Masih گفت:[align=center:b0401f5b34]دوستان مهلت ثبتنام تموم شد![/align:b0401f5b34]
مسيح.
سلام somayeh noorafshan خانم يه سوال :-؟somayeh noorafshan گفت:سلام آقا مسيح![]()
خوبي
ميشه يه خواهشي بكنم
اينكه ليست تمام بچه هايي كه ثبت نام كردند رو
اعلام كني
ممنونم
Masih گفت:دوست عزيز:
اون 15 دقيقهاي كه شما ديديد من سرش اونقدر چونه ميزدم حتما دليلي داشته. حالا براي اينكه هم شما و هم خود مجيد بهتر متوجه بشيد دليلش رو ميگم:
مينيبوس در سطح شهر تهران اگر داخل شهري نباشه بايد مجوز تردد در محدوده داشته باشه و اگر نداشته باشه 13000 تومان جريمه ميشه. پس ما بايد تا ساعت 6:30 از ميدان وليعصر راه بيفتيم كه تا ساعت 7:00 از سطح شهر خارج بشيم و در غيراينصورت در صورت جريمه شدن خودمون بايد هزينهاش رو پرداخت كنيم.
اميدوارم متوجه اصرار من براي حركت زودتر شده باشيد.
و اما در مورد خودت بايد بگم كه اشكالي نداره. يك كم ديگه به خاطر شما هم صبر ميكنيم اما نميتونيم تا آخر هفته صبر كنيم. حداكثر تا چهارشنبه ظهر ساعت 16 ميتونيم منتظر ثبتنامت بمونيم. براي اينكه دوباره شاكي نشي بگي مسيح مرام نداره بگم كه چون بايد غذا و خورد و خوراكت رو تهيه كنيم بايد تا چهارشنبه عصر مشخص شده باشه. پس استثنا براي شما صبر ميكنيم.
مسيح.
آقا مجيد من كارال 12 را ندارم ولي تمام CS هارا دارم اگه شد ميارمMajid گفت:آقا كسي كارل 12 يا Golive CS رو هم داره؟
آقا اصلا هرچي سي دي CS به جز فتوشاپ دارين و همچنين هر چي برنامه يوتوليتي جديد داريد بيارين ديگه
من كه براتون يك كارتون ميارم كه حالشو ببريد.. قديمي هستش اما آخرشه
مجيد
يه كامپيوتر با چهارتا رايتر قرار magidاز شور آباد بيارهmemol37 گفت:بچه ها سلام![]()
آقا اين سي دي هاي باحال رو كه ميارين
ما تو كوه و كمر چجوري رايت كنيم.![]()
لطفا هر كي سي دي مياره خودش قبلا از آقا مسيح بپرسه تعدادو بعد به همون تعداد رايت كنه
بي زحمت![]()
بيارهeace: