سيلام بِرو بِچ!
کا موو بِچه اهوازُم!
خب خب! خيلي خوشحالم که بلاخره به آرزومون رسيديم و يکي از قرارهاتون مصادف شدن با زماني که بايد باشه!( البته تقريبا!)
من تمون اين 12 صفحه قبل رو با دقت خوندم!
من از اهواز مزاحم ميشم. در حال حاضر مشهد هستم تا تاريخ 29 مرداد بعد از اون ميرم تهران تا تاريخ 6 شهريور يعني درست روز قرار!

اما از اونجا که بعد از عمري اين موقعيت داره جور ميشه نميخوام به اين آسوني از دستش بدم.
من ساعت 6 بعد از ظهر از تهران به سمت اهواز پرواز دارم! آيا فکر ميکنيد بتونم حداقل توي نصف قرارتون شرکت کنم ؟! يعني ارزشش رو داره؟ منظورم اينه توي اوج حال مجبور نشم برگردم

چند ساعت تا اونجا راه هست؟ و همينطور از اونجا مستقيم به فرودگاه چقدر راه هست؟ اين برنامه من بود حالا به نظر شما من ميتونم بيام يا نه ؟ من تهران رو بلد نيستم از شما ميخوام که برام برنامه ريزي کنيد

اگه قرار شد بيام يه جا تو بوفه واسم رديف کنيد
يه کوچولو هم درمورد همراه هاتون بگم که چرا غصه داريد عزيزم ! اصلا فرض رو بر اين بزار که همراه نميشه آورد! کاري که نداره! همين الان يه آيدي قلابي واسه اون همراهت ميسازي اينجا.. الکي هم ميري تو دو تا از انجمن ها 4 تا پست ميزني و معروف ميشي. بعدش هم پولو واسش ميريزي به حساب و ميگي از کاربراي اينجاست

بعد ببينم کي ميخواد بگه نه ؟!

اينجوري تعداد همراه هاتون از 4 نفر که آق مجيد گفتن به بينهايت ميل ميکنه !!!!

) بيخود نيست که به من ميگن مارمولک(از نوع بدون دشداشتش)
يه چيز ديگه اينکه اگر حالا ما رو هم امام رضاتون طلبيد!! وسيله مسيله چيزي لازم هست بياريم؟ يا به نظرتون بارمون سبک باشه بهتره؟ فکر ميکنيد من لب تاپم رو بيارم بدرد بخوره يا بار اضافيه ؟ آخه من تجربه همچين قرارايي ندارم .
من زياد پست نميزنم اما وقتي پست ميزنم تلافي همه کم کاري هامو ميکنم

چاکر هموتون
نبي