دومين تور عمومي اعضاي سايت مجيدآنلاين (تهران)

Marzban

Well-Known Member
آقا مسیح یکی از بچه های اصفهان که با آی دی mosi20 می خواد بیاد تور . ولی پول را هنوز نتونسه به حساب بریزه آیا امکانش هست او پول را شنبه به حساب بریزه و ثبت نام کنه اگه بشه که خیلی خوب می شه اینطوری من هم تنها نیستم.

ممنون.
هوادار همیشگی مجید آنلاین
.................................
مرزبان

Navid4d

Member
marzban گفت:
آقا مسیح یکی از بچه های اصفهان که با آی دی mosi20 می خواد بیاد تور . ولی پول را هنوز نتونسه به حساب بریزه آیا امکانش هست او پول را شنبه به حساب بریزه ......

ممنون.
مرزبان

2 نكته جالب !!!

1 آقا مرزبان از بس قيمت سي دي رو اورد پايين واسا آقا مجيد .... مدير انجمن شد :idea: :wink: !!!! البته توانايي هم داشت ولي زمانش بدجوري تابلو بود :twisted: !

2 :eek: چون وقت قانوني تا شنبه عصر اعلام شده ... نميدونم از اين پست ديگه چي رو ميخواد بدست بياره :wink:
؛ پسورد ادمين يا لپ تاپ با نصف قيمت از آقا مسيح .. ؛

مرزبان جان اميدوارم ناراحت نشده باشي عزيز :wink: اگه دوست داشتي خودت تگ هاي شوخي و /شوخي رو قرار بده تو متن و بعد بخون ....

پايدار باشي .........

نويد 4دي

Marzban

Well-Known Member
آخ آخ آخ
اصلا هواسم نبود.
من فكر كردم كه شنبه 1 شهريور هست.
در ضمن من هم اصلا نارخت نشدم.اين حرف هل چيه.
ما ديگه به اينجور شوخي ها عادت كرديم.
مرزبان

Masih

Well-Known Member
[align=center:b7b3bdc2d5]استقبال بي‌نظير![/align:b7b3bdc2d5]

امروز (شنبه سي و يكم شهريور ماه) بيشترين ثبت‌نام در تور صورت گرفت به طوري كه تصميم گرفتم مهلت ثبت‌نام رو 24 ساعت افزايش بدم (براي اون دوستاني كه عادت دارن همه كارهاشون رو دقيقه 90 انجام بدن!). امروز 22 نفر در تور ثبت‌نام كردن! 8O

تعداد ثبت‌نامي‌ها تا اين لحظه به 42 نفر رسيده و جالب اينجاست كه تعداد خانوم‌ها خيلي بيشتر از حد پيش‌بيني ما بوده!

مهلت ثبت‌نام 24 ساعت تمديد شد و زمانش به ساعت 16 يكشنبه 1 مرداد ماه رسيد! فقط براي 12 نفر ديگه جا هست. هرچه سريعتر پول رو واريز و ايميل رو ارسال كنيد تا اسمتون در ليست قرار بگيره.

با تشكر.
مسيح

Navid4d

Member
<شوخي> 8)
:!: OWwW پس اگه اينطورياست من و بذارين مسول اتوبوس سوم !!! بلاخره بخش خانمها هم يك كارشناس وب بعنوان مسول ميخواد ديگه !!!! 8)

هر چند همشون end وب هستند ولي ......

خوب شروع ميكنيم :::

[fade:513db8bda0]همه به صف لپ تاپ ها باز :arrow: فتوشاب رو بيخيال شين :arrow: برين روي مديا پلير :!: ....[/fade:513db8bda0]
</شوخي نيست ها !!! d: >
429 tag code error !!!

شاد باشين ..

NabiKAZ

Well-Known Member
سلام
لطفا يه كمي به من فرصت بديد . دارم سعي ميكنم بليطم رو يه روز عقب بندازم . مثكه من مهمونتون هستم از اهواز ... يه كم استثنا قايل بشيد .. من سعيم رو دارم ميكنم كه خودم رو برسونم . تا آخر هفته نتيجه رو بگم مشكلي نيست !؟

تشكر
نبي

Navid4d

Member
اكي خودم يه جا رو بوفه واسات ميزارم انجا نشد ديگه 100 درصد رو يخچال رزرو شده به نام خودت ....

حالا اگه مشكل بليط هم داري هر آژانسي رفتي بگو آشناي Navid4D ام كار درسته ....

باور نداري برو امتحان كن !

باي

NabiKAZ

Well-Known Member
Navid4d گفت:
اكي خودم يه جا رو بوفه واسات ميزارم انجا نشد ديگه 100 درصد رو يخچال رزرو شده به نام خودت ....

باي

سلام عزيزم

قربون اون معرفتت... ما كه حرفي نداريم . من همون اول گفتم رو بوفه هم راضي هستم اصلا سر پا مي ايستم من قدم كوتاست تو مي ني بوس سر پا اذيت نميشم :wink:

كاش اين مسيح هم معرفت تو رو داشت . آخه من كه ميدونم الان مياد ميگه نه ! نميشه :( (ناراحت نشي شوخي بود!)

يادمه واسه 15 دقه با مجيد چه چونه اي ميزد و كوتاه نيومد ... حالا ما كه ديگه هيچ !!!

Navid4d

Member
آقا مسيح كه جاي خود داره ولي مسول ميني بوس 3 منم ديگه..!.. پس خودم جات ميدم . :wink: .. حالا بجاي اين حرفها بخواب كه فردا بايد بري تو آژانس هاي قطار يا هواپيما . :idea: ...
راستي از امروز بليط قطار آنلاين ميفروشن ..... 8)

نويد فور دي

NabiKAZ

Well-Known Member
Navid4d گفت:
آقا مسيح كه جاي خود داره ولي مسوول ميني بوس 3 منم..!.. پس خودم جات ميدم ... حالا بجاي اين حرفها برو بخواب فردا برو تو آزانس هاي قطار يا هواپيما ....
راستي از امروز بليط قطار آنلاين ميفروشن .....

مرسي مرامت منو مرده :oops: :oops: :oops:
آقايي!

masqxz2

Member
آقا من چند بار گفتم بازم ميگم تبادل اطلاعات يادتون نره cd هاي خوب خوب دارين بياريد D:

سلام :lol:
خوبيد بچه ها؟
بابا ميني بوس چيه ؟
ما بچه هاي ميني بوس3 (دقيقه نود) هستيم

بابا
اتوبوس بگيريد
خيلي بهتره
البته اين يه پيشنهاده

memol37

Member
بابا
دمت گرم سميه جان
به نظره منم اگه با اتوبوس بريم بهتره
آقا مسيح
نميشه 1كم تجديد نظر بكنيد
بازم از محبتتون ممنونم
جمعه ميبينمتون.

R_chizari

Active Member
بچه ها اتوبوس نميشه. به خاطر مسير كه بعضي جاها خيلي باريك و بعضي جاها خاكي و سنگ و كلوخه معمولا اونجا اتوبوس نميره وگرنه براي ما هم راحت تر بود به جاي چند تا مينيبوس يكي دوتا اتوبوس بگزاريم.

چيذري

Navid4d گفت:
masqxz2 گفت:
آقا من چند بار گفتم بازم ميگم تبادل اطلاعات يادتون نره cd هاي خوب خوب دارين بياريد D:
من ونيندوز 3.1 دوبله هندي زير نويس يوناني دارم بيارم ؟
ميم مرامتو دمت گرم وردار بيار من خيلي وقته دمبالشم :lol:

راستي من براي يكي از دوستام بد جوري دمبال game port 4 pro مي گردم :( اگه مرام بزاريد كلي دعاتون مي كنه

OmidGraph

Member
NextWorld IT گفت:
شما هم فقط دل مارو اب كنيد .... :mrgreen:

سلام بعد از چند روز ببخشيد كه دير به دير مزاحم ميشم سرم حسابي شلوغه راستي بازم ببخشيد كه در قرار عمومي پارك ملت نيومدم حسابي گرفتارم

در مورد اين تور تهران آه ه ه ه ه ه شما هم فقط دل مارو آب كنيد 8)

Masih

Well-Known Member
NabiKAZ گفت:
Navid4d گفت:

باي

سلام عزيزم

قربون اون معرفتت... ما كه حرفي نداريم . من همون اول گفتم رو بوفه هم راضي هستم اصلا سر پا مي ايستم من قدم كوتاست تو مي ني بوس سر پا اذيت نميشم :wink:

كاش اين مسيح هم معرفت تو رو داشت . آخه من كه ميدونم الان مياد ميگه نه ! نميشه :( (ناراحت نشي شوخي بود!)

يادمه واسه 15 دقه با مجيد چه چونه اي ميزد و كوتاه نيومد ... حالا ما كه ديگه هيچ !!!

دوست عزيز:

اون 15 دقيقه‌اي كه شما ديديد من سرش اونقدر چونه ميزدم حتما دليلي داشته. حالا براي اينكه هم شما و هم خود مجيد بهتر متوجه بشيد دليلش رو ميگم:
ميني‌بوس در سطح شهر تهران اگر داخل شهري نباشه بايد مجوز تردد در محدوده داشته باشه و اگر نداشته باشه 13000 تومان جريمه ميشه. پس ما بايد تا ساعت 6:30 از ميدان وليعصر راه بيفتيم كه تا ساعت 7:00 از سطح شهر خارج بشيم و در غيراينصورت در صورت جريمه شدن خودمون بايد هزينه‌اش رو پرداخت كنيم.
اميدوارم متوجه اصرار من براي حركت زودتر شده باشيد.

و اما در مورد خودت بايد بگم كه اشكالي نداره. يك كم ديگه به خاطر شما هم صبر ميكنيم اما نميتونيم تا آخر هفته صبر كنيم. حداكثر تا چهارشنبه ظهر ساعت 16 ميتونيم منتظر ثبت‌نامت بمونيم. براي اينكه دوباره شاكي نشي بگي مسيح مرام نداره بگم كه چون بايد غذا و خورد و خوراكت رو تهيه كنيم بايد تا چهارشنبه عصر مشخص شده باشه. پس استثنا براي شما صبر ميكنيم‌.

مسيح.

Masih

Well-Known Member
somayeh noorafshan گفت:
سلام :lol:
خوبيد بچه ها؟
بابا ميني بوس چيه ؟
ما بچه هاي ميني بوس3 (دقيقه نود) هستيم

بابا
اتوبوس بگيريد
خيلي بهتره
البته اين يه پيشنهاده

متاسفانه اتوبوس امكان گذر از بعضي از راه‌هاي اونجا رو نداره و اگر ميخواستيم اتوبوس بگيريم مجبور بوديم مسافت بيشتري رو پياده بريم. علاوه بر اين ميني‌بوس محيط جمع و جورتر و دوستانه‌تري داره. :wink:

مسيح.

Masih

Well-Known Member
[align=center:62390ab003]دوستان مهلت ثبت‌نام تموم شد![/align:62390ab003]

از تمام كساني كه تو اين مدت ثبت‌نام كردن و دقيقا و به موقع ايميلشون رو فرستادن بسيار متشكرم. به زودي (تا 48 ساعت آينده) ايميل نهايي رو براشون ارسال ميكنم.

دوستان ديگه توجه كنيد كه ديگه پولي واريز نكنيد چون امكان تمديد زمانش برامون مقدور نيست و ما الان در حال تهيه مقدماتش برطبق آمار نهايي هستيم.

مسيح.

جدیدترین ارسال ها

بالا