دريافت phpBB فارسي نسخه جديد (farsi phpBB 2.0)

isatisweb

Member
آقا يعني اينکه مثل مويبل تايپ بصورت تگ هست يا اينکه هر صفحه اي براي نشون داده شدن يه برنامه نويسي جداگون داره ؟؟؟

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
واسه phpbb فقط كافيه چند تا فايل رو كپي كني همين.. هيچ تغييري نياز نيست توي سورس برنامه ها بدي من با mt كار نكردم نميدونم چطوريه

طريقه نصبش رو اينجا نوشتم:
http://help.majidonline.com/phpbb

مجيد

rouhollah

Member
آقا سام عليك
من يه چيزي رو متوجه نشدم مثلا ما يه سايت داريم كه كنترل پنل ياهو خودش هم ناك رو نصب ميكنه هم بي بي رو چه جوري بايد كاراي فارسي سازيشو انجام بدم

ied

Member
با همکاری اعضا توانستیم هم اکنون حدود 8 ماژول که حجم کمی دارند را بر روی phpBB سورا کنیم امید است این ماژول ها افزایش یابند از جمله امکاناتی که ضاافه شده است
1-ثبت آی پی در فایلی مخصوص به همراه ساعت ورود و روز
2-ارسال پاسخ سریع
3-نمایش وضعیت نویسنده در دیدن موضوع
و.......
و خیلی چیزای دیگه! منتظر باشید!

hess_far

Member
سلام!
بعد از مدت زيادي من زياي پای اينترنت نشستم. به خاطر همين از قافله بدجوري عقب مونده‌ام.
اين phpBB که فارسیس کردید خیلی توپه! من الان دارم روی PostNuke کار میکنم(چون می خوام رو سایتم سیستمی مبتنی بر PostNuke بذارم).
تقریبا PHP رو خوب می شناسم ولی وقتی می خوام برنامه نویسی روی کاری رو انجام بدم بدجوری گیر می کنم.... مثلا می خوام کاری کنم که کاربرانی که در سایت(با Post/PHP-nuke) وقتی به قسمت phpBBB می روند با همان شناسه کارکنند. یعنی این دو سیستم از هم جدا هستند ولی کاربرانشان یکی... حالا نمی دونم از کجا شروع کنم... اگه بشه کمک کنید ممنون میشم.
--------------------------------------------------------------------------------::
مجید سایتت خیلی قشنگ شده. اینجوری که فهمیدم سیستمش رو هم از PHPnuke تغییر دادی،نه؟
میخواستم در طراحی سایت جدیدم کمک کنی :oops: روسایت قبلی بدجوری شکست خوردم، ولی حالا یه تیم تشکیل دادیم. امیدوارم موفق شویم.شمام ما را دعا کنید

galile

New Member
اقا مجيد با تشكر فراوان از همچين برنامه اي

من كه خيلي ازش خوشم اومد

من يك هاست خوب مي خواستم تا بتونم اين برنامه رو روي اون سايت مجاني آپلود كنم مثلا همين فايل zip رو روي سايت بفرستم اين فايل اونجا اتوماتيك باز بشه راهنماييم كنيد ممنون

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
هاستهايي كه كنترل پنل CPanel دارند اين امكان رو داره اگر هم دسترسي SSH داشته باشي ميتوني اينكارو بكني اما هاستهاي رايگان فكر نميكنم اين امكانو داشته باشه

مجيد

agabehzad

New Member
سلام . اميدوارم همه خوب باشين . من برنامه رو انستال كردم . ولي تو قسسمتي كه فرد ميخواد يه يوزر حديد به سازه و يا به زباني ثبت نام كنه عدد ساخته شده توسط فايل rand_num_image.php نشون داده نميشه و كاربر نميدونه كه كدوم عدد رو بايد وارد كنه ! لطفا كمكم كنين.
مرسي

agabehzad

New Member
ممنون

agabehzad گفت:
سلام . اميدوارم همه خوب باشين . من برنامه رو انستال كردم . ولي تو قسسمتي كه فرد ميخواد يه يوزر حديد به سازه و يا به زباني ثبت نام كنه عدد ساخته شده توسط فايل rand_num_image.php نشون داده نميشه و كاربر نميدونه كه كدوم عدد رو بايد وارد كنه ! لطفا كمكم كنين.
مرسي
سلام !‌بله ! تو برنامه فارسي شده توسط شما !‌

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
اون كد رو احتمالا ied اضافه كرده ..
فرشيد بايد بياد جريانشو بگه چون من در جريانش نستم آقا فرشيد مدير پروژه هستش..

مجيد

ied

Member
ببخشيد ايني كه من واسه دانلود گذاشتم روي لوكال هاست امتحا شده احتمالا شما يا اين ماژول رو نصب نكردين يا اينكه ماژول رو من بد نصب كردم!ولي مي دونم درست نصب شده چون روي لوكال هسات درست كار مي كرد مي خواي من يه چك مي كنم خبرش ر اينجا مي ذارم! :wink:

arashpino

Member
سلام .من هاستم c panel هستش.برنامه رو نصب كردم فقط اگه ميشه بگيد فايلهاي فارسي رو بايد از كجا بگيرم.ممنونم

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
فرشيد جان لطفا فايلها رو بصورت مجزا بذار... مثل همون حالت قبلي كه خودم گذاشته بودم آقا..

ممنونم

مجيد

جدیدترین ارسال ها

بالا