دومين تور عمومي اعضاي سايت مجيدآنلاين (تهران)

Sabzine

Member
آقا متوجه كه شدم تهران .
اما قضيه اياب و دهاب رو نفهميدم چيه! از كجا قراره اياب و ذهاب بشيم ما كه تهرانيم؟
مثلا ما بيايم مشهد سوار تاكسي شيم بيايم تهران براي قرار !؟

NabiKAZ

Well-Known Member
سيلام بِرو بِچ!
کا موو بِچه اهوازُم!

خب خب! خيلي خوشحالم که بلاخره به آرزومون رسيديم و يکي از قرارهاتون مصادف شدن با زماني که بايد باشه!( البته تقريبا!)
من تمون اين 12 صفحه قبل رو با دقت خوندم!

من از اهواز مزاحم ميشم. در حال حاضر مشهد هستم تا تاريخ 29 مرداد بعد از اون ميرم تهران تا تاريخ 6 شهريور يعني درست روز قرار! :(
اما از اونجا که بعد از عمري اين موقعيت داره جور ميشه نميخوام به اين آسوني از دستش بدم.

من ساعت 6 بعد از ظهر از تهران به سمت اهواز پرواز دارم! آيا فکر ميکنيد بتونم حداقل توي نصف قرارتون شرکت کنم ؟! يعني ارزشش رو داره؟ منظورم اينه توي اوج حال مجبور نشم برگردم:( چند ساعت تا اونجا راه هست؟ و همينطور از اونجا مستقيم به فرودگاه چقدر راه هست؟ اين برنامه من بود حالا به نظر شما من ميتونم بيام يا نه ؟ من تهران رو بلد نيستم از شما ميخوام که برام برنامه ريزي کنيد :D اگه قرار شد بيام يه جا تو بوفه واسم رديف کنيد;)

يه کوچولو هم درمورد همراه هاتون بگم که چرا غصه داريد عزيزم ! اصلا فرض رو بر اين بزار که همراه نميشه آورد! کاري که نداره! همين الان يه آيدي قلابي واسه اون همراهت ميسازي اينجا.. الکي هم ميري تو دو تا از انجمن ها 4 تا پست ميزني و معروف ميشي. بعدش هم پولو واسش ميريزي به حساب و ميگي از کاربراي اينجاست :D بعد ببينم کي ميخواد بگه نه ؟! :D اينجوري تعداد همراه هاتون از 4 نفر که آق مجيد گفتن به بينهايت ميل ميکنه !!!! :)) بيخود نيست که به من ميگن مارمولک(از نوع بدون دشداشتش) :D

يه چيز ديگه اينکه اگر حالا ما رو هم امام رضاتون طلبيد!! وسيله مسيله چيزي لازم هست بياريم؟ يا به نظرتون بارمون سبک باشه بهتره؟ فکر ميکنيد من لب تاپم رو بيارم بدرد بخوره يا بار اضافيه ؟ آخه من تجربه همچين قرارايي ندارم .

من زياد پست نميزنم اما وقتي پست ميزنم تلافي همه کم کاري هامو ميکنم ;)
چاکر هموتون
نبي

e_s

New Member
سلام
خواستم از دعوت و برنامه خوبتون تشكر كنم
ولي به قول ady_constantine تكليف اين شهرستاني ها چيه ؟؟؟؟؟؟ :(

e_s

New Member
سلام
خواستم از دعوت و برنامه خوبتون تشكر كنم
ولي به قول ady_constantine تكليف اين شهرستاني ها چيه ؟؟؟؟؟؟ :(

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
دوستان شهرستاني من همينجا از همتون معذرت ميخوام كه نميتونم اونجا حضور پيدا كنم و اين افتخار نسيبم نميشه كه ببينمتون..

راستشو بخواين چون واسه من موقعيتي پيش نمياد كه بيام شهرهاي شما و خودم اينكار رو انجام بدم اما اگر خودتون (مثل اصفهاني هاي عزيز) بخواين اينكارو بكنيد من هم كمكي كه از دستم بر بياد انجام ميدم براتون..

در هر صورت واقعا شرمندتونم ..

سبزينه جان منظور از اياب و ذهاب اينه كه چون ما براي اينكار ماشين ميگيريم كه بريم تنگه واشي براي همين يك هزينه اي براي اون دريافت ميكنيم (به قول معروف دنگي دونگي :wink: ) كه پول ماشين در بياد..

قربان شما

مجيد

Masih

Well-Known Member
Sabzine گفت:
آقا متوجه كه شدم تهران .
اما قضيه اياب و دهاب رو نفهميدم چيه! از كجا قراره اياب و ذهاب بشيم ما كه تهرانيم؟
مثلا ما بيايم مشهد سوار تاكسي شيم بيايم تهران براي قرار !؟

دوست عزيز تنگه واشي در جاده فيروزكوه قرار داره و براي رسيدن و برگشتن به محل تنگه از ميني‌بوس استفاده مي‌كنيم. اين هزينه اياب و ذهاب به خاطر كرايه ميني‌بوسها هست.

مسيح.

iRWEBDES

Active Member
بابا بيايد واستون اتوبوس ولوو يا اسكانيا بگيرم
چرا ميني بوس
راستي آقا مسيح تو كه گفتي نوشتي كيا ميان پس كو ؟

Masih

Well-Known Member
iRWEBDES گفت:
بابا بيايد واستون اتوبوس ولوو يا اسكانيا بگيرم
چرا ميني بوس
راستي آقا مسيح تو كه گفتي نوشتي كيا ميان پس كو ؟

1- با اتوبوس نميشه رفت.
2- يه دكتر چشم پزشك خوب ميشناسم! آدرس بدم؟! :wink:

مسيح.

Masih

Well-Known Member
جناب NabiKAZ:

فكر نكنم به اين شكل امكانش باشه كه شما بيايد و بعد ساعت 6 هم بتونيد فرودگاه باشيد. ما ساعت 9 به تهران ميرسيم. اگر هم خودتون تنها بخوايد برگرديد فكر نكنم زياد بهت خوش بگذره.

مسيح.

Sabzine

Member
آقا من نگفتم ماچ ميدم ميام كه. بله دنگي هست ديگه.
در تهران كجا همديگرو ميبينيم؟ محل قرار كجاس؟
هنوز جا دارين مام بيايم؟

Masih

Well-Known Member
Sabzine گفت:
آقا من نگفتم ماچ ميدم ميام كه. بله دنگي هست ديگه.
در تهران كجا همديگرو ميبينيم؟ محل قرار كجاس؟
هنوز جا دارين مام بيايم؟

محل و زمان قرار فقط براي كساني كه ثبت‌نام كنن ارسال ميشه. براي شما و بقيه دوستان هم هنوز جا داريم.

مسيح.

Masih

Well-Known Member
ليست جديد:

کد:
Masih
Majid
Sanaz_1984
afsoon_ab
atlas_ab
Scorpio
Murder
kami_mz
R_chizari + Guest
omidak
mahyar_nel
magid
ali_3279 + Guest
Doste + Guest
meh
dibaei_sh + 2 Guest
bijan
jasook
ebi-20

لازم به ذكر هست كه اين افراد به طور قطعي ثبت‌نام كردند. عده ديگه‌اي هم هست كه به زودي با واريز شدن پولشون اسمشون در اين ليست خواهد اومد.

نكته 1: اگر اسم شما در اين ليست نيست و پول رو واريز كرديد و ايمل هم برام زديد دوباره ايميل بزنيد چون ايميل شما به دست من نرسيده.

نكته 2: تعداد كاربران ثبت‌نام كرده تا اين لحظه 24 نفر هست.

مسيح.

NabiKAZ

Well-Known Member
Masih گفت:
جناب NabiKAZ:

فكر نكنم به اين شكل امكانش باشه كه شما بيايد و بعد ساعت 6 هم بتونيد فرودگاه باشيد. ما ساعت 9 به تهران ميرسيم. اگر هم خودتون تنها بخوايد برگرديد فكر نكنم زياد بهت خوش بگذره.

مسيح.

حسابي زدي تو ذوقم .. يعني قيدش رو بزنم ديگه :(((
من خودم رو ميكشم :cry: :cry: :cry: :cry:

masqxz2

Member
آقا من يه بار گفتم بازم ميگم هركي CD هاي بدرد بخور داره بياره راستي مسيح جان من هم ثبت نام كردم.

جدیدترین ارسال ها

بالا