دعوت از همگان، جهت همكاري_ چند صحنه از يك داستان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sharin

Member
سلام بر همگي . اميدوارم كه حالتون خوب باشه.:rose:

با پيشنهاد abizaki ي عزيز و نظرات دوستان ،‌ قرار شد كه كار رو به صورت گروهي و فعلا در حد چند صحنه از يك داستان كوتاه پي گيري كنيم. ( كه تجربه اي براي اولين كار گروهي مون مي تونه باشه و مقدمه اي براي كاراي گسترده تر )

كليپ كوتاه (صداگذاري و animate داره و شايد براي شروع ( و مبتدي ها ) سخت باشه ). پس فعلا از فيلم كوتاه سازي هم خبري نيست !!

لذا از تمام علاقه مندان ( چه 3d كار حرفه اي و چه 3d كار آماتور ) دعوت به همكاري مي كنيم ، زيرا اين باعث پيشرفت خود شركت كننده ها مي شه .

اگر استقبال خوبي از اين طرح بشه ، كارها قسمت قسمت مي شه و هر گروه يه گوشه از كار را در دست مي گيرند. و اينطوري هيچ كسي لازم نيست زمان زيادي صرف كنه .
يك داستان كوتاه انتخاب مي كنيم ( چه مذهبي و چه غير مذهبي ) و چند صحنه از اين داستان رو به طور كلي به تصوير مي كشيم ( اول 2d و بعد 3d ) ( تك فريم )

براي گروه اصلي چند دسته در نظر مي گيريم.
1- دسته مدل سازي.
2- دسته متريال دهي.
3- دسته صحنه سازي و انتخاب داستان و صحنه .

هر دسته تعداد اعضاي محدودي داره ( اگر تعداد درخواست كننده ها زياد بود )
چند صحنه از قسمت هاي مختلف داستان مي سازيم .
مبتدي هايي كه قصد همكاري دارند، بايد آموزش هايي ( كه برايشان تعيين مي شود ) را ببينند و بعد وارد دسته ها شوند.

هر دسته يك سر دسته دارد كه اعضاي هر دسته ، بايد از سر دسته ي خودشان تبعيت كنند.

زمان مشخصي براي اتمام كار در نظر گرفته مي شود و طراحي اجزاي يك صحنه به گونه اي تقسيم مي شه كه مثلا هر X روز 10% كار پيش بره. سعي مي كنيم زمان جوري باشه كه براي امتحانات محصل ها ( چه مدرسه و چه دانشگاه ) مشكلي بوجود نياره.

و در نهايت اگر اين بخش زير مجموعه ي مدرسه ي امير المومنين براي هر چه رسمي تر شدن كار هم بشه كه ديگه عاليه ( اما فعلا فقط در حد نظر هست ).

دوستان ، ديگه نه و نشد نداريم و فقط براي پيشرفت كار ايده بديد و هر كس كه نظر مي ده ، يه موضوع داستان كوتاه هم انتخاب كنه ، كه براي انتخاب موضوع دستمون باز تر باشه. (داستان خيلي خيلي كوتاه ، در حد 2 دقيقه)
( البته داستان هاي آموزنده و مذهبي رو راحت تر مي شه پيدا كرد و از روي كتابي كه داستان هاش در حد يك صفحه هست مي شه پيش برد-->اينطوري مفيد تر هم هست )

همه چيز بستگي به استقبال دوستان از اين حركت داره.

دوستاني كه اعلام همكاري مي كنن ، ذكر كنن كه با چه برنامه هايي و در چه زمينه اي كار مي كنند و در چه زمينه اي در اين طرح مي خواهند كار كنن.

------------------------------------------- ويرايش -------------------------------------------------------

تمام اعضا پست هاشون رو ويرايش كنند و به 5 سوال زير جواب بدهند : ( بله/خير )

1- آشنايي با مدلينگ??
2-آشنايي با UV گرفتن؟؟
3-آشنايي به bodypaint ؟؟
4-آشنايي به Uvlayout ??
5-آشنايي به ZBrush ؟؟

اعضا ي گروه تكميل شد

احيانا اگر كسي با قسمتي از كار مشكل داشت ، فقط با پيغام خصوصي به من اطلاع بده .
ممنون :rose:

آخرين اخبار گروه : ( لينك زير )

http://forum.majidonline.com/showthread.php?p=1015439#post1015439

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

همگي موفق باشيد.
يا علي.

آخرین ویرایش:
من توی قسمت مدلینگ می تونم باشم  :دی
کار خوبیه ولی باید نفرات بیشتر بشه مثلا اقا مهدی شاگرداش رو به اینجا بیاره تا هم اونها تمرین کرده باشن هم درسشون را یاد گرفته باشن
با مکس
 آشنايي با مدلينگ?? بله

آخرین ویرایش:

sharin

Member
دوستان من پست اول رو ويرايش كردم (متن زير اضافه شد)

دوستاني كه اعلام همكاري مي كنن ، ذكر كنن كه با چه برنامه هايي و در چه زمينه اي كار مي كنند و در چه زمينه اي در اين طرح مي خواهند كار كنن.

لطفا سه عزيزي كه اعلام آمادگي كردن ، پست هاشون رو ويرايش كنند و اين موارد رو هم اضافه كنند. :green:

انتخاب يك موضوع هم يادتون نره ...:)

موفق باشيد.
يا علي.

abizaki

Member
عالیه.
از همه ی اعضای در این پروژه می خوام که اینو تو امزاشون بذارن.

Ultra3D

Well-Known Member
سلام

ممنون از داش ممد که بهم خبر داد

من هم هستم ... من 3DMAX کار می کنم ... به صورت تخصصی هم کارای معماری رو انجام می دم و بیشتر با Vray کار می کنم ولی فکر نکنم برای انیمیشن کوتاه خوب باشه

کلا ً تو مدل سازی و متریال دهی مشکلی ندارم ولی گفتم خیلی وقته با Vray کار می کنم ولی منتال ری رو 9 ماهه که دیگه کار نمی کنم ...

نقاط ضعفم :

Rigging , unwrapping , animating هست

کلا ً تا حالا تک فرم بیشتر کار کردم

باز دوستان تصمیم بگیرن که چه قسمتی به عهده من باشه ....

درباره موضوع فکر کنم یک کار مدرن باشه ... یعنی روباتی ، صفینه ای ، خلاصه چیزی باشه که زیبا باشه و هم رتدر ها سنگین نشه

من اگه فرصت کنم simulation مایعات و دریا و اقیانوس و از این برنامه ها میتونم بزنم . البته در سطح نسبتا مبتدی :green:

چند وقت پیش یه مایع سبز عجیب رندر گرفتم، خودم آخرش نفهمیدم که چی بود !

بیس کاری من مکسه. اما simulation ها رو با RealFlow و Dreamscape میزنم.

این نمونه کوچیک رو تستی با Dreamscape کار کردم

آخرین ویرایش:

CG-Student

Member
تبریک میگم کار خیلی خوبی شروع کرید . امیدوارم شروعی باشه برای پروژه های بزرگتر
منم در کنارتون هستم و از تجربیات دوستان عزیز استفاده می کنم .

دوستان عزیز فکر کنم اصل کار شما 3 بعدی هستش ولی اگه 2 بعدی به پستتون خورد منم هستم :) نرم افزارشم فرقی نمی کنه . Corel - Flash - Photoshop - یه خورده ام افتر افتکز

آخرین ویرایش:

smspersia

Member
اگه کمک خواستید منم هستم (مایا)

مدلینگ - رینگ - انمیت -
زیاد حرفه ای نیستم !!

ولی وقت خالی زیاد ندارم و فقط می تونم کارای رو انجام بدم که زیاد سنگین نباشند و زمان زیادی داشته باشد

سلام فکر جمعیتمون کم نیست و میتونیم یک گروه رو تشکیل بدیم
abizaki
داش ممد
sharin
rasol10261360
msn_2926
Mehdi_Lover3dsmax
Ultra3D
ehsan_nekooee
CG-Student
smspersia

10 نفر هستیم فکر کنم اگه اولین کار رو شروع کنیم بد نیست 
من خیلی بیشتر دعوت کردم ولی کسی نیومد!
این هم لینک امضا لطفا بذارینش توی امضاتون
http://807152.20upload.net/files/sh2/12849238001.gif

طریقه ی گذاشتن عکس در امضا
کلیک کنید بعد 
insertimage.gif
بزنید این رو وارد کنیدhttp://807152.20upload.net/files/sh2/12849238001.gif
بعد عکس رو انتخاب کنید این رو بزنید 
createlink.gif
این رو وارد کنید http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=153518&page=1

بعد ذخیره کنید تموم شد 
موفق و پیروز باشین 
ازومند ارزوهای سبزتان داش ممد

::reza::

کاربر VIP
کارگروهی

سلام
کار گروهی !! باید جالب باشه.:paint:
منم دوست دارم در گروه شما باشم . حداقل برام یه تجربه خیلی خوب میشه ولی نمیدونم باید چیکار کنم.
برنامه هایی که من کار میکنم 3D Max همراه Vray هستش البته مکس رو فعلا مدلینگ کار میکنم و Vray رو هم تازه شروع کرده ام.
ممنون:rose:
از نمونه کار های من (از مسابقه هفتگی):

474Motor_Original_Render.jpg
135p990i.jpg

sharin

Member
از تمام دوستاني كه دعوت در كار گروهي رو پذيرفتند ممنونم . بدون شك تجربه ي خيلي خوبي براي همگي خواهد بود. :rose:

اما در مورد اينكه تعداد كافي هست يا نه ...
نمي تونيم بگيم كافيه . چون قرار شد كه كار گروهي كنيم . يعني هر كس گوشه اي از كار رو بگيره ...
همونطور كه انتظار مي رفت تا الان تعداد مدل ساز ها زياد هست و مي شه گفت از نظر modeling و texturing تعداد اعضا كافي هستند و دسته ي گروهي شون كامل شده ...

اما براي يه همچين كاري نياز هاي ديگه اي هم داريم!!

به افراد ي كه سناريو رو تنظيم كنند ( براي اين مرحله از كار ( فعلا ): داستان را تعيين و تحليل كنند . )
افرادي كه بتونن اسكچ بزنن ( طرح اوليه 2d ) و در اختيار طراحان قرار بدهند. ( براي محيط و شخصيت )
افرادي كه طراحي شخصيت ها رو انجام بدن.
كاراكتر مدلر ها ، كه كاري جدا از بقيه ي مدلينگ هاست. ( texture ها ي مربوطه هم همينطور ( احتمالا ) )
و كساني كه كاراكتر ها رو rig كنند.
وگروه نور پردازي و رندر.

تا اينجا رو براي كار تك فريم كه قرار با هم انجام بديم نياز داريم . براي كليپ ها ي كوتاه هم كه قرار بعد ها بهش پرداخته بشه به گروه انيميت و گروه استوري برد هم نياز داريم . ( حداقل )

حالا بنظرتون كار مي تون شروع بشه و اعضاي گروه اصلي كامل هست ؟؟
البته مي شه خود مدلر ها بجاي يك كار چند تا كار رو انجام بدن ، اما طبيعتن وقت بيشتري بايد بذارند .
در زمينه ي كاراكتر هم تا الان اينطور كه معلومه فقط خودم هستم و smspersia كه تعدادمون كمه ( اينطور كه آقا مهدي هم گفت وقتش پر هست ). البته مي تونيم طراحي شخصيت و مدلينگ و texturing و ... مربوط به كاراكتر رو خودمون انجام بديم ، اما فوق العاده وقت گير خواهد بود و زمان اجازه ي اين كار رو به ما نمي ده ... ( مخصوصا الان كه سال تحصيلي هم كم كم داره شروع مي شه)
اگر 1 يا 2 نفر ديگه براي بخش كاراكتر فقط ، اضافه بشن و 1 نفر ديگه براي اسكچ هاي 2d و سناريو ، مي تونيم كار رو شروع كنيم .
يا اينكه داستانمون 1 كاراكتر بيشتر نداشته باشه ... !!

و يه مسئله ي ديگه هم اينه كه خروجي قرار از مايا گرفته بشه ( چون كار ريگ و ... در مايا انجام مي شه. ) البته براي تك فريم در مكس هم مي شه كل كار ها رو انجام داد . اما فكر نكنم كسي حاضر بشه كه با Vray كار رو رندر كنه !! در مايا هم قرار با renderman كار رو رندر بگيريم كه تازه در حال آموزشيم !! يعني گروه رندر هم ... .

مي بينيد اينطوري سر ما خيلي شلوغ مي شه !! بايد افراد اين بخش ها اضاف بشن كه بتونيم كار هاي اين بخش رو هم تفكيك كنيم .

يه كار ديگه هم مي شه كرد ، كه توي اين كار اول ، كاراكتر رو بي خيال شيم . :wink: ( كه نمي شه ) :green:

دوستان هم كه نظري در مورد داستان ندادند ...
اگر الان هم مي خوايد براي داستان موضوع تعيين كند فقط پستتون رو ويرايش كنيد و اضافه كنيد .
اينجا بايد از Ultra3D عزيز تشكر كنم كه به تمام سوالات پاسخ كامل دادند. از داش ممد هم بخاطر پي گيريشون ممنونم.
و همينطور از تمام دوستان ديگري كه براي پيشرفت خودشون اعلام آمادگي كردند .

فعلا به گرفتن اعضا ادامه مي ديم . ( مخصوصا در زمينه ي كاراكتر ) :)

موفق باشيد.
يا علي.

Ultra3D

Well-Known Member
سلام

درباره کاراکتر خود من و بیشتر دوستان می تونن کار کنن ولی تونستن یک چیزیه و مسلط بودن یک چیز دیگه !

الان خود من با Hexagon و مکس می تونم کاراکتر بزنم و Zbrush یک چیز دیگه هست ! ...

راستی رو آقا مهدی ( استاد ما) حساب ویژه ای باز کنید و انیمشن های جالبی داره ... وقت می دونم وقت کم داره که انشاء الله کاراش راست و ریس می شه و حل می شه

بازکار شروع شد به من بگین .. زیاد نمی تونم آنلاین شم:)

sharin

Member
سلام.
بله درست مي گيد . حالا ما نمي گيم مسلط ( چون خودمم همچين ادعايي نمي تونم بكنم ) در حدي كه كار را انداز هم باشه كافيه ...) .

حالا شما و كساني كه احتمال مي دن مي تونن در زمينه ي كاراكتر كار كنن به من خبر بدن،‌ اگر نمونه اي ، يا فايل تمرينشون هست برام بفرستند كه يه نگاهي بندازم ، ( اگر هم مي خواهيد چند تا از عكس هاش رو بفرستيد ، اما طوري كه بتونم واير كار رو ببينم )
نيازي هم نيست كه قشنگ باشه ، فقط مي خوام تعداد polygon ها و topology شون رو check كنم. ( فقط صورت و دست ها ( مخصوصا پنجه ها )هم كافيه !! )

البته فقط يك base هم مشكلي رو حل نمي كنه ، چون تمام كاراكتر ها رو مي شه از روي يك base زد !! :cool:

اگر اين كاري رو كه الان مي گم بتونيد انجام بديد ، مشكل حلله : :green:

ما يه سري تغييراتي رو در حجم و تناسب كاراكتر مي ديم ، كه هر كدوم يه شخصيت جديد مي سازه ، بعد اين ها رو در اختيارتون مي ذاريم و شما سعي كنيد مطابق با طرحي كه بهتون داده مي شه ، لباس ها رو در بياريد و تا جايي كه امكانش هست در Poly ها ، و مخصوصا براي لباس ، صرفه جويي كنيد . ( در حد base ) بعدن هم يه نكاتي رو مي گيم كه رعايت كنيد .( براي راحتي و بهتر شدن كار )

جزئيات كار رو بذاريد به عهده ي ما ... و هم چنين rigging و skinnig و hair و ... هم با ما .

در ضمن فكر نكنم تعداد كاراكتر ها هم زياد باشه ! حدود 2 تا كافيه !! (البته بستگي به داستان داره)

اينطوري عالي مي شه و كم كم مي شه كار رو شروع كرد ... :)

كسايي كه مي تونن در اين زمينه كمك كنن با پيغام خصوصي بهم خبر بدن . ( به اين علت كه اين تاپيك شلوغ نشه :green: )

كسايي كه با bodypaint و PS و ( احيانا ZB ) مي تونن رنگ آميزي كنن ( texture بسازن ) ، لطفا پست هاشون رو ويرايش كنن و اعلام كنن كه با چند تاش مي تونن كار كنن ( با ذكر تسلط اشون ).

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا