفهان" تا ببينيم چه كساني دوست دارند بيان.حال يا من خودم براي اون ها ثبت نام مي كنند.
با اون ها شخصا اين كار را انجام مي دهند.
حالا شما اسم من را در ليست قرار دهيد تا پر نشده احتمالا 2 يا 3 نفر ديگه هم خواهند آمد.
مرسي
هوادار هميشگي مجيد آنلاين و اعضا اش
مرزبان

جناب مرزبان با توجه به خاطره نه چندان خوبي كه از ثبت‌نام‌هاي ميتينگ قبلي مونده قرار بر اين شده كه فقط و فقط هنگامي كه پول از كاربران دريافت شد اسمشون به ليست اضافه بشه. اين موضوع در مورد شما هم صدق ميكنه جناب a Truth Seeking.

مسيح.

a Truth Seeking

Active Member
مسيح جان من اصلا حرفي زدم اصلا گفتم اسمه من رو زودتر بنويس يا اصلا ننويس هر وقت مثله ساير دوستان ثبت نام كردم شما بايد اسم من رو بنويسي من كه چيزي نگفتم.هنوز هم ثبت نام نكردم (به دلايلي كه گفتم).چيزهايي هم كه گفتم در ادامه صحبت هاي دوستان بود.

Marzban

Well-Known Member
Masih گفت:
marzban گفت:
Majid گفت:
آقا مجيد خيلي ممنون اگه 7 باشه كه عاليه
Majid گفت:

مجيد
آقا حالا من روز پتج شنبه ميرم سر "دومين قرار مجيد آنلاين در اصفهان" تا ببينيم چه كساني دوست دارند بيان.حال يا من خودم براي اون ها ثبت نام مي كنند.
با اون ها شخصا اين كار را انجام مي دهند.
حالا شما اسم من را در ليست قرار دهيد تا پر نشده احتمالا 2 يا 3 نفر ديگه هم خواهند آمد.
مرسي
هوادار هميشگي مجيد آنلاين و اعضا اش
مرزبان

جناب مرزبان با توجه به خاطره نه چندان خوبي كه از ثبت‌نام‌هاي ميتينگ قبلي مونده قرار بر اين شده كه فقط و فقط هنگامي كه پول از كاربران دريافت شد اسمشون به ليست اضافه بشه. اين موضوع در مورد شما هم صدق ميكنه جناب a Truth Seeking.

مسيح.
چشم چرا مي زنيد هر موقع من پول را واريز كردم شما اسم من را ثبت كنم.
راستي بايد كد شعبه و شماره فيش را هم ينويسم؟

<شوخي> بعد مي گن اصفهاني ها فقط به پول فكر مي كنند.<شوخي/>
مرسي
دوست دار هميشگي مجيد آنلاين
مرزبان

ali_aaa

Member
منم شايد اومدم
اونم از كجا همدان!
بايد برنامه ريزي كنم
لطفاٌ تاريخ را همونطور كه گفتين تا آخر ماه باشه
به فكر ما شهرستان ها هم باشين ديگه

meh

Member
منم ثبت نام كردم ميام.با تشكر از زحمات شبانه روزي و بي وقفه مسولان اين سايت به خصوص مسيح كه از هيچ گونه تلاش و جانبازي دريغ نكردند!!! :wink: :lol:

Masih

Well-Known Member
meh گفت:
منم ثبت نام كردم ميام.با تشكر از زحمات شبانه روزي و بي وقفه مسولان اين سايت به خصوص مسيح كه از هيچ گونه تلاش و جانبازي دريغ نكردند!!! :wink: :lol:

جانباز نبودم كه شدم! حالا ببينيم بالاخره كي شماها منو شهيد راه مجيد آنلاين ميكنيد! :wink:

مسيح.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
مسيح جان مطمئنا 15 دقيقه به جايي بر نميخوره...

حالا زياد سخت گيري نكن وقتي يك عده به خاطر 15 دقيقه نميتونن برسن اشكالي نداره كه 15 دقيقه قرار رو عقب تر بندازيم كه:wink:

مجيد

mahyar_nel

Active Member
Masih گفت:
مجيد گفتم كه تمپليت رو علي ازت ميدزده!!! زحمت نكش! ديگه با اين چيزها قيمت پايين نمياد. برو تا كار فيلم! :lol: :wink:

مسيح.
به من تخفیف میدی؟ :wink:
کد:
http://www.appzplanet.com/

Marzban

Well-Known Member
mahyar_nel گفت:
Masih گفت:
مجيد گفتم كه تمپليت رو علي ازت ميدزده!!! زحمت نكش! ديگه با اين چيزها قيمت پايين نمياد. برو تا كار فيلم! :lol: :wink:

مسيح.
به من تخفیف میدی؟ :wink:
کد:
http://www.appzplanet.com/
آقا من يه خواهش دارم اگه مي شه اينجا شوخي هاي الكي نكنيد.فقط اگر سوال يا مشكلي دازيد مطرح كنيد.
حالا در كنارش يه شوخي كوچيك هم بد نيست
ولي به اندازه
مرسي

masqxz2

Member
من هم به زودي ثبت نام ميكنم دارم مخ چند تا از دوستام رو ميزنم اونا هم بيان اينجايي كه داريم ميريم روخونه باصفا ييه . يه سوال ميشه شنا كرد ؟!

d@nial

Well-Known Member
masqxz2 گفت:
من هم به زودي ثبت نام ميكنم دارم مخ چند تا از دوستام رو ميزنم اونا هم بيان اينجايي كه داريم ميريم روخونه باصفا ييه . يه سوال ميشه شنا كرد ؟!
نه عزيز!

البته ممكنه تو درياچه بالايي اين امكان باشه

اما تو خود رودخونش كه نه

masqxz2

Member
Majid گفت:

راستي jasoosk جان اون برنامه ها هم به راحه اما اگر تو هم بياري بد نيست..

مجيد
به به مجيد جون هم كه پايست منم با اون برنامه ها موافقم :D

f_mostafa_f

Active Member
خوب خوب ...

ببين دو روز نبوديما..بروبچ تور ميذارن...

آقا فقط يه چيزي...بگين ببينم چند تا خانم ثبت نام كردن؟؟؟؟

:lol: آخه اگه من بخوام بيام كه عيالم نميذاره تنها بيام...

راستي مسيح جان چند نفر همراه قبوله؟؟؟؟

Masih

Well-Known Member
f_mostafa_f گفت:
خوب خوب ...

ببين دو روز نبوديما..بروبچ تور ميذارن...

آقا فقط يه چيزي...بگين ببينم چند تا خانم ثبت نام كردن؟؟؟؟

:lol: آخه اگه من بخوام بيام كه عيالم نميذاره تنها بيام...

راستي مسيح جان چند نفر همراه قبوله؟؟؟؟

تا اين لحظه 4 تا خانوم! درضمن ديگه سعي كنيد بيشتر از 3-4 نفر نياريد. مگر اينكه از بچه‌هاي مجيدآنلاين باشن.

مسيح.

Masih

Well-Known Member
Majid گفت:
مسيح جان مطمئنا 15 دقيقه به جايي بر نميخوره...

حالا زياد سخت گيري نكن وقتي يك عده به خاطر 15 دقيقه نميتونن برسن اشكالي نداره كه 15 دقيقه قرار رو عقب تر بندازيم كه:wink:

مجيد

نه مجيد جان! شرمنده! اصلا امكانش نيست.

مسيح.

mahdi000

Member
ممنون از بذل محبتتون آفا روح الله

رسيدم اگر شد حتما بهتون زنگ ميزنم و مزاحمتون مي شم....

خيلي دوست دارم كه با همتون آشنا بشم...

جدیدترین ارسال ها

بالا