درخواست راهنمایی : سرچ در فارسی

isaac7

Member
سلام دوستان عزیزم من چند تا سوال دارم

اول اینه که می خواهم یک سیدی بسازم که تو اون چیزیبیش از 3000 صحفه متن فارسی داره مطمعن ترین روش برای وارد کردن متون فارسی بطوریکه روی همه سیستم عامل ها جواب بده (یا حد اقل روی win2k ) چیه؟

دوم اینکه چط.ری می تونم برای کل سیدی و بخش های زیر مجموعه اون جستجو قرار بدم که طرف جمله یا کلمه مورد نظر خودش را جستجو کنه؟

با تشکر و سپاس فراوان .

chahrzad

New Member
با سلام عرض کنم سی دی کتاب اول تهران یه search فارسی داره ولی من نمیدونم چه طوری یا از چی استفاده کرده دوستانی که میدونن راهنمایی بفرمایند

smmousazadeh

Well-Known Member
1.متون فارسي رو از داخل word با يه فونتي كه در انگليسي جايگزين نداره مثل homa يا badr بساز
2.بعد متون را كپي و داخل يه text‌ در دايركتور paste‌ كن.
3.از منويinsert>media element>font فونت متون را import كنيد تا در تمام سيستمها فونت را داشته باشيد.

براي اينكه scroll به متنهاتون بديد وقتي متن را روي stage 'گذاشتيد در properties>text>framing>scrolling رو انتخاب كنيد حالا اندازه عمودي رو به هر اندازه كه دوست داريد تغيير بديد.

نكته : شكل scroll با شكل scroll‌ كه در سيستم عامل است تغيير ميكنه.
وقتي متون را در text دايركتور كپي كرديد آخر هر خط enter بزنيدو در اخر هم اندازه افقي رو يه ذره از متنها بيشتر كنيد كه بعدا در سيستمهاي مختلف اخر خطوط شكسته نشه

sara_6531

New Member
salam

با سلام من دنبال کسی میگردم که آشنایی کامل با director داشته باشه.
ما میخوایم یک سی دی آموزشی بسازیم،بطوری که درس رو توضیح بده ویک قسمت تست هم برای آن بذاریم،اگر کسی هست لطفا به این آدرس برای من میل بزنه:
[email protected]
قبلا از همکاری شما تشکر میکنم

nima_dir

Active Member
سلام حتي اگه فونت هم embed بشه بازم خيلي احتمالش زياده روي كامپيوتر هاي مقصد متنها به هم بريزه
به عنوان يه راه براي اين كار ميتوني از اچ تي ام ال استفاده كني و توي اون سرچ كني
و يا از rich text box استفاده كني كه من خودم دومي رو امتحان كردم و جواب گرفتم
موفق باشيد

chahrzad

New Member
با سلام من دنبال کسی میگردم که آشنایی کامل با director داشته باشه.
ما میخوایم یک سی دی آموزشی بسازیم،بطوری که درس رو توضیح بده ویک قسمت تست هم برای آن بذاریم،اگر کسی هست لطفا به این آدرس برای من میل بزنه:
[email protected]
قبلا از همکاری شما تشکر میکنم

با سلام اینجانب آماده همکاری هستم email :[email protected]

شما مي‌توانيد از يك xtra كه ديتابيس رو پشتيباني ميكنه استفاده كنيد.
براي اين منظور من شخصا يك database xtra نوشته‌ام كه كليه كارهاي ديتابيسي ، سرچ ، كوئري هاي مختلف رو پشتيباني ميكنه.
براي تماس با ميل [email protected] تماس بگيريد.

جدیدترین ارسال ها

بالا