GFX Master
مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
.:senator:. جان الان اینایی که شما لینک دادی اصلاحات میرعماد هستن درسته؟
من تحت تاثر قرار گرفتم قول می دم یک نسخه ارجینال برای حمایت بخرم. واقعا نرم افزار فوق العاده ای هست و هر ورژن که میگزره خرفه ای تر میشهاين ايميل آقاي محمد ماهري مدير شرکت نرم افزاري مريم در جواب ايميل من مبني بر گزارش يکسري ايرادات نرم افزار ميرعماد هست شايد خوندنش خالي از لطف نباشه و شايد نظر عده اي که حتي حاضر به حمايت از توليد کنندگان داخلي نرم افزار هم نيستن عوض شه (اميدوارم):
«
حناب آقای ..... سلام علیکم
با تشکر فراوان از شما و دقت نظری که در مورد نرم افزار میرعماد بکار بردید
در حال حاضر ایرادهای بسیاری از نرم افزار میر عماد رفع گردیده و نرم افزار از لحاظ هنری نیز ارتقاء یافته است و ویرایش 3 (ver 3.0) آن آماده عرضه به بازار می باشد.
ولی متاسفانه با توجه به اینکه همکاران باهوش ایرانی ما حتی مهلت نمی دهند که عرق تن آدم خشک شود و در همان هفته اول قفل آنرا می شکنند و از طرفی هم ما از هیچ حمایتی بهره مند نیستیم و صد در صد متکی به خودمان (بخش خصوصی) هستیم، هنوز نتوانسته ایم برای ارائه نرم افزار ویرایش جدید توجیه اقتصادی پیدا کنیم و از بابت اینکه نمی توانیم این خدمت خود را بدست مردم ایران برسانیم بسیار ناراحتیم ، هرچند افتخار می کنیم که توانسته ایم عنوان بهترين نرم افزار تايپ خطوط ايراني و اسلامي را بدست بیاوریم و برای حفظ آن هم از هیچ تلاشی فروگذار نیستیم.
من مطمئن هستم اگر متولیان فرهنگی کشورمان در جریان قرار می گرفتند که میرعماد می تواند به عنوان یکی از کار آمد ترین ابزارهای فرهنگی ، کشورمان را در سطح دنیای اسلام و بویژه کشورهای عربی منطقه به عنوان مرجع (reference) مطرح کند و مسیر را برای دستیابی به اهداف سند چشم انداز هموار کند، چرا که خط یکی ار مهمترین المان های رسانه و هنر است ، هرگز لازم نبود که ما نگران شکسته شدن قفل نرم افزار هایمان باشیم و سرعت کارمان هم چند برابر می شد.
سرتان را درد نمی آورم باز هم از حسن نظر شما به مجموعه مان تشکر فراوان دارم و امید وارم از این ارتباط مشفقانه شما در آینده نیز بهرمند گردیم
با تشکر
ماهری
»
يا علي
سلام
بچه ها یک سئوال داشتم
این میرعماد مستقیم توی ps هم تایپ می کنه ؟
من مریم این شرکت را گرفتم خیلی هم ازش راضیم خداییش دستشون درد نکنه می خوام بدونم بین میرعماد و کلک کدوم بهتر هست
توجه: این نسخه فقط با سیدیهای بزرگ میرعماد سازگاری دارد. کاربران محترمی که از سیدی کوچک استفاده میکنند، میتوانند جهت تعویض سیدی با بخش پشتیبانی تماس بگیرند.
من چه طور می تونم در Word 2007 متنمو به این فرمت در بیاررمباید اول تو یه محیط مثل word باهاش متنت رو بنویسی و بعد از اون متن خروجی مثلا AI بگیری
و براحتی توی فتوشاپ استفاده کنی. خود نرم افزار قابلیت خروجی گرفتن بصورت AI رو داره
می تونی بری تو سایت اصلیش و درخواست بدیببخشید با همه توضیجات فعلا دسترسی برای خرید نسخه ارجینال ندارم
تو ویستا 64 بیت هم راحت کار می کنه البته اصلی، کرک شده را نمی دونمراستی تو ویستا که کار میکنه /.؟
راستی سارا جانچرا ولی توی ورد نمیشه ai خروجی گرفت.
من این رو توی سایت مریم سافت خونده بودم که میرعماد خروجی ai میده.
ولی بنظرم همون pdf خیلی بهتره.
می تونی بری تو سایت اصلیش و درخواست بدی
Maryamsoft.com
مشکل ما ایرانی ها اینکه همه چیز را مجانی می خوایم
احتیاج به خروجی نیست با alit+c در حافظه موقت کپی بگیر هر جا خواستی PASTE کن