درخواست 2 اموزش ساده

mohsen_da

Member
سلام به همه دوستان
خواستم بدونم تو تصویر زیر اون خط باریکا چطوری درست شدن که ته اونام نازک و کم رنگه هم نحوه درست شدنشو بگید هم او نازکیش تو بعضی از طراحی هام دیدم یه سایه هم زیره خطه هست اونم اگه میشه توضیح بدید
این مال سایت سعید هستش اگه میشه خودشونم دیدن بیان توضیح بدن دیگه چه بهتر
h7wmlsqbr72hrc5mfjic.png

اموزش دوم نحوه ساخت این واتر مارکه یه بار تو یه پست دیگه که از بچه ها زده بود چرسیدم ولی اونجا جوابی ندادن گفتم یکی مجزا بزنم
2f1thgrcmbehf1vdwku.jpg

ممنون از شما

Saeed

Well-Known Member

خط ها رو با استفاده از شیپ با عرض 1 پیکسل ایجاد کنید و با استفاده از پاکن نرم کناره هاش رو پاک کنید !
برای سفیدی زیرش هم یک کپی ازش بگیرید و بهش رنگ بدید !

شما باید برای اینکار پترن ( الگو ) بسازید ! طرحی رو که میخواید طراحی کنید ( توجه داشته باشید که طوری طراحی کنید که موقع
تکرار از هر طرف به درستی باشد ) سپس از منوی Edit > Define Pattern به پترن هاتون اضافه کنید !

موفق باشید ... :rose:

mohsen_da

Member
ممنون
میشه با یه تصویری نشون بدید من پترن رو اوکی میکنم ولی مثل این نمیشه نمیدونم چرا میشه یه اموزش تصویری اگه وقا دارین واسم بزارید ممنون

sadeg68

New Member
در مورد واتر مارکت ها : اين نمونه ها اکثر با نرم افزاري به نام Adobe Illustrator ساخته ميشن . چون حالت خروجي و کار بروي اشکال گستره هست ميتوان گفت در برخورد با اين گونه شکل ها بيشتر ما فکر ميکنيم با نرم افزار فتوشاپ هست . اما اين در حالي است که شرکت ادوب با به کار گيري تمامي ابزار هاي کرل - فتوشاپ و ديگر نرم افزارها : اين نرم افزار را توليد کرده که ميتواند يکي از بهترين روشها براي ايجاد اشکال گوناگون به صورت وکتور باشد

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
دوست عزيز منظور واتر مارك بود نه آبجكت ها همون حالت نقطه چين

كاملا با فتوشاپ ايجاد شده شما 2 مربع شبيه لوزي كنار هم قرار بديد و در راستاي خطوط اطرافش توسط شيپ در حالت fixed size سايز 1 در 10 الي 11 پيكسل به صورت نقطه چين قرار بديد البته سايز پيكسل بسته به سند شما داره اين رو توي سند 512 در 256 تست كردم

attachment.php

حالا يه دونه از شيپ ها رو از ابتدا كنار مربعتون بگذاريد و داپليكت كنيد تا آخر كه يه روش ساده براي كپي اتوماتيك هست كه خيلي هم ساده هستش به همين دليل از شيپ استفاده كرديم كه كيفيت پيكسل ها بهم نخوره البته دستي هم ميتونيد اونها رو بچينيد !!!

حالا همه رو وارد يه گروپ ميكنيم و از گروپ كپي گرفته و اضلاع 2 و 3 و 4 رو باهاش تكميل ميكنيم و 2 مربع در حالت لوزي رو ايجاد ميكنيم و در وسط اون لوگو يا تكست رو مينويسيم و به حالت پترن ذخيره ميكنم

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

اين هم نمونه همون كار

aucfzxv5uwzuht0otd.jpg

موفق باشيد

پیوست ها

• 1-2-1.jpg
    1-2-1.jpg
    19.4 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • 1.jpg
    1.jpg
    2.3 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • 2.jpg
    2.jpg
    3.5 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • 3.jpg
    3.jpg
    5 کیلوبایت · بازدیدها: 10
  • 2s.jpg
    2s.jpg
    2.7 کیلوبایت · بازدیدها: 9

sadeg68

New Member
درست است اما من واتر مارک را به اشتباه گفتم که با آن نرم افزار ساخته شده !! در حالي که در حال شرح ساخت شکل ها بودم و يک اشتباه متني بود.. درست است برخي از واتر مارک ها هستن که اين کار را به راحتي انجام ميدن و خود بنده هم استفاده ميکنم . البته نرم افزار واتر مارک را نه اينکه هر تصوير را در فتوشاپ ويرايش کنم.ژ
واتر مارک ها در حقيقت نرم افزار هاي خاصي هستن که ميتونن متون درخواستي ما رو در شکل هاي گوناگون بر روي تصاوير قرار بدن
------- تصوير بالا هم توسط نرم افزار واتر مارکت ويرايش شده است . نه با فتوشاپ

آخرین ویرایش:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
دوست عزيز تصوير بالا هم توسط فتوشاپه
مربوط به سايت سعيد هست ... توضيحش هم ميتونيد توي پست #2 بخونيد
تصويري هم كه من زدم اون هم با فتوشاپه!!

موفق باشيد

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا