به نام خدا
سلام . اميدوارم كه حال همگي خوب باشه ...
گروهي كه به همت دوستان راه افتاد ، شامل 19 نفر مي شه .
اين گروه بنديي كه صورت گرفته ، گروه بنديه اوليه هست . بعضي از افراد در دسته ها مشترك اند .
_______________________________________________________________________________________
1- دسته ي داستان نويسي .
به رهبري : Wall_e ( موقت )
abizaki , CG_Student , rahayi ,amn_mvy, wall_e
2-دسته ي مدلينگ :
به رهبري : gs_graphic ( قطعي )
داش ممد , www_3d_boy3 , rasol1026360 , msn_2926 , ultra3d , fa , rahayi , wall_e , boro_joojeh , amn_mvy , akp_german gs_graphic , cdkham2003
3- دسته ي texturing :
به رهبري : ؟؟؟
msn_2926 , ultra3d , amn_mvy , akp_german
4-دسته ي كاراكتر :
به رهبري : sharin
smspersia , sharin , ( شايد mehdi_Lover3dmax )
5- به علت اينكه اين كار نو پاست و قرار نيست در مرحله ي اول خيلي حرفه اي باشه ، احتمالا كار با پارتيكل ها و ... dynamic ها و ... نداريم ، لذا 2 عزيز بزرگوار www_3d_boy3 و ehsan nekooee تقاضا دارم كه در بخش هاي مدلينگ و texturing به همكاري ادامه بدهند . حتما با پيغام خصوصي من رو با خبر كنيد .
3-آشنايي به bodypaint ؟؟
4-آشنايي به Uvlayout ??
5-آشنايي به ZBrush ؟؟
3-مرتب تاپيك رو پي گيري كنيد . كه در جريان كار گروه باشيد .
4-اگر كسي همكاري نكنه ، در واقع اول به خودش و بعد به تمام افراد گروه بي احترامي كرده و باعث مي شه كه كار كند پيش بره ، بنابراين برخورد خواهد شد و افرادي كه هماهنگي رو بهم بزنند ممكن هست كه تا پايان كار اجازه ي همراهي با گروه رو ، بخاطر عمل اشون ، از دست بدهند .
5-تمام موارد بالا ، فقط جهت هماهنگ حركت كردن گروه است و به ياري خدا رسيدن به نتيجه ي پايان كار هست .
ان شائ الله همگي در يك جمع دوستانه به كار گروهي جريان مي دهيم . ( و اين جريان رو براي آينده حفظ مي كنيم )
موفق باشيد.
يا علي.