دعوت از همگان، جهت همكاري_ چند صحنه از يك داستان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

wall_e

Well-Known Member
منه مبتدی رو هم اگر امکانش هست بپزیرین تو مدلینگ میتونم باشم 3d max
باید وارد کارای بزرگ شد تا پیشرفت کرد دیگه:green:

1- آشنايي با مدلينگ : تنها کاری که بلدم مدل کردنه اونم در حد کارای معماری:sad:
2-آشنايي با UV گرفتن : خیلی کم.
3-آشنايي به bodypaint : اشنا نیستم.
4-آشنايي به Uvlayout : اشنا نیستم.
5-آشنايي به ZBrush : در حد نصب کردن نرم افزار.:cry:

با افتر افکت کار میکنم - از اهنگسازی هم یه چیزایی میدونم اگه بکارتون اومد در خدمتم.

آخرین ویرایش:

rahayi

Member
سلام
زمان شروع کار مشخص هست؟ اگه تا دو هفته دیگه باشه ، خیلی دوست دارم تو ای کار خاص مشارکت کنم.

برای موضوع داستان و تدوین و تنظیمش ، تصویرسازی دستی تا راحت تر بشه روش کار کرد. به نوعی اتود اولیه کار. اگه لایق بدونین می تونم یه کارایی انجام بدم.
برای ساختش هم مدلینگم بد نیست (بیشتر تو قسمت های معماری). به زودی آخرین کارم (مسجد سنتی) رو می ذارم.

اینجوری که معلوم شد شارین خودشون ریگ و حرکت انیمیشن رو بر عهده گرفتن و رندر رو.... یه سوال شما چند نفرین که می گین ما ؟ بعد شما فقط اینها رو بر عهده می گرین ؟ برای اسکج هم باید چندتا از دو بعدی کار ها رو دعوت کنیم که این کار شاید بتونم بکنم ....

اگه میشه از همین الان مسولیت ها رو بگین چون معلوم بشه چی ها مونده ؟ شارین جان پست اول رو همیشه اپدیت کنید 

sharin

Member
بله ، گفتم كه ما ، كيا هستيم . :-?
خودم و smspersia و مهدي ( كه آقا مهدي ، فعلا بدلايلي ، كار مدل و .... مستقيم نمي تونه بدست بگيره ) ،
پس يعني فعلا مي شه گفت 2 نفريم . :sad:

انيميشن هم براي حركت بعدي هست ، الان تا تك فريم مي ريم جلو .
ما هم ، هر چي كار مربوط به كاراكتر هست رو در دست داريم + تنظيمات Render .
مواردي رو كه گفتم حد اقل به 3-4 گروه نياز داره !
اما فعلافقط 2 نفريم !! ( با اين وجود به عهده گرفتيم ... )
موضوعي رو كه ultra3d مطرح كردند ، يه دلگرمي بود ( براي كاراكتر ) ، اما هنوز كسي تمايل اش رو نسبت به اين موضوع اعلام نكرده !!

دوباره اينجا هم مي گم ، نياز ما فقط ساخت لباس (در حد ابتدايي) براي كاراكتر هست ، نه خود كاراكتر . لباس ها رو هم بعد خودمون كامل مي كنيم .

اگر چند نفر از مدلر هايي كه اعلام همكاري كردن ، بدونن مي تونن در زمينه ي ساخت لباس كاراكتر ( در حد base ) به ما كمك كنن . سريع تر اعلام كنن ، كه دسته ها و سردسته هاشون رو تعيين كنيم و بعد از اون ، يه زماني براي آموزش در نظر مي گيريم ، و در نتيجه كار رو شروع مي كنيم .

تا الان ، فقط گروه داستان و ... ، از ديروز شروع به هماهنگي و كار كرده . 2 نفر ديگه هم بهشون اضافه شده .
اما تصميم قطعيي براي تعداد گروه ها و ... گرفته نشده .
گروه بندي ها رو با هماهنگي خودتون (احتمالا به صورت انفرادي ) انجام مي ديم . ( نگران نباشيد. )
پس به دليل اينكه هنوز عوامل مجهول در كار هستند ، تعيين مسئوليت ها زوده.

با اين حال گفتم كه چه چيزايي مونده ... ( در 2 پست قبيلم ) ، 1-2 نفر براي لباس كاراكتر و 1-2 نفر براي اسكچ .( شما اگه مي توني دنبالش باش .)

چشم . پست اول رو هم ويرايش مي كنم .:rose:

موفق باشيد.
يا علي.

boro_joojeh

New Member
سلام به همه
من فوتوشاپ بلدم رنگ آميزي هم بد نيست در ضمن يه شاگرد دارم كه طراح و چهره پردازه ميتونيم يه جورايي كمك كنيم
مجيد آنلاين عاشقتم
فوتوشاپ رو با تو ياد گرفتم اون زماني كه سايت خيلي كوچكتر از اينها بود
الانم دارم مكس رو با تو ياد ميگيرم
هميشه مديونتم هر كاري انجام بدم و عجرتي دريافت كنم
اميدوارم روز به روز سايت وسيعتر و همه با هم بالا بريم و پولدار بشيم و براي وطنمون افتخار آفريني كنيم
اگه ميشه مدير اصلي سايت با من تماس بگيره
yahoo id : boro_joojrh
يك ايده اي دارم كه ممكنه يك تيم 5 نفري رو از خاك بلند كنه
تا اين حد ميگم كه نياز به افراد فوق حرفه اي داريم و ساپورت مالي
هركس آينده رو باور داره و دنبال فرصتي هست با من تماس بگيره

amn_mvy

New Member
تاریخ این پست نمی دونم اما مایلم اگه فرصت باشه همکاری کنم.
من تو زمینه مدلینگ و تکسپر میتونم کمکتون کنم..
مکس و وی ری کار می کنم..رشاینو هم بلدم اما فکر نکنم تو مدلینگ فعلاً به کارتون بیاد..
بیشترین کمک من میتونه تو قسمت 2 بعدی و اسکچ های اولیه باشه... لطفاً کار مذهبی نباشه تا من اشتیاقم واسه همکاری بیشتر باشه.

sharin

Member
سلام به همه
من فوتوشاپ بلدم رنگ آميزي هم بد نيست در ضمن يه شاگرد دارم كه طراح و چهره پردازه ميتونيم يه جورايي كمك كنيم
مجيد آنلاين عاشقتم
فوتوشاپ رو با تو ياد گرفتم اون زماني كه سايت خيلي كوچكتر از اينها بود
الانم دارم مكس رو با تو ياد ميگيرم
هميشه مديونتم هر كاري انجام بدم و عجرتي دريافت كنم
اميدوارم روز به روز سايت وسيعتر و همه با هم بالا بريم و پولدار بشيم و براي وطنمون افتخار آفريني كنيم
اگه ميشه مدير اصلي سايت با من تماس بگيره
yahoo id : boro_joojrh
يك ايده اي دارم كه ممكنه يك تيم 5 نفري رو از خاك بلند كنه
تا اين حد ميگم كه نياز به افراد فوق حرفه اي داريم و ساپورت مالي
هركس آينده رو باور داره و دنبال فرصتي هست با من تماس بگيره
برو جوجه جان ...
يه جورايي ، يعني چه جورايي . :wink:

منظورم از رنگ آميزي براي تكسچر ، اينه كه مطابق با UV كه از مدل گرفته مي شه ، يه texture مناسب بتونيد در بياريد .
اگرم در زمينه ي اسكچ مي تونيد كه بسم ا... .

sharin جان منظورت از لباس چی هست ؟
می خوای لباس ها داینامیک باشن ؟

ساخت لباس با نرم افزار Hexagon خیلی سریع میشه
اگه ساده باشه من سه صوته براتون می سازم

مهدي جان اگه مي توني كه عاليه ... ( اما قول نمي دم ساده باشه ، آخه دست من نيست :wink: ، سپردم كه پيچيده نباشه ، تا سريع كار و تموم كنيم :))
براي اين تك فريم ها گفتم اگر dynamic باشه بهتره كه يه pose خوب بده ( البته بستگي به نوع لباس داره ... ، اگر نوع لباس ها جوري باشه كه ولو نباشن ، خوب dynamic ام بي خيال مي شيم. )
راستي فهميدي كه syflex هم با crack اومد بيرون ؟؟ يادم رفت زودتر بهت بگم. :green:
حالا هرجور كه مي دوني ... اگه بتوني بسازيشون كه عاليه .

همگي موفق باشيد.
يا علي.

سلام به همه دوستان فعال . :oops:
من هم ميخواستم آمادگي خودم رو براي يه كار گروهي توپ اعلام كنم . :rose:
برنامه هايي كه آشنايي دارم زيادن ، ولي دوست دارم هر جا كه لازم شد و توان دارم كمك كنم .

3D's Max & Photoshop & Bryce & Poser & After Effect & Premiere & Illusion & اكثر برنامه هاي گرافيكي كه به درد اين كار بخوره ... :wink:

sharin

Member
سلام برهمگي .

بلآخره كار انتخاب موضوع داستان هم تمام شد . :oops:
اينجا لازم هست كه يه تشكر حسابي از اعضاي فعليه اين تيم يعني ( wall_e و cg_student و rahayi ) انجام بدم ، كه انصافا در مدت زمان كمي و با رفاقت تمام اين كار و انجام دادن . . . . همگي ممنونيم . :rose:

كار گرفتن اعضا به سلامتي تموم شد و در مرحله ي بعدي گروه بندي رو انجام مي ديم ... :)
از تمام دوستاني هم كه اين دعوت همگاني رو ديدند و پذيرفتند ، واقعا ممنونم و خوشحالم كه دور هم جمع شديم و مي خواهيم يه كار گروهي رو براي اولين بار انجام بديم . اميدوارم كه با نتيجه دادن اين حركت ، در مراحل بعدي و موضوعات جديد تر دوستان ديگه هم شركت كنن و شاهد كارهاي بزرگ و ارزشمند شون باشيم.

داستان در مورد 1 كوه نورد هست ، كه مي خواهد از بلندترين كوه بالا برود .
داستان فوق العاده اي هست كه هم كوتاه هست و هم پيام خوبي داره ...

عمده ي كار ما روي 1 كاراكتر هست و 1 كوه .
ان شائ الله زمان استارت كار رو در پست بعدي تعيين مي كنيم .
از اين ساعت تا اواسط هفته ي آينده ، دوستان شركت كننده وقت دارند تا آموزشي هايي رو ببينند و اطلاعاتشون رو در زمينه ي مدلينگ و تكسچرينگ كامل كنند .

مخصوصا تكسچرينگ رو با برنامه ي bodypaint ياد بگيريد كه آقا مهدي در آموزشي هاي مدرسه هم گذاشتن.
ان شائ الله يك سري آموزش ديگه هم در ادامه معرفي مي شه ( توسط من يا آقا مهدي ) .

بعد از تعيين سر دسته ها هم ، هر سر دسته ، وظيفه ي هماهنگ كردن دسته رو به عهده داره و اشكالات احتمالي شركت كننده ها رو دراين چند روز رفع مي كنه ... . ( دقت كنيد كه سردسته ها جهت هماهنگي بين اعضا و در نتيجه هماهنگ تر شدن اعضاي گروه مي باشند و لزوما به معني حرفه اي تر بودن اون شخص نسبت به بقيه نيست . )

ان شائ الله زمان شروع كار هم ، در حين دوره ي آموزش و رفع اشكال ، اعلام مي شه و اميدوارم همگي در يك جمع دوستانه ، سبب ارتقائ سطح علمي همديگر و در نتيجه به ثمر رسيدن كار و هدف اصلي منجر بشه .

فعلا اطلاع رساني در همين تاپيك صورت مي گيرد و خواهشن دوستان مرتب تاپيك رو پي گيري كنند .

براي اينكه تاپيك شلوغ نشه ، هر كس مشكلي با قسمتي از اين كار داشت ، با پيغام خصوصي سوالش رو مطرح كنه . ممنونم :rose:

همگي موفق باشيد.
يا علي.

cdkham2003

New Member
1- آشنايي با مدلينگ??بله
2-آشنايي با UV گرفتن؟؟خیر
3-آشنايي به bodypaint ؟؟خیر
4-آشنايي به Uvlayout ??خیر
5-آشنايي به ZBrush ؟؟خیر

اما هرکدومو بگید میرم یاد میگیرم :D

آخرین ویرایش:

sharin

Member
به نام خدا

سلام . اميدوارم كه حال همگي خوب باشه ... :rose:
گروهي كه به همت دوستان راه افتاد ، شامل 19 نفر مي شه .
اين گروه بنديي كه صورت گرفته ، گروه بنديه اوليه هست . بعضي از افراد در دسته ها مشترك اند .

_______________________________________________________________________________________

1- دسته ي داستان نويسي .
به رهبري : Wall_e ( موقت )
abizaki , CG_Student , rahayi ,amn_mvy, wall_e

2-دسته ي مدلينگ :
به رهبري : gs_graphic ( قطعي )
داش ممد , www_3d_boy3 , rasol1026360 , msn_2926 , ultra3d , fa , rahayi , wall_e , boro_joojeh , amn_mvy , akp_german gs_graphic , cdkham2003

3- دسته ي texturing :
به رهبري : ؟؟؟
msn_2926 , ultra3d , amn_mvy , akp_german

4-دسته ي كاراكتر :
به رهبري : sharin
smspersia , sharin , ( شايد mehdi_Lover3dmax )

5- به علت اينكه اين كار نو پاست و قرار نيست در مرحله ي اول خيلي حرفه اي باشه ، احتمالا كار با پارتيكل ها و ... dynamic ها و ... نداريم ، لذا 2 عزيز بزرگوار www_3d_boy3 و ehsan nekooee تقاضا دارم كه در بخش هاي مدلينگ و texturing به همكاري ادامه بدهند . حتما با پيغام خصوصي من رو با خبر كنيد .

:tavajoh:

تمام اعضا پست هاشون رو ويرايش كنند و به 5 سوال زير جواب بدهند : ( بله/خير )

1- آشنايي با مدلينگ??
2-آشنايي با UV گرفتن؟؟
3-آشنايي به bodypaint ؟؟
4-آشنايي به Uvlayout ??
5-آشنايي به ZBrush ؟؟

:tavajoh:

دوستان حتما به اين موارد عمل كنيد ( جهت هماهنگي و پيشرفت كار )

1-در اين تاپيك ديگه كسي پست نده . ( فقط از طريق پيغام خصوصي ) ( مگر مهدي و gs_graphic )

2-افرادي كه در چند دسته مشترك هستند و مي خواهند فقط عضو يكي از دسته ها باشند ، با پيغام خصوصي به من اعلام كنند .

3-مرتب تاپيك رو پي گيري كنيد . كه در جريان كار گروه باشيد .

4-اگر كسي همكاري نكنه ، در واقع اول به خودش و بعد به تمام افراد گروه بي احترامي كرده و باعث مي شه كه كار كند پيش بره ، بنابراين برخورد خواهد شد و افرادي كه هماهنگي رو بهم بزنند ممكن هست كه تا پايان كار اجازه ي همراهي با گروه رو ، بخاطر عمل اشون ، از دست بدهند .

5-تمام موارد بالا ، فقط جهت هماهنگ حركت كردن گروه است و به ياري خدا رسيدن به نتيجه ي پايان كار هست .
ان شائ الله همگي در يك جمع دوستانه به كار گروهي جريان مي دهيم . ( و اين جريان رو براي آينده حفظ مي كنيم )

موفق باشيد.
يا علي.

آخرین ویرایش:

::reza::

کاربر VIP
گروه مدلینگ

گروه مدلینگ

سلام به همه دوستان گل که از گل بهترید :rose:

از اینکه در جمع شما دوستان خیلی خوب هستم خوشحالم و امیدوارم تو این کار گروهی تمام سعی و تلاشمو برای این کار و گروه بکار ببرم.
راستش چون من برای انیمیشنمون کار مدلینگ رو پیشنهاد کرده بودم همون در کنار شما کار مدلینگ رو هم انجام خواهم داد.
از تمامی کسانی که اعلام آمادگی کرده اند واقعا تشکر میکنم (چه در گروه مدلینگ و چه در دیگر گروهها) . امیدوارم که در کنار هم یه رابطه ای کاملا دوستانه داشته باشیم.
راستش در کار گروهی اولین شرط دوست بودن باهم و کمک به یکدیگر می باشد. امیدوارم که بتونم یه دوست خیلی خوب براتون باشم.:rose:

یه تشکر ویژه هم باید از گروه بزرگ مدلینگ بکنم مخصوصا:
داش ممد akp_german , Mostafa008 , wall_e , Fa , Ultra3D , msn_2926 , rasol10261360 , cdkham2003 , www_3d_boy3 , Sharin , Gs-graphic , smspersia

امیدوارم که با هم بهترین گروه رو داشته باشیم. مطمئنا بهترین مدلسازی رو در کنار هم ارائه خواهیم داد.

ممنون:rose:
دوستان خوبم چون قراره که از این به بعد پست فقط برای کارهای مربوط به انیمیشن زده بشه از دوستان گلی که برای مدلسازی اعلام آمادگی کرده اند میخواستم اگه امکانش براتون فراهم هست یک نمونه کار از مدلینگتون (هرچند ساده و بدون Smooth اسموس همراه وایرفریم) در اختیار بنده قرار بدهید (با پیغام خصوصی) تا در هنگام مدلسازی تقسیم کار رو به درستی انجام بدهیم.
باز از تک تک دوستانی که برای این کار اعلام آمادگی کرده اند تشکر میکنم.:rose:

آخرین ویرایش:

کاربر VIP
آموزش نرم افزار 3D max

سلام به همگی
دوستان برای اینکه یه آموزشی نیز دیده باشیم بیایم با هم از آموزشهای که آقا مهدی Mehdi_Lover3dsmax تو سایت قرار داده اند مروری کرده و از اونا استفاده کنیم.
این آموزشها کاملا مفید بوده و میتونه تو کارهای مدلسازیمون کمک کنه.
راستی آموزش نرم افزار 3D max از پایه شروع میشه و تا قسمتهای پیشرفته نیز ادامه داره.
پیشنهاد میکنم از شروع، آموزشها را مطالعه بفرمایید
هر سوالی هم اگر در مورد 3D max داشتید میتوانید در همانجا بپرسید. مطمئنا اساتید جواب خواهند داد.
اگه هم پیشنهادی دارید با پیام خصوصی به من اطلاع دهید. ممنون
اینم لینک صفحه آموزش 3D max
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=141643

{ نقل قول از آقا مهدی }
سلام به همه دوستان و محبان اهل بیت عصمت وطهارت

به مدر سه گرافیکی امیرالمومنین (ع) خوش آمدید

توی این تاپیک قراره آموزشهای 3Dsmax 'گذاشته بشه
پسوند آموزشها تا جلسه پنجم به علت استفاده از برنامه ضبط متفاوت swf هست ولی از جلسه پنجم به بعد آموزشها مثل آموزشهای vray پسوند mov هست .

نرم افزار flash player برای اجرای آموزش ها
http://dl.yaheydar.ir/soft/FlashPlayer9.rar
حجم فایل 1.6 مگ

برای شروع کار صلوات

اونایی که با Editable Poly مشکل دارند میتونند مباحثش رو در صفحه 6 همان لینک آموزش دریافت نمایند
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=141643&page=6

راستی آموزش ساخت کاراکتر مارمولک رو هم حتما ببینید . چون واقعا کمک بزرگی رو به آموزشمون میکنه.
لیست لینکهای تکی مربوط به آموزش مارمولک

ساخت کاراکتر مارمولک
قسمت اول

ساخت کاراکتر مارمولک
قسمت دوم ، سوم و چهارم

ساخت کاراکتر مارمولک
قسمت پنجم و ششم

--------------------------------------------------

برای دوستایی هم که تمایل شرکت در تکسچرينگ Texturing دارند پیشنهاد میکنم از آموزشهای دیگه ای که باز از آموزشهای آقا مهدی است (آموزش Body Paint) استفاده کنند.
اینم لینک مربوطه

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=143339&page=2

نقل قول از h.m
سلام دوستان
تو این قسمت من آموزش های body paint را قرار میدم خیلی آموزشاش زیاد نیست....
خود نرم افزار در قسمت دوم همین تاپیک همراه با پلاگیناش قرار گرفته...
موفق باشید.

آخرین ویرایش:

sharin

Member
آشنايي سطحي با برنامه ي Uvlayout

آشنايي سطحي با برنامه ي Uvlayout : ( همراه با ويدئو )

براي تغيير وضعيت : rotate : كليك چپ ( براي تغيير وضعيت چرخش ، همراه با ctrl / و move , pan: دكمه وسط ماوس ، zoom : كليك راست و درگ يا چرخش دكمه وسط ماوس

مراحل كار :
مدل رو از برنامه به صورت منفرد export كرده و روي آيكون برنامه مي كشيم ، بعد از پنجره ي كوچك ظاهر شده ( load options ) گزينه هاي SUBD , New رو فعال مي كنيم و از قسمت UVLayout Load ، دكمه ي Load رو مي زنيم .

اگر مدل متقارن باشه ، براي استفاده از Symmetry ( براي اينكه روي 1 قسمت كار كنيم و در سمت ديگر Auto اعمال شود )
از قسمت symmetry گزينه ي find رو مي زنيم و بعد روي مرز متقارن كليك چپ كرده و space رو از روي KeyBoard مي زنيم.
c : براي انتخاب مرز ها براي برش ( بريدن_جدا كردن ) .
back space : براي پاك كردن مرز هاي انتخاب شده ، توسط C
ٍEnter : بعد از تعيين مرز ها براي برش استفاده مي شه كه ماوس بايد روي مدل باشه و بعد دكمه زده بشه .
بعد دكمه ي D رو روي تك تك قطعات مي زنيم .
فلش كنار Display رو مي زنيم و بعد روي UV مي زنيم .
با اين كار به صفحه ي UV مي رويم و قطعات UV رو مشاهده مي كنيم .
براي Unfold كردن UV ها ، ماوس را روي قطعات قرار مي دهيم و بعد از تركيب كليد هاي Shift و f استفاده مي كنيم .
اين مرحله ي اوليه ي Unfold هست ، وقتي UV ها به اندازه ي كافي باز شدن ، دكمه ي Space رو از روي keyBoard مي زنيم ، بعد از باز شدن نهايي به حد مورد نياز ( در حدي كه رنگ قرمز نداشته باشيم ) ، دوباره space رو مي زنيم و كار Unfold تمام مي شود.
براي فهميدن سطح كيفيت UV اي كه گرفتيم ، face ها در اين قسمت به رنگ هاي مختلفي ديده مي شوند ( قرمز = بدتر اين حالت و نياز به اصلاح دارد قرمزخيلي كمرنگ و سبز كمرنگ = حالت نرمال و مناسب آبي = كشيدگي بيش از حد و نياز به اصلاح )

براي اين كار روي vertex ها ( رئوس ) ماوس را نگه مي داريم با استفاده از دكمه ي ctrl+Middle mouse botton ( دكمه ي وسط ماوس ) و محل اش رو تغيير مي دهيم تا به رنگ مورد نظر مون در بياد . اين كار رو مي تونيم با گرفتن دكمه ي Shift و كليك كردن و درگ كردن به صورت دسته جمعي انجام بديم . اين كار را در قسمت روشن تر انجام مي ديم ( اگر از symmetry استفاده كرده باشيم. بعد دكمه ي s را زماني كه روي قسمت روشن است مي زنيم تا در سمت تيره تر تغييرات اعمال شود. )

توجه : نتايج در سمت روشن تر ، تغييرات در سمت تيره تر را بدنبال دارد ، از تركيب Shift+s براي جابه جايي محيط تيره و روشن استفاده مي كنيم .

براي جابه جايي قطعات UV ، ماوس را روي يكيشون نگه مي داريم ، space رو نگه مي داريم و با دكمه ي وسط ماوس drag مي كنيم .

در نهايت UV ها رو بايد در صفحه ي 0 تا 1 UV قرار بديم .
براي اين كار ، كار رو save مي كنيم و به برنامه اي مثل مايا انتقال مي ديم و با scale كردن قطعات UV ، آنها رو در قسمت 0 تا 1 جمع مي كنيم و كار را دوباره export مي كنيم .
و كار تمام مي شود.

يه ويدئو هم ضبط كردم بعد از خوندن موارد بالا ، بدقت نگاه اش كنيد . چند بار موارد بالا رو بخونيد و چند بار ويدئو رو ببينيد تا كامل بفهميد چي شد ، بعد هم تمرين كنيد تا كامل ياد اش بگيريد.

Uvlayout.swf

همگي ياد اش بگيريد ها ... ، خيلي سادست .

اين هم لينك دانلود خود برنامه كه داش ممد زحمت اش رو كشيدن :

http://www.4shared.com/file/pZGi-isn/HEADUS_UVLAYOUT_V20600D.htm

موفق باشيد.
يا علي.

آخرین ویرایش:

کاربر VIP
مشخصات مدل مورد نیاز

سلام دوستان گلم :rose:
همگی خسته نباشید

مشخصات مدل مورد نیاز:

1-مدل رو تا حد مورد نیاز مدلسازی کنید(نه بیشتر و نه کمتر)

2- face و edge و vertex اضافي نداشته باشد و از همه چيز به جا استفاده بشود .

3- سعی کنیدبیشترین مدلسازی رو با ابزارهای EditablePoly انجام دهید ( از Boolean و ProBoolean استفاده نشود).

4- برای export مدل ما نیاز به این داریم که مدل به صورت polygon باشه پس کار رو طوری درست کنید که نتیجه Polygon باشه.(اگه با editable Poly کار کنید مشکل حله)

5-مدلها بدون Smooth اسموس باشند(اگه خواستید میتونید خودتون برای تشخیص کیفیت مدل از اسموس استفاده کنید ولی در آخر کار باید مدل رو بدون اسموس تحویل دهید.)

چون احتمال داره مشخصه دیگه نیاز باشه ممکنه که بعدا باز به مشخصات مدل اضافه بشه.

--------------------------
دوستان من هنوز منتظر نمونه کارهای شما هستما ولی تا الان تنها 3 نفر از دوستان نمونه کار داده اند.

ممکنه که بعضی از دوستان نمونه کاری نداشته باشند بنابراین تصمیم بر این شد که یک مدل رو من به شما پیشنهاد بدم و ظرف مدت 2 روز شما تا هر کجا که مدل رو درست کردید به من نشان دهید تا من سطح کاری شما عزیزان رو بدونم.
(مهلت از فردا جمعه 89/7/9 شروع میشه و تا یکشنبه 89/7/11 ادامه داره)

برخی از دوستان هم که فعلا منتظر هستند تا موضوعات اعلام بشه(ایشالا سعی بر اینه که هر چه سریعتر موضوعات اعلام بشه)
بالاخره سعی کنید که خودی نشون بدید دیگه. و حتما حتما پستهای این تاپیک را هر روز پیگیری کنید. (برای اینکه بدونیم چه کسانی هنوز فعال هستند و تاپیک رو پیگیری میکنند لطفا دکمه تشکر رو بزنید)
امیدوارم در تک تک مراحل زندگی موفق باشید .
ممنون:rose:
به دوست جدیدمون
mehrdad_hellboy هم که اعلام آمادگی کرده اند خوش آمد میگیم.

اینم موضوع پیشنهادی برای مدلسازی(ببینم چه میکنیدااااا :wink:)

121533.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا