درباره ی میتینگ هرچه میدانید بنویسید!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
واااااای
عرفاااااانه بیچاره رو کشتین :shock:
بسه دیگه! :mad:
خداییش عرفان جان خیلی زحمت کشیدن و واقعا ازش ممنونم.
فقط عرفان به من آب معدنی ندادی هاااا! :lol:
عرفان آدرسو تا پیدا کردم هفت خانه رستم رو طی کردم هاااا! :lol:
عرفاااان ....!!! عرفاااان....!!!! :lol:
ضمنا دیگه این مبحث رو اینجا میبندم!!! (تو رویاهام فکر میکنم جای عرفان جان مدیرم) :green::lol:
مخلصه همه بچه های مجید آنلاین. :oops:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

فقط عرفان به من آب معدنی ندادی هاااا!

آقا آب معدنی می خواستی میومدی طرف من من بجای یکی - دوتا بهت میدادم رفتی پیش علی آنلاین نشستی فکر میکنی بهت میدن ؟؟

نه آقا . آب معدنی ها همه پیش من بودن . :green:

موفق باشید

nima_dsnr

کاربر VIP
نه یه سری توپ دیگه پیش من هست که هنوز کسی نداره!
برسم خونه حتما میزارم ولی کِی خدا میدونه...
این عرفان رو هم براش دارم بذار حالا !
تا 3-4 روز دیگه بای :rose:
از همگی ممنونم که اومدن و دقایقی رو با هم خوش بودیم.

از دوستانی که از شهرهای دیگه (بندرعباس، شوشتر، اصفهان، یزد، مشهد و ...) تقبل زحمت کردند و اومده بودند هم ممنونم.

مجید

:green:

من به شخصه به عنوان مدافع حقوق عرفان!! همینجا اعلام میکنم بیشتر از همه عرفان زحمت کشید!
عرفان خبیث نیست اصلآ!! فقط یکم شیشه خورده داره!! :green:
درسته در نگاهه اول شاید فکر کنی شبیه شهیداس! اما زندس! باور کنید!!
تازه بچه باحالیم هست!!

نه آقا . آب معدنی ها همه پیش من بودن . :green:

نه اول پیش من و مجید بود ، گفتی یه چنتا آب بده به مافیای فلش منم کلشو گذاشتم پیشت!
وگر نه اوایل دست من و مجید بود!!! عرفانم که اصلآ طرف آب نبود!!

30min

Banned
نه راستش من به شوخی بحث خبیث بودن و اینها رو پیش کشیدم .
ایشون یکی از بهترین مدیرانی هست که من تا به حال دیدم !
ولی خودمون خوب قفل میکنه و کارت میده :lol:
دیگه آخریش بود عرفان خان من رفتم خیالت راحت .

sinless

Member

مرتظی76 کی هی دنباله سوژه بود عکس بندازه ، شانش آورد از سمت مدیر بازرگانی سایت کفش هوالش نشد :lol:

دکتر جون دو بهم زنی نکن!
اصلا هم اینطوری نبود، فقط من از این که اون دوربین سنگین رو هی جابه جا می کرد ناراحت بودم! گفتم یه موقع خسته نشه!:green:

SPD

Member
خوب به همگي تو اون روز خوش گذشت مثل اينكه . با تمام مشكلاتي برا دوستان پيش اومد كه از دور و نزديك خودشون رسوندن تا تو جمع مجيد آنلايني ها باشن به شخصه ممنونم . با خيلي از دوستان آشنا بودم از قبل خيلي ها رو هم جديد ديدم كه باعث بسي خوشبختي بود .

بسي جا لــــــــب بود .

MEGA WAVE

Active Member
با حال بود
01.gif

دوست داشتم میتینگ تون رو ...

شاد زی

Mandana

Active Member
بابا چیچی رو مانی برگشته.می تا جمعه تهران تشریف دارم :))
جمعه بدجور دیر رسیدیم چون راه رو گم کردیم و اگر عرفان نبود معلوم نبود کی پیدا می شدیم :دی
روز شنبه هم با چند تا از بچه ها که نتونسته بودن بیهان رفتیم پارک ملت و باز لیلی نتونست بیهاد.روز بعدش با لیلی قرار گذاشتیم پارک لاله...فردا هم قراره مائده و چند تا از دوستجان ها رو دوباره ببینم :> خلاصه می نصف بچه های سایت رو این چند روز دیدم کلی خوشبحالم شده.جدی جدی همه یه دنیا بهم لطف دارن :*
آقا این عکسهای می رو یکی بدون شطرنجی باسم ایمیل کنه پلیییززززز :">
خلاصه از آشنایی با دوستان کلی خوشحال شدم.فقط می به شلوغی عادت ندارم در یک لحظه یکی خودشو معرفی می کرد یکی داد می زد آب معدنی میخوای اون یکی اذیت می کرد صابر و مهدی هم که طبق معمول دست به گردن..می کاملن هنگیده بودم به کجا توجه کنم که کسی هم ناراحت نشه.باسه همین اسم بعضی دوست جانها رو دو سه بار پرسیدم و بعضی رو آخر فهمیدم کی بودن کلی خجالتمند شدم :( مخصوصن نیماهه و محمد و بعضی بچه های دیگه رو دیدم کلی ذوقیده شدم ایشالاه میتینگ های بعدی تلافی رو سر تون در میارم
در ضمن یه تشکر بیجه از مهدی طیبی که یه طرح خوشگل بهم داد روز میتینگ و وقتی باز کردم دیدم تایپوگرافی اسم خودم هست به چه قشنگی.کلللی دوسش داشتم بابا هنرمند ^.^
خلاصه همینا می برم لالا برگشتم مشهد با طول و تفصیل اطلاعات رو ارائه می کنم...فقط بچه ها موارد مدیریتی بود به مجید بگین لطفن می تا جمعه آنلاین نمیشم اصولن...دیدم یه هالمه پ.خ دارم گفتم کسی نرنجه
بازم یه دنیا ممنون و واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااقعن خوش گذشت.از همه میتینگها بیشتر
تا بعدن ^.-

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
البته مافیای فلش کاران در اوج قدرت بسیار صمیمی و مهربان بودند ، من که از عکسم که یکی از شکارهای عکاسی بوده معلومه....
با البته تازه 2 سه تا دیگه از فلش کار ها می خواستند بیان که مشکلاتی پیش اومده بود نیومده بودند....

در کل بچه های خیلی خوب و صمیمی بودن ... نبودن!!!

عرفان که اوج آرامش و صمیمیت بود :)قلب و قلوه:)

تازه بعد از میتینگ فردا بعد از ظهرش فهمیدم که چقدر برای مجید عزیز هستیم.... (جریان ه....ج)

LOOX

Member
می دونستین بسیار نا مرد هستین؟
خوب حتمآ باید میتینگاتون تهران باشه؟
از رئیس جمهورتون یاد بگیرین
به روستاها و شهر ها هم برین
حالا یه میتینگم تو سیتیه ما بذارین مگه چی میشه؟
فاصله تهران تا سیتی ما همش نا قابل 599 کیلو گرمه:green:
اگه قول بدین تو سیتی ما میتینگ بذارین
قول میدم 40 نفرتون شام مهمون من
اونم تو یه رستوران خوب
خوب نا سلامتی مهمون حبیب خداست
البته فقط برای شام
برای خواب شنیدم که دشمن خداست:lol:

to remember sb

مدیر انجمن
سلام دوست من

من که دیگه فکر نکنم بتونم بیام . بخاطر یه سری دلایل شخصی که فقط مانی و چند تا از دوستان می دونن :sad:

موفق باشید
آقا دلایلتو به ماهم بگو .. منم خودمونیما :green:
تازه قبول نیست ... من نبودم که از اون سوغاتی که از جنوب آورده بودی بخورم ... منم می خوام :cry:

نرگس کدومی تو ؟ من ندیدم که ؟!
.
من ؟؟ عزیزم تو سری دوم عکس ها که عرفان جان گذاشت از بالا عکس دومی یا اولی اگه اشتباه نکنم که دست جمعی بود .. سه تا خانوم می بینی من وسطی بودم :green:
راستی سیمین جون چرا نیومدی میتینگ ؟ منتظرت بودم

نه یه سری توپ دیگه پیش من هست که هنوز کسی نداره!
برسم خونه حتما میزارم ولی کِی خدا میدونه...
این عرفان رو هم براش دارم بذار حالا !
تا 3-4 روز دیگه بای :rose:
اِ اِ .. این نامردیه ... چرا با من عکس نگرفتین ؟؟ صبر کردین برم بعد :cry:

:green:

با حال بود
01.gif

دوست داشتم میتینگ تون رو ...

شاد زی
آقا مگه شما هم بودی ؟؟ من ندیدمت :shock:

میبینم که نام عرفان فداکار رو بهم اعطا کردید !!!
اگه نبودم هیچکی محل رو پیدا نمیکرد !!! یه تشکر از وسایل نقلیه هم بکنید :دی
:rose:
تازه علاوه بر عرفان فداکار باید بهت عرفان مهربان هم گفت ... من تا قبل از میتینگ روت یه برداشت دیگه داشتم :green:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

تازه بعد از میتینگ فردا بعد از ظهرش فهمیدم که چقدر برای مجید عزیز هستیم.... (جریان ه....ج)

آها . آره . فقط من و بابا مهدی و بهروز و مانی و انیمیشن عزیز در جریان این موضوع هستیم دلتوون آب :green:

ولی فکر نمی کنم اگه بودید از اون حرف خوشتون میومد . ( ه ه ه . . . ج )

موفق باشید

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

آقا دلایلتو به ماهم بگو .. منم خودمونیما
تازه قبول نیست ... من نبودم که از اون سوغاتی که از جنوب آورده بودی بخورم ... منم می خوام

خوب یه دلایلی هست دیگه .

رو چشم انشاالله میتینگی چیزی بود و سعادت آمدن داشتیم حتما میارم به شرطی که زود پا نشید برید معمولا پخش سوغاتی در آخر میتینگ

انجام میشه .

موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا