.:taymaz:.
مدیر انجمنها
عالی شده
پیشنهاد برا تاپ گالری
پیشنهاد برا تاپ گالری

سلام عالی شده خسته نباشید
تاپ گالری

سلام سجاد جان
دیر خبر شدم
تاپ گالری حقشه . . .
کاش مشکل لنزش رو برطرف میکردی . . .
خیلی لذت بردم . . .
موفق باشی![]()
. نمیدونم لنزشو چیکار کنم بهتر شه عالی شده
پیشنهاد برا تاپ گالری![]()

سلام
اگر غیر از چهار ضلعی باشه روی مدلت موج ایجاد می کنه.البته الان توی رندره شما موج دیده نمی شه چون اون جاهایی که سه ضلعی و پنج ضلعی استفاده کردی صطوح مسطح و صاف هستند اما اگر منحنی بودند موج میفتاد روشون.
اما برای مسابقه مدلسازی امتیازش تاثیر داره.یعنی تا می تونیم باید از 4ضلعی استفاده کنیم و در نهایت اگر چاره ای نبود 3 ضلعی.یعنی اون 5 ضلعی ها و 8 ضلعی ها رو هم به 3 ضلعی و 4 ضلعی تبدیل می کنیم .
اینجا رو هم یه نگاه بکن نکات مفیدی داره
http://forum.majidonline.com/threads/194632-آیا-5ضلعی-هم-در-مدلینگ-اصولیه؟
البته شما خودت استادی اما من حیفم اومد دیدم مدل با این دقت و خوب مدل شده بخاطر چند تا ریزه کاری کوچیک امتیاز از دست بده
موفق باشی![]()

ایول
خیلی قشنگه
آفرین

خیلی سخت نیست به خداچطوری منم میتونم پست ارسال کنم؟

ممنون سینا جانبا عباس جان موافق نيستم، اتفاقا بعضی موقع ها بهتره 3 ضلعی درست بشه! 4 ضلعی بودن کل کار دليل بر بی نقص بودن کار نيست و برعکس، 3 ضلعی يا 5 ضلعی داشتن کار دليل بر بد بودن اون مدل نيست... بعضی وقتا برای کم شدن تعداد edgeها و کنترل بهتر رو اون و به خاطر اينکه جای ديگه ای دردسر درست نکنه بهتره 3 ضلعی درست کرد...
کار ارزش تاپ گالری رو داره... خيلی قشنگ و کامل و باحوصله مدل شده...
با اجازه از اين فرصت استفاده کنم به بقيه دوستان هم تبريک بکم، کارای بقيه دوستان هم خيلی قشنگ بود.
. بنا بر این فکر کنم این تعداد ضلع ها سلیقه ای باشه.مرسی دوست عزیزعالی................
تاپ گالری.....

چاکریم سعید جانبسیار زیبا سجاد جان بهت تبریک می گم
پیشنهاد برای تاپ گالری
. شما لطف دارین