natanail2001
Member
آخرین ویرایش:
سلام.
تقريبا يك ساله كه در رابطه با هاستينگ های ايرانی تحقيق می كنم و تقريبا هاستينگی نمونده كه نقاط ضعف و قوتش رو بررسی نكرده باشم. (البته بهتره بگيم "ميزبان" چون "هاستينگ" خارج از اصطلاح، فعله)
من از مسائل فنی كار زياد سر در نميارم اما اگه ميزبان های محترم خواستند می تونم اين نقاط ضعف يا قوت رو همينجا بنويسم (همون طور كه گفتم به عنوان يك كاربر نه متخصص فن)
اين همه تحقيق برای اين بوده كه دنبال ميزبانی ميگردم كه بتونه امنيت اطلاعاتم رو تضمين بكنه. البته منظورم از تضمين امنيت جلوگيری از هك و ... نيست بلكه می خوام ميزبان محترم تضمين بكنه كه مسئولين اون هاستينگ به هيچ شكل از اطلاعات شخصی و محرمانهء اعضای سايت استفاده - يا بهتره بگم سوء استفاده - نكنند. اعتقاد دارم اين يك درخواست مشروعه اما با اين وجود متاسفانه تا اين لحظه هيچ ميزبانی چنين تضمينی نداده (در بخش "قوانين" يا "قرارداد" سايتش).
حالا اگه كسی از دوستان ميتونه چنين تضمينی بده - كه اتفاقا كاملا در حيطه اختيارات مسئولين هاستينگه - ما می نيوشيم...
ببین این دست خودت طرفه یعنی مدیر سرور اگه ادم باشه و انسانیت در وجودش باشه میشه بهش اطمینان کرد و این کار رو بهش سپرد ببین تو باید با مدیر سرور حرف بزنی و ازش تضمین بخوای که این کارو برات بکنهمسئولين اون هاستينگ به هيچ شكل از اطلاعات شخصی و محرمانهء اعضای سايت استفاده - يا بهتره بگم سوء استفاده - نكنند.
اجازه بديد تك تك بررسی كنيم.
اول دوست خوبمون sayrous .از اونجا كه شما دوست آقا احسان هستيد و خودتون ايشون رو معرفی كرديد اجازه می خوام اول سوالم رو از خودتون بپرسم.
الان يه سری به پرشين دات زدم و از سايت های مشتركينی كه در سايت معرفی شده بودند Whois گرفتم. يه سوالاتی برام پيش اومد مثلا اينكه pareparvaz.com چه ارتباطی با anzalhost داره يا p30tools.com چه ارتباطی با unireseller داره يا iapms.ir و kamaz.ir و saadico.ir و ... . اين رو می پرسم كه اگه يوقت ديدم دارم تو whois گرفتن اشتباه ميكنم درستش رو ياد بگيرم (آخه هنوز مبتديم)
متاسفانه اين سوال اينقدر ذهنم رو درگير كرد كه كار به بررسی پكيج ها و ... نكشيد.
منتظر جوابتون هستم.
اصلا معلوم نیست رو کجا هست ولی من تا جایی که میدونم shadmerhr.info که سایت طرفداران شادمهر هست رو سروره احسانه که فکر کنم همین پره پرواز ریدایرکت میشده یه همونپيش اومد مثلا اينكه pareparvaz.com چه ارتباطی با anzalhost
سایتش رو برده رو سرور اختصاصی و اگه هویز بگیری فقط 2 تا سایت رو سرورش هست Reverse IP: 2 other sites hosted on this server.يا p30tools.com چه ارتباطی با unireseller
این لیست آپدیت نیست... الان چند تا از ساتها رفتند و خیلی سایتهای مهم دیگه رو داریم میزبانی میکنیم که متاسفانه آپدیت نکردیم.اجازه بديد تك تك بررسی كنيم.
اول دوست خوبمون sayrous .از اونجا كه شما دوست آقا احسان هستيد و خودتون ايشون رو معرفی كرديد اجازه می خوام اول سوالم رو از خودتون بپرسم.
الان يه سری به پرشين دات زدم و از سايت های مشتركينی كه در سايت معرفی شده بودند Whois گرفتم. يه سوالاتی برام پيش اومد مثلا اينكه pareparvaz.com چه ارتباطی با anzalhost داره يا p30tools.com چه ارتباطی با unireseller داره يا iapms.ir و kamaz.ir و saadico.ir و ... . اين رو می پرسم كه اگه يوقت ديدم دارم تو whois گرفتن اشتباه ميكنم درستش رو ياد بگيرم (آخه هنوز مبتديم)
متاسفانه اين سوال اينقدر ذهنم رو درگير كرد كه كار به بررسی پكيج ها و ... نكشيد.
منتظر جوابتون هستم.