داش سعید چاکری از ماست
لطف داری
آقا من وقتی یک انیمیشن رو می خوام Batch Render کنم این ارور رو می ده :
Error: Cannot find an available port
چیکار کنم؟
یک سوال دینامیک :
من می خوام یک فشنگ روی زمین بیفته و بالا پایین و کج و راست شه و آخرش ثابت بشه مثل حرکت عادی افتادن فشنگ روی زمین و بالا پایین رفتن (منظورم اینه که وقتی یک فشنگ میفته روی زمین تقریبا کاشی مانند بعد از افتادن یک دفعه ثابت نمی شه و انرژی خالی می کنه مثل افتادن روی ماسه و خاک نیست)
من از دینامیک هیچی نمی دونم یعنی صفر
اگر احیانا هر وقت جواب دادی سطح پایین بگو
چند سوال مدلینگ:
این سوال خیلی سطح پایینه ولی ...
چطوری Nurbe ها رو میشه گروپ کرد مثل فرمان Combine در پلیگان
و در آخر چطور میشه Nurbs ها و Polygon ها و سایر ... همه رو با هم گروپ کرد ؟
اگر نرب ها رو به پلیگان تبدیل کنم درب های تبدیل شده رنگ و ماده و تکسچر نمی گیرند یعنی می گیرند ولی رنگشون اصلا درست معلوم نمی شه
همچنین وقتی چند تا کپی (داپلیکیت ) از یک جسمی تهیه میشه دسته های جابجایی و اسکیل و چرخاندن از اون جسم فاصله داره و با جسم حرکت می کنه چیکار کنم این دسته ها روی خود جسم باشه ؟
همچنین وقتی مثلا چند پلیگان رو داریم و یک پلیگان دیگه رو میاریم بین چند پلیگان با اینکه سطح همشون محور Y شون تو یک سطحه به راحتی معلومه که یک پلیگان وسطشونه یعنی این پلیگان ها یک پلیگان دیده نمی شن
همچنین ما یک نرب یا هر چیزی داریم این نرب ما مربع است بر فرض مثال
من هم می خوام این مربع رو به صورت دایره ببرم از وسط یعنی وسط این مربع به صورت یک دایره سوراخ بشه یا هر شکل دیگه ای مثلا شکل صورت یک آدم
همچنین چطور میشه یک فیلم رو به یک جسم نسبت داد یک با توضیح داده بودی و گفته بودی که به جایی که یک عکس به جسم نسبت بدی یک سری عکس نسبت بده ولی عملی نیست یا من متوجه نشدم
و سوال های بعدیم همون سوال های قبلیمه یعنی سطح متالیک و نقره و . . .
ببخشید سرت درد گرفت این ها فعلا مشکلات اصلی من تو مایا هست
هر موقع که عشقت کشید یا اصلا
خیلی ممنون ازت رفیق
قربونت
محسن