درخواست هاست فقط با تضمين امنيت

خوب من دارم بابت اين خدمات پول ميدم تازه خيلی بيشتر از خدماتی كه ميزبانهای ايرانی ميدند.
بله - اما همیشه اینطور نیست که پولی که میدین بیشتر از فکر و ناراحتی های شبانه روزی مسئول سرور باشه - مگه چقدر میخواید هزینه کنید ؟ برا 1 گیگ فضا و مثلا 30 گیگ پهنا باند حاضرید سال 1 میلیون بدین ؟
همچین میفرمایید انگار 10 هزار تومن یا 20 هزار تومن پولی هست ! میشه 40 لیتر بنزین آزاد !

در ضمن
شما هنوز هاست نگرفتید ؟
من فکر میکنم تنها راه این باشه که خودتون یک سرور برا خودتون بگیرید و ....
چون 4 صفحه رفتید جلو و هنوز میفرماید که میخوام دیتا هام امن باشه !
درسته که باید تحقیق کنید اما گمونم هنوز حالا حالا ها وقت دارید هنوز!
خلاصه برا اینکه خیالتون راحت باشه حتما سرور میخواید ...

یا علی

parsgibit

Member
پارس ديتا كه پارسال ديفيس شد !
يادمه تو يكي از صفحه هاش يه چيزي نوشته بودن !
توي مجيد آنلاين هم تاپيكش بود !

---
دوست عزيز ! تا فردا صبر كنيد ! من بهتون يه اكانت تست ميدم ! اينو تو سايت هاي امنيتي بزاريد ! ببينيد كسي مي تونه كاري كنه يا نه ;)
الان سرور داره روش کار میشه ! توسط یکی از بزرگترین هکر ها ! که گفته نباید اسمش فاش بشه ;)

www.parsgibit.com

من دليل وجود اون ماده رو كه اعمالش هم به ضرر شماست و هم به ضرر مشتری فقط محافظه كاری ميدونم كه با اين شكل بجا نيست.

خب راستش نه! اولا فكر نميكنم يك قرارداد 2،000،000 تومنی با يه بانك اصلا ارزش گفتن داشته باشه. ثانيا من همون 100،000 ديتا بيس رو ترجيح ميدم.
متاسفانه شرايط تو ايران خيلی ناجوره (برای متقاضیان هاست). هر كسی وضعيت هاستينگ های خارجی رو monitor كنه احتمالا حرف منو تاييد ميكنه. اميدوارم هرچه زودتر طرح تعرفه ها به تصويب برسه.

حالا كسی ميتونه خرید با visa يا master برام انجام بده دلاری 1000
اگه باز هم كسی مورد پيشنهادی داره استقبال ميشه.

بسم الله الرحمن الرحيم
با سلام
من مي توانم از طريق paypal براي شما خريد بكنم / paypal‌ را بيشتر سايت ها قبول ميكند.

ناراحتی چرا؟

کسی با 3 ماه فعالیت رسمی و میزبانی 110 سایت ناراحت نیست !

شما كه همه جا نوشتيد اگه هك شديد، suspend شديد ، سايت بالا نيومد و ... و هر اتفاق طبيعی و ماورا طبيعی اتفاد ما به طرف خارجی ميگيم و اصلا دست ما نيست خسارت هم نميديم.

مطمئنی منو با کسی اشتباه نگرفتی دوست من - این حرف کجا بوده ؟ - و در چه موردی بوده ؟ توی هر بحثی یه حرفایی زده میشه - لینکشو بده پلیز !

در ضمن " 10 هزار تومن"؟ هميشه هم اينجوری نيست عنايت بفرماييد ...

ساپورتی که من میکردم و میکنم ارزشش خیلی بیشتر از اون لینک مسخره ای هست که شما دادی !
ساپورتشون =
براي بر قراري ارتباط با بخش ثبت Host وDomain ميتوانيد با آدرس [email protected] مكاتبه كنيد و يا

با شماره تلفن 8843322 بخش ثبت Host و Domain تماس حاصل نماييد.
:lol:

ساعت 3 صبح چی ؟ خوب لابد کسی تو شرکت هست که تلفن رو بر میداره :lol:
--------------------------------------------------------------------------------------------------
حق با شماست خيلی طولانی شده. ديگه تمومش ميكنم.
يا حق.
ممنونم.

عادت کردیم همه چیزو باید تذکر بهمون بدن !
خواهش میکنم - ممنون که تاپیکو تموم کردید - ولی جالب بود - شاهنامه آخرش خوشه !

هيچی من فقط م‍یخواستم به مسئولين forum پيشنهاد كنم مديران انجمن ها رو از نظر تبليغات برای محصولات يا خدمات خودشون بيشتر تحت نظر داشته باشند. چون با اين سطح دسترسی ممكنه باز هم مواردی اينچنين پيش بياد كه مدير در يك تاپيك محصول خودش رو تبليغ كنه و نظرات مخالف يا انتقادات رو حذف كنه و يا تاپيك رو بعد از پست های دلخواه ببنده.

تازگی نداشت !

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا