درخواست میرعماد نسخه بهمن ماه

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
.:senator:. جان الان اینایی که شما لینک دادی اصلاحات میرعماد هستن درسته؟

.:SENATOR:.

Member
بله سارا جان اينا آخرين اصلاحات نرم افزار ميرعماد هستش و تاريخش مال اواخر 87 هست.
در ضمن اينم بگم که شما در صورتي ميتونيد از اين Update ها استفاده کنيد که نرم افزار اوجينال رو در اختيار داشته باشين.
همونطور که ميبيند به اين نرم افزار امکان خروجي وکتور نيز اضافه شده که با فرمت AI هستش. البته در اون آپديتي که جديد تر هست (2.2.2) و نسخه بتاست امکان گرفتن خروجي EPS نيز اضافه شده اما فعلا درست کار نمي کنه. من پيشنهاد ميکنم فعلا اون بتا رو روي سيستمتون نصب نکنين.

به اميد روزي که همه از نسخه هاي اورجينال نرم افزار ها استفاده کنن:cry:

يا علي:rose:

Member
اين ايميل آقاي محمد ماهري مدير شرکت نرم افزاري مريم در جواب ايميل من مبني بر گزارش يکسري ايرادات نرم افزار ميرعماد هست شايد خوندنش خالي از لطف نباشه و شايد نظر عده اي که حتي حاضر به حمايت از توليد کنندگان داخلي نرم افزار هم نيستن عوض شه (اميدوارم):

«
حناب آقای ..... سلام علیکم
با تشکر فراوان از شما و دقت نظری که در مورد نرم افزار میرعماد بکار بردید

در حال حاضر ایرادهای بسیاری از نرم افزار میر عماد رفع گردیده و نرم افزار از لحاظ هنری نیز ارتقاء یافته است و ویرایش 3 (ver 3.0) آن آماده عرضه به بازار می باشد.
ولی متاسفانه با توجه به اینکه همکاران باهوش ایرانی ما حتی مهلت نمی دهند که عرق تن آدم خشک شود و در همان هفته اول قفل آنرا می شکنند و از طرفی هم ما از هیچ حمایتی بهره مند نیستیم و صد در صد متکی به خودمان (بخش خصوصی) هستیم، هنوز نتوانسته ایم برای ارائه نرم افزار ویرایش جدید توجیه اقتصادی پیدا کنیم و از بابت اینکه نمی توانیم این خدمت خود را بدست مردم ایران برسانیم بسیار ناراحتیم ، هرچند افتخار می کنیم که توانسته ایم عنوان بهترين نرم افزار تايپ خطوط ايراني و اسلامي را بدست بیاوریم و برای حفظ آن هم از هیچ تلاشی فروگذار نیستیم.

من مطمئن هستم اگر متولیان فرهنگی کشورمان در جریان قرار می گرفتند که میرعماد می تواند به عنوان یکی از کار آمد ترین ابزارهای فرهنگی ، کشورمان را در سطح دنیای اسلام و بویژه کشورهای عربی منطقه به عنوان مرجع (Reference) مطرح کند و مسیر را برای دستیابی به اهداف سند چشم انداز هموار کند، چرا که خط یکی ار مهمترین المان های رسانه و هنر است ، هرگز لازم نبود که ما نگران شکسته شدن قفل نرم افزار هایمان باشیم و سرعت کارمان هم چند برابر می شد.

سرتان را درد نمی آورم باز هم از حسن نظر شما به مجموعه مان تشکر فراوان دارم و امید وارم از این ارتباط مشفقانه شما در آینده نیز بهرمند گردیم

با تشکر
ماهری
»

mehdinasiri

پارس لند گروپ
اين ايميل آقاي محمد ماهري مدير شرکت نرم افزاري مريم در جواب ايميل من مبني بر گزارش يکسري ايرادات نرم افزار ميرعماد هست شايد خوندنش خالي از لطف نباشه و شايد نظر عده اي که حتي حاضر به حمايت از توليد کنندگان داخلي نرم افزار هم نيستن عوض شه (اميدوارم):

«
حناب آقای ..... سلام علیکم
با تشکر فراوان از شما و دقت نظری که در مورد نرم افزار میرعماد بکار بردید

در حال حاضر ایرادهای بسیاری از نرم افزار میر عماد رفع گردیده و نرم افزار از لحاظ هنری نیز ارتقاء یافته است و ویرایش 3 (ver 3.0) آن آماده عرضه به بازار می باشد.
ولی متاسفانه با توجه به اینکه همکاران باهوش ایرانی ما حتی مهلت نمی دهند که عرق تن آدم خشک شود و در همان هفته اول قفل آنرا می شکنند و از طرفی هم ما از هیچ حمایتی بهره مند نیستیم و صد در صد متکی به خودمان (بخش خصوصی) هستیم، هنوز نتوانسته ایم برای ارائه نرم افزار ویرایش جدید توجیه اقتصادی پیدا کنیم و از بابت اینکه نمی توانیم این خدمت خود را بدست مردم ایران برسانیم بسیار ناراحتیم ، هرچند افتخار می کنیم که توانسته ایم عنوان بهترين نرم افزار تايپ خطوط ايراني و اسلامي را بدست بیاوریم و برای حفظ آن هم از هیچ تلاشی فروگذار نیستیم.

من مطمئن هستم اگر متولیان فرهنگی کشورمان در جریان قرار می گرفتند که میرعماد می تواند به عنوان یکی از کار آمد ترین ابزارهای فرهنگی ، کشورمان را در سطح دنیای اسلام و بویژه کشورهای عربی منطقه به عنوان مرجع (reference) مطرح کند و مسیر را برای دستیابی به اهداف سند چشم انداز هموار کند، چرا که خط یکی ار مهمترین المان های رسانه و هنر است ، هرگز لازم نبود که ما نگران شکسته شدن قفل نرم افزار هایمان باشیم و سرعت کارمان هم چند برابر می شد.

سرتان را درد نمی آورم باز هم از حسن نظر شما به مجموعه مان تشکر فراوان دارم و امید وارم از این ارتباط مشفقانه شما در آینده نیز بهرمند گردیم

با تشکر
ماهری
»

من تحت تاثر قرار گرفتم قول می دم یک نسخه ارجینال برای حمایت بخرم. واقعا نرم افزار فوق العاده ای هست و هر ورژن که میگزره خرفه ای تر میشه

GFX Master

مرسی .:SENATOR:. جان. ببخشید اسمتون رو نمیدونم.

بله من نسخه ی اورجینال نرم افزار رو حدود 2 سال پیش خریده بودم.

منتها اون اوایل به دلیل اینکه فونتهای نرم افزار با برنامه ی CS3 مشکل داشت نتونستم استفاده کنم تا این Patch عرضه شد.

منم به شخصه به هر کسی میخواد از این نرم افزار استفاده کنه میگم که نسخه ی اورجینالش رو تهیه کنه.
واقعا 12 هزار تومن برای یه نرم افزار با این همه امکانات پول زیادی نیست!

در هر صورت ممنون که این موضوع و اون ایمیل رو اینجا هم مطرح کردید.

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
سلام
بچه ها یک سئوال داشتم
این میرعماد مستقیم توی ps هم تایپ می کنه ؟
من مریم این شرکت را گرفتم خیلی هم ازش راضیم خداییش دستشون درد نکنه می خوام بدونم بین میرعماد و کلک کدوم بهتر هست

GFX Master

سلام
بچه ها یک سئوال داشتم
این میرعماد مستقیم توی ps هم تایپ می کنه ؟
من مریم این شرکت را گرفتم خیلی هم ازش راضیم خداییش دستشون درد نکنه می خوام بدونم بین میرعماد و کلک کدوم بهتر هست

میرعماد رو لازم نیست مستقیم توی ps باهاش تایپ کنی و این قابلیت رو نداره.
باید اول تو یه محیط مثل word باهاش متنت رو بنویسی و بعد از اون متن خروجی مثلا AI بگیری
و براحتی توی فتوشاپ استفاده کنی. خود نرم افزار قابلیت خروجی گرفتن بصورت AI رو داره.

در مورد مقایسه ی کلک و میرعماد هم باید بگم خیلی تفاوت نمیکنن با هم.
من از کلک بخاطر اینکه حروف رو توی محیط خود برنامه میشه براحتی ویرایش کرد و در جاهای
مختلف چیدمان کرد راضی ام. ولی مثلا میرعماد بخاطر ساپورت کردن فونت معلا واقعا ارزشمندهو
بنظرم هر 2 تاشون خیلی عالین و برای هر طراحی لازم میشن.

GFX Master

راستی .:SENATOR:. جان گفتم شاید این مورد هم کمکی کنه.

در مورد اون 2 تا فایل ارتقایی که گذاشته بودی خود سایت درباره ی فایل Beta این توضیح رو داده که:

توجه: این نسخه فقط با سی‌دی‌های بزرگ میرعماد سازگاری دارد. کاربران محترمی که از سی‌دی کوچک استفاده می‌کنند، می‌توانند جهت تعویض سی‌دی با بخش پشتیبانی تماس بگیرند.

گمونم CD شما هم مثل من کوچیک باید باشه.

Member
اول سلام:rose:
دوم اينکه خوشحالم پست بالا باعث شد عده اي از دوستان نظرشون عوض شه مخصوصا جناب مهدي خان:wink:
و سوم اينکه بايد بگم نه سارا جان CD من سايز معمولي يا همون بزرگ هستش و من تاحالا CDهاي کوچک ميرعماد رو نديدم در مورد اون توجه هم که خود شرکت مريم راه حل رو مشخص کرده اميدوارم اين مشکل ساده هرچه سريعتر حل بشه.

موفق و مؤيد باشيد
.:SENATOR:. (محمد):-?

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
سارا جان
در مورد :
باید اول تو یه محیط مثل word باهاش متنت رو بنویسی و بعد از اون متن خروجی مثلا AI بگیری
و براحتی توی فتوشاپ استفاده کنی. خود نرم افزار قابلیت خروجی گرفتن بصورت AI رو داره
من چه طور می تونم در Word 2007 متنمو به این فرمت در بیاررم
چون همش یا به فرمت های Word یا Web ذخیره می کند

GFX Master

حمید پرینتر مجازی میدونی چیه؟
اگر یه پرینتر مجازی نصب کنی اون پرینتر براحتی برات فایل رو با پسوند pdf اکسپورت میکنه و میتونی فایل pdf رو با هر سایز و رزلوشنی که دوست داری توی فتوشاپ باز کنی.
اگر در مورد پرینتر مجازی نمیدونی بگو توضیح بدم.

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
آهان
می دونم و یک پرینتر مجازی هم دارم
خوب ai فرمت ایلیستیتور نیست ؟

GFX Master

چرا ولی توی ورد نمیشه ai خروجی گرفت.
من این رو توی سایت مریم سافت خونده بودم که میرعماد خروجی ai میده.
ولی بنظرم همون pdf خیلی بهتره.

fery4u69

Member
سلام علیکم ... بفرمایید بفرمایید ! (تاثیرات منفی تلفیزیون!)
دوستان این لینکی که گذاشتین اگه اشتب نکنم 4 تا 10 مگی هستش
اگه یکی لطف کنه منت بذاره مهربون باشه دلمو به دست بیاره قشنگ باشه خوشگل باشه ناز باشه این کاره باشه ... عیدتون مبارک ! داشتم میگفتم لطف کنه و به 7،8 تا 5 مگی تبدیلش کنه همه ی اون چیزایی که بالا گفتم هستش تازه دعاشم میکنم

ببخشید با همه توضیجات فعلا دسترسی برای خرید نسخه ارجینال ندارم

راستی تو ویستا که کار میکنه /.؟

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
ببخشید با همه توضیجات فعلا دسترسی برای خرید نسخه ارجینال ندارم
می تونی بری تو سایت اصلیش و درخواست بدی
Maryamsoft.com
مشکل ما ایرانی ها اینکه همه چیز را مجانی می خوایم
راستی تو ویستا که کار میکنه /.؟
تو ویستا 64 بیت هم راحت کار می کنه البته اصلی، کرک شده را نمی دونم

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
چرا ولی توی ورد نمیشه ai خروجی گرفت.
من این رو توی سایت مریم سافت خونده بودم که میرعماد خروجی ai میده.
ولی بنظرم همون pdf خیلی بهتره.
راستی سارا جان
من امروز به شرکتش تلفن زدم ( البته بابت مشکلم توی مریم ) و در این مورد پرسیدم و گفت می تونی در Word متن را انتخاب کنی و بعد Alt+C را بزنی و خروجی EPG بگیری ببری تو PS CS4 البته هنوز خودم تست نکردم
موفق باشی

mehdinasiri

پارس لند گروپ
احتیاج به خروجی نیست با alit+c در حافظه موقت کپی بگیر هر جا خواستی PASTE کن

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
احتیاج به خروجی نیست با alit+c در حافظه موقت کپی بگیر هر جا خواستی PASTE کن

دوست من،
فکر کنم اشتباه گرفتی
برای کپی در حافظه موقت بایدCtrl+C را بزنی

خوب دیگه
باید این انتظار را هم داشته باشیم که همه آدم ها سطح شان یکی نیست که یک مطلب را بتونن درک کنن

جدیدترین ارسال ها

بالا