izone; گفت:درود بر استادان گرامی
راستش من یک طرح میخوام که آرم نیست و فقط بوته جقه است. طرحی که دارم میزنم همین بوته جقه را کم داره در اندازه بزرگ که هر چی میگردم هیچ کجا نتونستم پیداش کنم خودم هم با وکتور زیاد کار نکردم و نمیتونم کار زیبایی دربیارم. اگر استادان مهر بورزند و اینرا وکتوری آماده کنند خیلی خیلی سپاسگزار میشم. نمونه هایی از بوته جقه را پیوست میکنم. تنها یک بوته جقه کافی است.
در سی دی 2 نقش و نگار که از ایران برایم خردیدند و فرستادند این نقش هست ولی هر کاری میکنم فایل وکتوری را بهم نمیده:razz:
اگر ممکنه فایل ایلیستراتور باشه ممنونم وگرنه همان کرل هم خوبه (اسب پیش کش را داندانش را نمیشمارند)
بهر روی عجله دارم ممنون میشم هر چه زودتر آماده کنید. یک دنیا سپاس.
چند تا آرم میخوام برای شرکت مهندسی ساختمانی حروف مخفف اسم هم SSG=Structural Skilled Guiedes یا HKS هست
یه پلاگینی به اسم bgremover در فوتو شاپ و کورل هست که اگر عکس گنده لوگو هر شرکتی رو داشته باشی می تونی با اون تبدیل به وکتورش کنی
چطور می تونم آرم قوه قضائیه را دریافت کنم؟ توضیح دهید .لطفا به آدرس [email protected] ارسال کنید با تشکرسلام ممنون بابت كانونت وكلا
آرم قوه قضاييه يك شمشير هست
![]()
چطور می تونم آرم قوه قضائیه را دریافت کنم؟ توضیح دهید .لطفا به آدرس [email protected] ارسال کنید با تشکر
سلام دوستان به هر زوری بود 1 طرح زدم ولی خیلی جالب نیست فایل کورل و عکسشو می ذارم اگر می تونید کمک کنید
فقط تو عکس هم اشاره کردم بدنه جام باید سیاه و بیضی داخلش سفید باشه
چون وقتی اینورتش میکنم خیلی بد میشه
لطفا کمک کنید ابروم رفت
سلام.خواهشا اگه میتونید آرم اداره آگاهی نیروی انتظامی رو برام بزارید.خیلی وقته که دنبالشم.با تشکر