آقاي سيروان مي توانيد بگوييد كه دقيقا از چه وسايلي و چگونه اين كار را كرديد و اگه ميشه آدرسي كه كارت رسيور دارند را با پيغام خصوصي برايم بفرستيد.sirvan گفت:اقایان سلام
من موفق شدم!!!
البته با سرعت 768Kb
هر سوالی دارید مطرح کنید
در ضمن داونلود رو میتونید آف لاین انجام بدین تا سقف 700Mgb در روز و 2Gb در ماه اگه بیشتر شه سرعت میاد رویه 128Kb.
نه من از آقاي كيانوش پرسيدم فقط از فايل هاي سرور شركت ولي اگر عضو شركت شوي كه ماهي كمتر از 20 Euro هست مي تواني در ماه 2GB از اينترنت Download داشته باشي.shahram51 گفت:آقاي سيروان
آيا فقط از فايل هايي كه در سرور است مي شود دانلود كرد يا به كل اينترنت به صورت آفلاين دسترسي داريم؟
اينجا كه جاي گفتنش نيستrahincom گفت:آقا كسي نمي گه وسايلش رو كجاي تهران دارند ؟
عزيزم نه حتما 20 گيگا بابا هر چقدر مي توني :twisted:MrMohi گفت:ببخشید آقا کیانوش . من الان همه لوازم رو تهیه کردم فقط مونده یه عرضی . شما در توضیحاتتون نوشته بودید که برای این کار باید 20 گیگابایت فضا برای اینکار به یکی از نرم افزار ها اختصاص بدیم . حالا من موندم چون ظرفیت کل هارد من 20 گیگه . لطفا توضیح بدید که این 20 گیگ فضا الزامیه برای این کار ؟ یعنی اگر نباشه در حین کار مشکلی پیش میاد یا که نبودش هم مشکلی نداره ؟ خیلی ممنون
مرسي rahincomrahincom گفت:نه من از آقاي كيانوش پرسيدم فقط از فايل هاي سرور شركت ولي اگر عضو شركت شوي كه ماهي كمتر از 20 Euro هست مي تواني در ماه 2GB از اينترنت Download داشته باشي.shahram51 گفت:آقاي سيروان
آيا فقط از فايل هايي كه در سرور است مي شود دانلود كرد يا به كل اينترنت به صورت آفلاين دسترسي داريم؟
آقاي MrMohi مي توني بگي وسايل رو از كجا خريدي و چقدر شد ؟
مرسي
مي گم اگه عضو پولي باشي مي توني از اينترنت هم Download داشته باشيkiyanoosh گفت:مرسي rahincomrahincom گفت:نه من از آقاي كيانوش پرسيدم فقط از فايل هاي سرور شركت ولي اگر عضو شركت شوي كه ماهي كمتر از 20 Euro هست مي تواني در ماه 2GB از اينترنت Download داشته باشي.shahram51 گفت:آقاي سيروان
آقاي MrMohi مي توني بگي وسايل رو از كجا خريدي و چقدر شد ؟
مرسي
ولي 2گيگا از سرور نه وب عزيز ............