دومين تور عمومي اعضاي سايت مجيدآنلاين (تهران)

Masih

Well-Known Member
ليست جديد ثبت‌نامي‌ها:

کد:
Majid 
Masih 
afsoon_ab 
magid 
Ali_3279 
ebi-20 
Murder 
Scorpio 
Kami_mz 
Doste + Guest
R_Chizari + Guest 
atlas_ab 
meh
mahyar_nel 
dibaei_sh + 2 Guest
sanaz_1987

نكته: با اضافه شدن شيرين؛ تعداد خانوم‌ها به 6 نفر رسيد.

مسيح.

Masih

Well-Known Member
ليست جديد ثبت‌نامي‌ها:

کد:
Majid 
Masih 
afsoon_ab 
magid 
Ali_3279  + Guest
ebi-20 
Murder 
Scorpio 
Kami_mz 
Doste + Guest
R_Chizari + Guest 
atlas_ab 
meh
mahyar_nel 
dibaei_sh + 2 Guest
sanaz_1987

نكته: تعداد ثبت‌نامى‌ها 21 نفر. اينطور كه بوش مياد تا 36 هم ميرسيم (قابل توجه مرزبان! :wink: ).

مسيح.

Marzban

Well-Known Member
آقا من امرپز مي رم با بقيه برو بكس اصفهاني هماهنگي مي كنم.تا ببيينم اونه مي خواهند چكار كنم.اگر اشتباه نكنم دو نفر قصد داشتند بيان.
حالا ببينيم چي مي شه
دعا كنيد بتونم بيام چون.........پائين را ببينيد
<تبليغ>
عكس رنگي فوري برقي.عكس با حرم عكس با رودخونه عكس با مجيد آنلاين عكس با مسيح راستي
<تبليغ/>
راستي اگر قرار شد من بيام اصلا اهل شنا نيستم.
مرسي

آقا منم ميام.دهنم اب افتاد
(شوخي)از بابام اينا اجازه گرفتم :lol: (/شوخي)
از شوحي بگزريم اول پول بفرستم بعد ايميل بزنم يا برعكس
راستي جا كه پر نشده
(شوخي) يه وقت نيام اونجا ببينيم سر كاري بوده آقا مسيح پولا رو زده جيب از كشور خارج شده 8O (/شوخي)

f_mostafa_f

Active Member
mehrdadneedhelp گفت:
راستي جا كه پر نشده
(شوخي) يه وقت نيام اونجا ببينيم سر كاري بوده آقا مسيح پولا رو زده جيب از كشور خارج شده 8O (/شوخي)
تو چقدر آدم شوخي هستي ماشالله

hussein

Member
سلام دوستان
راستي ساعت 7 صبح بايد كجا جمع بشيم براي رفتن ؟؟؟؟ اگه مي شه يه جايي بگين كه دسترسي براي همه راحت باشه

shoaliesefid7

New Member
سلام دوستان من هم ميام فردا هم ميرم پولو ميريزم به حساب بروبچه هاي تيممونم (Alpha Hackers Digital Security Team ) هم به احتمال زياد راضيشون ميكنم كه بياند
راستي من پسر عموم هم ميخواد بياد والا شما يه چوري صحبت ميكنيد كه انگار همراه پول نميخواد واقعا /؟؟؟؟ :wink: :p 8)
خلاصه منتظرم زودتر فردا بشه همينطور زودتر 6 شهريور شه

masqxz2

Member
آقا حالا كه اين همه متخصص دارن يكجا جمع ميشن تبادل اطلاعات خيلي مهم و تبادل اطلاعات كامپيوتري بدون نرم افزار معني نداره پس هركي CD هاي خوب خوب داره بياره من چند تا كپي از شبديكس جديد(جديدترين لينوكس زنده فارسي بر مبناي KNOPPIX 3.4 ) رو ميارم.

shoaliesefid7

New Member
آقا جواب مارو نداديد براي همراهمونم بايد پول واريز كنيم ديگه ؟ اگر اينطوريه من فردا 13000 تومن واريز ميكنم و مينويسم shoaliesefid7+guest
به اميد ديدار

rouhollah

Member
آقا ميشه اين سي دي هاي لينوكس رو بران رايت كنين؟

كجايين؟

تهران يا اصفهان؟

آقا حالا كه اين همه متخصص دارن يكجا جمع ميشن تبادل اطلاعات خيلي مهم و تبادل اطلاعات كامپيوتري بدون نرم افزار معني نداره پس هركي CD هاي خوب خوب داره بياره من چند تا كپي از شبديكس جديد(جديدترين لينوكس زنده فارسي بر مبناي KNOPPIX 3.4 ) رو ميارم.
:cry:
مي خواستم ببينم تو اون تنگه كسي هست براي ما رايت كنه؟

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقا اگر بشه من لب تاپم رو ميارم و اونجا کاسبي راه ميندازم :lol:

سي دي رايت میزنيم 1200 تومن .. نبود؟ :wink::lol:

راستي shoaliesefid7 عزيز هر کسي که در اين تور شرکت ميکنه هزينه هاش رو هم متقبل ميشه :oops:

مخلصيم

مجيد

Bijan

New Member
سلام

مسیح جان من ۶۵۰۰ تومن را واریز کردم به حسابت. پیام خصوصیت را چک کن شماره حواله را برات فرستادم.

پ.ن: دو نفر دیگه هم تا فردا میریزن که خودشون بهت خبر میدن وقتی ریختن!

Masih

Well-Known Member
mehrdadneedhelp گفت:
راستي جا كه پر نشده

جا هيچ وقت پر نميشه! اول هم پول رو واريز كنيد بعد ايميل بزنيد.

مسيح.

Masih

Well-Known Member
hussein گفت:
سلام دوستان
راستي ساعت 7 صبح بايد كجا جمع بشيم براي رفتن ؟؟؟؟ اگه مي شه يه جايي بگين كه دسترسي براي همه راحت باشه

محل قرار فقط براي كساني كه ثبت‌نام كردند ايميل ميشه. درضمن قرار ساعت 7 صبح نيست!

مسيح.

Masih

Well-Known Member
masqxz2 گفت:

خدا خيرت بده جوون! :lol:

مسيح.

Masih

Well-Known Member
Bijan گفت:
سلام

مسیح جان من ۶۵۰۰ تومن را واریز کردم به حسابت. پیام خصوصیت را چک کن شماره حواله را برات فرستادم.

پ.ن: دو نفر دیگه هم تا فردا میریزن که خودشون بهت خبر میدن وقتی ریختن!

شرمنده آقا! هيچ نحوه عضويتي به جز فرستادن ايميل قابل قبول نيست. فقط ايميل بزنيد. شما هم پيغام خصوصيت رو چك كن! :wink:

مسيح.

جدیدترین ارسال ها

بالا