در مورد سري كارتون هاي « تن تن »

Tyros

Member
ماندانا خانوم اين آواتور شما چه قدر ترسناك!
روزي چند تا فيلم ترسناك نگاه ميكنيد!؟؟؟؟؟؟؟ :idea: :twisted:

MrMohi

Active Member
mandana_971 گفت:
نديدم ببخشيد مگه اين آنتي ميذاره آدم چيزي ببينه؟همش مياد جلو نميذاره من صفحه رو كامل ببينم در حواب موري هم بگم سايت اوني كه ميخواي امروز از گوگل سرچ كردم واست...سايتش اينه==>www.metalic_panther_near_purpol.come on if you canقابل شمارم نداره

EXELLLLENTEEEE!

8)

از طرف حــــــــــــنـــــــــــــــــــا دختری با موهای بیگودی پیچ!

kami_mz

Well-Known Member
davoodvajdi گفت:
كارتون گرگ چلمنگ (رات كايوت) نداريد فقط مايه حرس وجوش لطفا لينك قسمت اخرشو بگذاريد ممنون ميشم تلوزيون خودمون كه قسمت اخرشو نمي ذاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مي خوام بدونم مرغ چه بلايي سر گرگ مياره
متاسفانه( يا بهتر بگم خوشبختانه ) قسمت آخر نداره. شادروان چاک جونز ( خالق اين انيميشن) کتابي داره به اسم جنون چاک( يا همچين اسمي) که قوانين ساختن اين انيميشن رو در اون وشته. از جمله اينکه اين جدال بايد ابدي باشه. هيچ وقت رودرانر به طور مستقيم بلايي سر کايوت نياره. هيچ کدوم حرف نزنند تمام سازه هايي که کايوت ازشوت استفاده مي کنه. محصول شرکتACME باشند. و ....
که البته به جز اولي و آخري همه اين قوانين چند بار شکسته شده اند.در شمن اگه خيلي به اين شخصيت ها ( مخصوصا کايوت ) علاقه داريد. توصيه مي کنم فيلمloony tunes: back in action رو ببينيد. تلفيق فيلم زنده و انيميشن با همين شخصيت ها و با حضور دافي داک- المرفاد- تويتي- و چند تاي ديگه. :wink:

kami_mz

Well-Known Member
MrMohi گفت:
سری کارتون های
South Park
هم جالبه!
یک قسمتش بود بچه های ساوس پارک میخواستن از آمریکا برن افغانستان برای کمک به بچه های افغانی و دستگیر کردن بن لادن! بعد چیز جالبش اونجا بود که همه افغانیها تو کارتون فارسی حرف میزدن ! چقدر هم باحال حرف میزدن! آی کلی خندیدیم
دقيقا عالي ترين نمونه انيميشن.
آواتار منم مال همين انيميشنه. :wink:

MrMohi

Active Member
mandana_971 گفت:
نه من نل هستم تو سرچ گوگل دنبال پدر بزرگم ميگشتم اونو برات پيدا كردم از خداتم باشه...سايت توپيه فقط حيف كه سن رو تشخيس ميده برا زير 100 سال رو راه نميده وبهشون ميگه همچين سايتي وجود نداره در حاليكه دروغ ميگه بهش شناسنامه نشون بدي رات ميده ميگي نه امتحان كن هرجا دروغ گفتم اسم كاربريمو بگو ببندن

آخه من تحت تعقیبم . اگر شناسنامه ام رو ببینند وزارت اطلاعات دستگیرم میکنه ! بعد موهای بیگودی پیچم رو کوتاه میکنند و میفرستنم خدمت!اونوقت کی بیاد برای شماها نقش پلنگ سورمه ای متالیک با شلوار بَگی و
موهای میکروبی رو بازی کنه!؟

از طرف پسر شجاع و شیپورچی

saman_sweden

Active Member
ببينيد اين تايپك تا 4 صفحه اومده مطلب نيستت ايپك داره از مسير منحرف ميشه لطفا مواطب باشيد
راستش ما مردم آزاري نداريم الكي تايپك قفل كنيم
عيدتان مبارك

MrMohi

Active Member
زیاد به ذهنت فشار نیار . من اونی که تو فکر میکنی نیستم . کچل هم نیستم تازه بیست سالمه یه تپه مو رو سرم دارم . کلاه گیس هم نیست . میدونی که اینجور چیزها واسه دخترهاست . ضمنا مگه گفتم که بیا منو دوست داشته باش؟ من تو این سایت با همه شوخی میکنم . ضمنا یادت باشه یه وقت این شوخی هایی که باهات کردم برداشت بد نکن . این افتخار رو فقط به تو ندادم . اینم یادت باشه که خودت شروع کردی . من آدم شوخی هستم اما تا وقتی نبینم کسی کاری بهم نداره باهاش کاری ندارم . خیلی راحت میتونم جوابت رو بدم ولی به خاطر بی جنبگیت و به احترام اینکه انجمن از حالت اعتدالش خارج نشه سکوت میکنم . من از آدمای بی جنبه اصلا حال خوشی ندارم . برو خدا روزیتو یک جای دیگه بده

کاربرهای عزیز هم اگر کسی دنبال لینک برای داونلود فیلم و کارتون میگرده تا اونجایی که یادمه و دیدم در سایتهای ویرز اکثرا کارتون های جدید کمپانی والت دیزنی مثل نمو و ... رو لینک داونلود میدادند اینجا هم که همه استادند . کمی در این سایتها سرچ کنید حتما به نتیجه میرسید

وه 2 صفحه چي جوري رفت بالا يهو .. چه سريع...
بابا ماندانا ... چه گرد و خاكي كردي يهو ... يه پا سه نقطه هستي باسه خودت ...!!!! (چيز خاصي نگفتما..)

بعد مرسي موهي جان ... خوش گذشت توشون ولي بعضياشون يه جورايي ....!؟!؟!؟!؟!؟؟

MrMohi

Active Member
خواهش میکنم قابلی نداشت . خوب اون یه
جورایی ش رو باید یک چشمتون رو ببندید و نیم نگاه صفحه رو ببینید!

:wink:

anti-life

Active Member
بابا اينا كه همه screen saver هست ......و سايت دوم هم كه مجسمه شخصيت هاي كارتوني رو ميفروشه.....

davoodvajdi

Member
kami_mz گفت:
MrMohi گفت:
سری کارتون های
South Park
هم جالبه!
یک قسمتش بود بچه های ساوس پارک میخواستن از آمریکا برن افغانستان برای کمک به بچه های افغانی و دستگیر کردن بن لادن! بعد چیز جالبش اونجا بود که همه افغانیها تو کارتون فارسی حرف میزدن ! چقدر هم باحال حرف میزدن! آی کلی خندیدیم
دقيقا عالي ترين نمونه انيميشن.
آواتار منم مال همين انيميشنه. :wink:
اين هم تمام شخصيتهاي اين كارتون ماشااله چه تناسبي دارند من كه تو كف اين فنچولم ؟؟؟؟؟

MrMohi

Active Member
این کارتون ساوس پارک هم واسه خودش عالمی داره ! برای اولین بار که نگاهش میکنی فکر میکنی یک عده عقب افتاده جمع شدند و این کارتون رو ساختند . اما وقتی داستانهاش رو دنبال میکنی میبینی که شاهکاره ! از خنده روده بر میشی!

جدیدترین ارسال ها

بالا