درخواست هاست فقط با تضمين امنيت

Master ITX

Well-Known Member
سلام.
تقريبا يك ساله كه در رابطه با هاستينگ های ايرانی تحقيق می كنم و تقريبا هاستينگی نمونده كه نقاط ضعف و قوتش رو بررسی نكرده باشم. (البته بهتره بگيم "ميزبان" چون "هاستينگ" خارج از اصطلاح، فعله)
من از مسائل فنی كار زياد سر در نميارم اما اگه ميزبان های محترم خواستند می تونم اين نقاط ضعف يا قوت رو همينجا بنويسم (همون طور كه گفتم به عنوان يك كاربر نه متخصص فن)

اين همه تحقيق برای اين بوده كه دنبال ميزبانی ميگردم كه بتونه امنيت اطلاعاتم رو تضمين بكنه. البته منظورم از تضمين امنيت جلوگيری از هك و ... نيست بلكه می خوام ميزبان محترم تضمين بكنه كه مسئولين اون هاستينگ به هيچ شكل از اطلاعات شخصی و محرمانهء اعضای سايت استفاده - يا بهتره بگم سوء استفاده - نكنند. اعتقاد دارم اين يك درخواست مشروعه اما با اين وجود متاسفانه تا اين لحظه هيچ ميزبانی چنين تضمينی نداده (در بخش "قوانين" يا "قرارداد" سايتش).

حالا اگه كسی از دوستان ميتونه چنين تضمينی بده - كه اتفاقا كاملا در حيطه اختيارات مسئولين هاستينگه - ما می نيوشيم :wink: ...

سلام رفیق
من تاپیکتو خوندم و حالا میخوام یه چند تا چیر بهت بگم
مسئولين اون هاستينگ به هيچ شكل از اطلاعات شخصی و محرمانهء اعضای سايت استفاده - يا بهتره بگم سوء استفاده - نكنند.
ببین این دست خودت طرفه یعنی مدیر سرور اگه ادم باشه و انسانیت در وجودش باشه میشه بهش اطمینان کرد و این کار رو بهش سپرد ببین تو باید با مدیر سرور حرف بزنی و ازش تضمین بخوای که این کارو برات بکنه
ببین من یه چند سالی هست احسان رو میشناسم هاستینگ خیلی خوبیه از همه لحاظ باهاش صحبت کن بگو کی هم فرستادتد حتما قبول میکنه و بدون واقعا برات انجام میده این کارو
سایتش :
www.persiandot.ir
ID:persiandot
انتخاب با خودته !!!!!

Master ITX

Well-Known Member
اگه هم میدونی خیلی برات مهمه و اینقدر برات ارزش داره که بتونی یه سرور بگیری با من یه تماس بگیر تا برات یه سرور بگیرم

نیازی به گوشزد نیست...
ما این سیاست رو برای همه مشتریانمون رعایت می کنیم
و در صورتی که میزبان شما بشیم هم این روند رو ادامه میدیم
www.hostine.net

webmaster

Member
سرويس هاي هاستينگ ما با قرارداد كتبي شركت گذرگاه جهاني ارائه مي شوند.
در صورت تمايل مشخصات خود را براي بنده ايميل كنيد تا پيش قرارداد براتون ارسال شود.

سرویس ما رو هم میتونید مورد بررسی قرار بدید - بابت حفظ و امنیت و محرمانه بودن اطلاعاتتون هم مطمئن باشید -

شاد باشید - یا علی :)

Master ITX

Well-Known Member
اجازه بديد تك تك بررسی كنيم.
اول دوست خوبمون sayrous .از اونجا كه شما دوست آقا احسان هستيد و خودتون ايشون رو معرفی كرديد اجازه می خوام اول سوالم رو از خودتون بپرسم.
الان يه سری به پرشين دات زدم و از سايت های مشتركينی كه در سايت معرفی شده بودند Whois گرفتم. يه سوالاتی برام پيش اومد مثلا اينكه pareparvaz.com چه ارتباطی با anzalhost داره يا p30tools.com چه ارتباطی با unireseller داره يا iapms.ir و kamaz.ir و saadico.ir و ... . اين رو می پرسم كه اگه يوقت ديدم دارم تو whois گرفتن اشتباه ميكنم درستش رو ياد بگيرم (آخه هنوز مبتديم)
متاسفانه اين سوال اينقدر ذهنم رو درگير كرد كه كار به بررسی پكيج ها و ... نكشيد :sad: .
منتظر جوابتون هستم.

پيش اومد مثلا اينكه pareparvaz.com چه ارتباطی با anzalhost
اصلا معلوم نیست رو کجا هست ولی من تا جایی که میدونم shadmerhr.info که سایت طرفداران شادمهر هست رو سروره احسانه که فکر کنم همین پره پرواز ریدایرکت میشده یه همون

يا p30tools.com چه ارتباطی با unireseller
سایتش رو برده رو سرور اختصاصی و اگه هویز بگیری فقط 2 تا سایت رو سرورش هست Reverse IP: 2 other sites hosted on this server.
فکر کنم احسان لیستش رو باید اپدیت کنه باهاش یه تماس بگیری رو سرورش بالای 800 تا سایت داره بهش بگو میگه
ولی در خوب بودنش شک نکن من دیگه هاست خودم نمیفروشم و فقط سرور میفروشم ولی اون موقع ها که خودم هم هاست میفروختم این مشتری ها رو میفرسادم پیش اون چچون اون مسولیتش رو میتونست ولی من نمیتونستم !!!!

Master ITX

Well-Known Member
سرورش روی IWEB هست که بهترین دیتا سنتر دنیاست و همه اینو قبول دارند و هیچ کس هم نمیتونه حرف بزنه حتی سایت مجید انلاین خودش رو همین دیتا سنتر هست!!!!!!!
130 روزه 100 درصد اپتایم بوده و در کل از زمانی که ثبت شده 99.87 درصد بوده که خیلی خوب هست
http://www.webhostingstuff.com/verified/PersianDOT.html
http://host-tracker.com/uptime-statistics/131768/
ساپورت تلفنی چت و ایمیل هم که داره
PHP 5.2.1 هم رو سرورش نصب کرده
در کل بگم خوبه و سابقه درخشانی داشته تویی اینترنت
انتخاب با خودته هر کاری دوست داشتی انجام بده
در مورد قیمتش هم بگی کی معرفی کرده حتما تخفیف میده
با تشکر

آخرین ویرایش:

Master ITX

Well-Known Member
ببین فکر کنم تنها هاست پرووایدری که میتونه تورو میزبانی کنه ای وب هست
www.iweb.ca ببین نگاه کن قانون هاشو بخون از همین بگیری تو دنیا اولینه !!!!

m-sh

Member
من به شما بلوهاست را معرفی می کنم

یکی از معتبر ترین هاست های جهانی که میزبانی بیش از 360 هزار سایت را به عهده داره ...

از لحاظ امنیت اطلاعات و ... هم خیالتون جمع جمع باشه

اگه خواستید یه سر به www.skyhost.ir بزنید
ما می تونیم براتون به صورت مستقیم از بلوهاست خرید کنیم و بتون تحویل بدیم

پس از تحویل هم دسترسی ما به طور کامل به هاست شما قطع می شه

بازم اگه سوالی بود من در خدمتم :)

آی دی یاهو : skyhost_ir

موفق باشید

Master ITX

Well-Known Member
یه سوال !!!!
حالا این هاست رو واسه چه کاری میخوای؟؟؟
اینو بگی شاید بتونم بهتر کمکت کنم !!

ehsanch

Active Member
اجازه بديد تك تك بررسی كنيم.
اول دوست خوبمون sayrous .از اونجا كه شما دوست آقا احسان هستيد و خودتون ايشون رو معرفی كرديد اجازه می خوام اول سوالم رو از خودتون بپرسم.
الان يه سری به پرشين دات زدم و از سايت های مشتركينی كه در سايت معرفی شده بودند Whois گرفتم. يه سوالاتی برام پيش اومد مثلا اينكه pareparvaz.com چه ارتباطی با anzalhost داره يا p30tools.com چه ارتباطی با unireseller داره يا iapms.ir و kamaz.ir و saadico.ir و ... . اين رو می پرسم كه اگه يوقت ديدم دارم تو whois گرفتن اشتباه ميكنم درستش رو ياد بگيرم (آخه هنوز مبتديم)
متاسفانه اين سوال اينقدر ذهنم رو درگير كرد كه كار به بررسی پكيج ها و ... نكشيد :sad: .
منتظر جوابتون هستم.
این لیست آپدیت نیست... الان چند تا از ساتها رفتند و خیلی سایتهای مهم دیگه رو داریم میزبانی میکنیم که متاسفانه آپدیت نکردیم.

ما الان حدود 1000 سایت روی سرور های مختلف داریم میزبانی میکنیم

جدیدترین ارسال ها

بالا