دلت ميخات سرعت داونلدت تا 10GB باشه !!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟

R_chizari

Active Member
آيا اگر در محلي كه براي آموختن بوجود آمده و به رايگان در اختيار ماست افت كلام را حفظ نكنيم بي احترامي به جمع محسوب نميشود ؟

چيذري

sirvan

Member
اقایان سلام
من موفق شدم!!!
البته با سرعت 768Kb
هر سوالی دارید مطرح کنید
در ضمن داونلود رو میتونید آف لاین انجام بدین تا سقف 700Mgb در روز و 2Gb در ماه اگه بیشتر شه سرعت میاد رویه 128Kb.

rahincom

Member
sirvan گفت:
اقایان سلام
من موفق شدم!!!
البته با سرعت 768Kb
هر سوالی دارید مطرح کنید
در ضمن داونلود رو میتونید آف لاین انجام بدین تا سقف 700Mgb در روز و 2Gb در ماه اگه بیشتر شه سرعت میاد رویه 128Kb.
آقاي سيروان مي توانيد بگوييد كه دقيقا از چه وسايلي و چگونه اين كار را كرديد و اگه ميشه آدرسي كه كارت رسيور دارند را با پيغام خصوصي برايم بفرستيد.

خيلي خيلي ممنون

MrMohi

Active Member
ببخشید آقا کیانوش . من الان همه لوازم رو تهیه کردم فقط مونده یه عرضی . شما در توضیحاتتون نوشته بودید که برای این کار باید 20 گیگابایت فضا برای اینکار به یکی از نرم افزار ها اختصاص بدیم . حالا من موندم چون ظرفیت کل هارد من 20 گیگه . لطفا توضیح بدید که این 20 گیگ فضا الزامیه برای این کار ؟ یعنی اگر نباشه در حین کار مشکلی پیش میاد یا که نبودش هم مشکلی نداره ؟ خیلی ممنون

shahram51

Member
آقاي سيروان

آيا فقط از فايل هايي كه در سرور است مي شود دانلود كرد يا به كل اينترنت به صورت آفلاين دسترسي داريم؟

rahincom

Member
shahram51 گفت:
آقاي سيروان

آيا فقط از فايل هايي كه در سرور است مي شود دانلود كرد يا به كل اينترنت به صورت آفلاين دسترسي داريم؟
نه من از آقاي كيانوش پرسيدم فقط از فايل هاي سرور شركت ولي اگر عضو شركت شوي كه ماهي كمتر از 20 Euro هست مي تواني در ماه 2GB از اينترنت Download داشته باشي.

آقاي MrMohi مي توني بگي وسايل رو از كجا خريدي و چقدر شد ؟

مرسي

sirvan

Member
داونلود آفلاين به اين شكل است كه اول نرم افزارش رو از اون پرووايدر ميگيري بعد ميري رو سايت همون پرووايدر و اونجا يه سري اطلاعاتت رو وارد ميكني كه مك آدرس كارت دي وي بي مهمترينشونه.
بعد هم يا از فايل هايي كه برات گذاشته براي دانلود آفلاين انتخاب ميكني يا سفارش فايل ميدي البته تا سقف 700مگ در روز و 2گيگ در ماه براي موندن رو سرعت 768كي .
نهايتن اگه سروره بتونه فايلي كه سفارش دادي رو پيدا كنه رو اون مسيري كه وارد كردي .يه ساعتي رو به تو اعلام ميكنه كه بايد در اون ساعت هم دي وي بي روي كانال مورد نظر باشه و هم اون سافتوري كه گوفتم رو استارت كرده باشي.
بريد و حالش رو ببريد عزيز دل برادر!!

sirvan

Member
rahincom گفت:
آقا كسي نمي گه وسايلش رو كجاي تهران دارند ؟
اينجا كه جاي گفتنش نيست
از من هم نخواهيد كه پيغام خصوصي بهتون بدم.چون از هر نظر به صلاح نمي باشد.
تازه اينجوري هم اين سايت رو ميبرند زير سوال و هم اون فروشنده تازه منم كه همين الانش هم قابل رد گيري هستم.
خلاصه خودتون دنبالش باشيد.

kiyanoosh

Member
MrMohi گفت:
ببخشید آقا کیانوش . من الان همه لوازم رو تهیه کردم فقط مونده یه عرضی . شما در توضیحاتتون نوشته بودید که برای این کار باید 20 گیگابایت فضا برای اینکار به یکی از نرم افزار ها اختصاص بدیم . حالا من موندم چون ظرفیت کل هارد من 20 گیگه . لطفا توضیح بدید که این 20 گیگ فضا الزامیه برای این کار ؟ یعنی اگر نباشه در حین کار مشکلی پیش میاد یا که نبودش هم مشکلی نداره ؟ خیلی ممنون
عزيزم نه حتما 20 گيگا بابا هر چقدر مي توني :twisted:

kiyanoosh

Member
rahincom گفت:
shahram51 گفت:
آقاي سيروان

نه من از آقاي كيانوش پرسيدم فقط از فايل هاي سرور شركت ولي اگر عضو شركت شوي كه ماهي كمتر از 20 Euro هست مي تواني در ماه 2GB از اينترنت Download داشته باشي.

مرسي
مرسي rahincom
ولي 2گيگا از سرور نه وب عزيز ............

rahincom

Member
kiyanoosh گفت:
rahincom گفت:
shahram51 گفت:
آقاي سيروان

مرسي
مرسي rahincom
ولي 2گيگا از سرور نه وب عزيز ............
مي گم اگه عضو پولي باشي مي توني از اينترنت هم Download داشته باشي

kiyanoosh

Member
عزيزم rahincom
اين واسه عضو پولي
واسه غير پولي بي نهايت گيگا ............... مي تونه دانلود كنه بدون انترنت 24 ساعت در روز
............................................................

sirvan

Member
اقا من تو دردسر افتادم
این skystar2 با چیپست (via(ga-7va اصلا میونه خوبی نداره
نمیدونم چرا یه مدتی خوب بود ولی حالا تا کارتو ور ندارم سیستمم(ویندوز که دیگه هیچی!)بالا بیا نیست که نیست

sirvan

Member
سلام
کیانوش یه سوال دارم ازت.
کانکشنی که تو استفاده میکنیFree هستش؟
و در کل رایگانشو کجا سراغ داری مثلا رو هات برد آفلاینی چیزی؟

MrMohi

Active Member
این لینک دانلود ها رو کجا باید بنویسیم? ... این پرو وایدر جریانش چیه؟ ... از کجا باید پیداش کرد؟ ...

جدیدترین ارسال ها

بالا