mandana_971 گفت:اي بابا ..............اينا كه مال ني ني هاس خوب خوباش مونده ولي ميترسم اگه بذارم از سايت بندازنم بيرون
mandana_971 گفت:نديدم ببخشيد مگه اين آنتي ميذاره آدم چيزي ببينه؟همش مياد جلو نميذاره من صفحه رو كامل ببينم در حواب موري هم بگم سايت اوني كه ميخواي امروز از گوگل سرچ كردم واست...سايتش اينه==>www.metalic_panther_near_purpol.come on if you canقابل شمارم نداره
متاسفانه( يا بهتر بگم خوشبختانه ) قسمت آخر نداره. شادروان چاک جونز ( خالق اين انيميشن) کتابي داره به اسم جنون چاک( يا همچين اسمي) که قوانين ساختن اين انيميشن رو در اون وشته. از جمله اينکه اين جدال بايد ابدي باشه. هيچ وقت رودرانر به طور مستقيم بلايي سر کايوت نياره. هيچ کدوم حرف نزنند تمام سازه هايي که کايوت ازشوت استفاده مي کنه. محصول شرکتACME باشند. و ....davoodvajdi گفت:كارتون گرگ چلمنگ (رات كايوت) نداريد فقط مايه حرس وجوش لطفا لينك قسمت اخرشو بگذاريد ممنون ميشم تلوزيون خودمون كه قسمت اخرشو نمي ذاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مي خوام بدونم مرغ چه بلايي سر گرگ مياره
دقيقا عالي ترين نمونه انيميشن.MrMohi گفت:سری کارتون های
South Park
هم جالبه!
یک قسمتش بود بچه های ساوس پارک میخواستن از آمریکا برن افغانستان برای کمک به بچه های افغانی و دستگیر کردن بن لادن! بعد چیز جالبش اونجا بود که همه افغانیها تو کارتون فارسی حرف میزدن ! چقدر هم باحال حرف میزدن! آی کلی خندیدیم
mandana_971 گفت:نه من نل هستم تو سرچ گوگل دنبال پدر بزرگم ميگشتم اونو برات پيدا كردم از خداتم باشه...سايت توپيه فقط حيف كه سن رو تشخيس ميده برا زير 100 سال رو راه نميده وبهشون ميگه همچين سايتي وجود نداره در حاليكه دروغ ميگه بهش شناسنامه نشون بدي رات ميده ميگي نه امتحان كن هرجا دروغ گفتم اسم كاربريمو بگو ببندن
اين هم تمام شخصيتهاي اين كارتون ماشااله چه تناسبي دارند من كه تو كف اين فنچولم ؟؟؟؟؟kami_mz گفت:دقيقا عالي ترين نمونه انيميشن.MrMohi گفت:سری کارتون های
South Park
هم جالبه!
یک قسمتش بود بچه های ساوس پارک میخواستن از آمریکا برن افغانستان برای کمک به بچه های افغانی و دستگیر کردن بن لادن! بعد چیز جالبش اونجا بود که همه افغانیها تو کارتون فارسی حرف میزدن ! چقدر هم باحال حرف میزدن! آی کلی خندیدیم
آواتار منم مال همين انيميشنه.![]()