درخواست هاست فقط با تضمين امنيت

دوست من سیستم سفارش هاستینه کماکان مشکل داره و باز نمیشه
و فقط یک پیچ که مربوط به مقایسه بسته های میزبانی اشتراکی است به دلیل تغییر سرور و تغییر این اطلاعات هنوز روی سایت قرار گرفته نشده

موفق باشید

SME

Banned
خوشحال میشم با توجه به دقتی که دارید هات هاست رو هم مورد نظر قرار بدید :)
آدرس: www.HotHost.ir
با امکان پرداخت آنلاین توسط اکثر کارتهای شبکه شتاب.(طرف قرار داد با بانک پارسیان) :)

sepehr10

Banned
ببخشيد
كي اين فكر رو در ذهن شما انداخته كه ما با هم ارتباط داريم . منظور ما و ديجيتال مهدي ...
نه عزيز . تنها ارتباطمون اينه كه هر دو تو كار هاستيم

SME

Banned
هات هاست شرايط خوبی داره فقط اون انجمن های هك و كرك يه مقدار آدم رو ميترسونه (جدی نگيريد)
فقط مورد " 08 - در صورت تغییر توافق نامه یک نسخه از آن برای شما ارسال خواهد شد." ايراد داره. مگر اينكه تغييرات بعد از پايان قرارداد اعمال بشه يا پيش از تمديد.
شما لطف دراید.:oops:
اوون انجمنها فقط به سایت وابسته هستند. و ما امنیت رو تضمین میکنیم.:)
این مورد 8 رو تاحالا اجرا نکردیم!البته از اوون جهت که بخوایم تغییر در قرار داد بدیم. و اگر این کار رو بخواهیم انجام بدیم حتما با رضایت مشتری های قدیم خواهد بود.البته بیشتر از هر چیزی این مورد 8 برای دامینها هست دوست عزیز.

راستی SSL كه تيك خورده يعنی امكان تهيهء اون فراهمه يا با همون هزينه فعال ميشه؟
ما یک SSL به صورت Share برای کل سرور داریم. اما اگر کسی SSL اختصاصی بخواد با خرید یک IP اختصاصی میتونیم براشون SSL هم نصب کنیم. که هزینه جداگانه ای دارد.

SME

Banned
راستی لازم میدونم که این نکته رو به ارض دوستان عزیز برسونم که هات هاست در بین شرکتهای ارایه دهنده هاست و دامین جزء معدود ارایه دهندگانی هست که با بانک پارسیان جهت اتصال به شبکه پرداخت الکترونیکی قرار داد کتبی داره.که امکان پرداخت آنلاین و بسیار ساده را برای کلیه مشتریان عزیز فراهم میکند.
جهت اطمینان از این حرف بنده اینجا کلیک کنید.
www.HotHost.ir

SME

Banned
دوست عزيز. من به عنوان يك مشتری ترجيح ميدم بند 8 قوانينتون اصلاح بشه تا اينكه پرداخت آنلاين داشته باشم. خيلی از دوستانی كه پست ندادند هم خدمات ويژه و استثنايی دارند. اجازه بديد شرايط تبليغات برای همه يكسان باشه.
تو صفحه قبل توضیحات واضح و روشنی دادم.
مسلما ما نمیزاریم کسی از ما ناراضی بشه و تمایلی به تمدید هاست یا دومین توسط ما نداشته باشه! (شما اینطور فکر نمیکنید؟) :wink:

با توجه به مباحثی که تو تاپیک میبینم لازم دیدم که این نکته رو بگم! شما فکر نمیکنید ارزش یک قرار داد 2 میلیون تومانی با یک بانک (پارسیان) ارزش خیلی زیادی داشته باشه؟ و مثلا از اینکه ما میزاریم شما 100 تا DataBase داشته باشید یا 100.000 تا خیلی مهمتر باشه؟
البته منظورم این نیست که مثلا تعداد DataBase و یا SubDomain مهم نیست.

SME

Banned
خب راستش نه! اولا فكر نميكنم يك قرارداد 2،000،000 تومنی با يه بانك اصلا ارزش گفتن داشته باشه.
درسته گفتن نداره.
اما شما تو همین مجید آنلاین بگردی میبینی کسانی رو که دارن دنبال اسکریپت فری برای سیستم ثبت سفارش هاست و دامینشون میگردن...
در این صورت حتی شما باید به سیستم مدیریت محتوای سایتها هم توجه کنید.
دیگه حرفی ندارم...

حالا كسی ميتونه خرید با visa يا master برام انجام بده دلاری 1000
اگه باز هم كسی مورد پيشنهادی داره استقبال ميشه.

Master ITX

Well-Known Member
این دوست ما قبل خریدش داره این کارو میکنه بعد خرید چی کار میکنه
خدا برسه به داده اونیکه که میخواد میزبانی این رفیق مانو بکنه
خوب شد من هاستینگ رو تعطیل کردم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا