بابا چیچی رو مانی برگشته.می تا جمعه تهران تشریف دارم

)
جمعه بدجور دیر رسیدیم چون راه رو گم کردیم و اگر عرفان نبود معلوم نبود کی پیدا می شدیم :دی
روز شنبه هم با چند تا از بچه ها که نتونسته بودن بیهان رفتیم پارک ملت و باز لیلی نتونست بیهاد.روز بعدش با لیلی قرار گذاشتیم پارک لاله...فردا هم قراره مائده و چند تا از دوستجان ها رو دوباره ببینم :> خلاصه می نصف بچه های سایت رو این چند روز دیدم کلی خوشبحالم شده.جدی جدی همه یه دنیا بهم لطف دارن :*
آقا این عکسهای می رو یکی بدون شطرنجی باسم ایمیل کنه پلیییززززز :">
خلاصه از آشنایی با دوستان کلی خوشحال شدم.فقط می به شلوغی عادت ندارم در یک لحظه یکی خودشو معرفی می کرد یکی داد می زد آب معدنی میخوای اون یکی اذیت می کرد صابر و مهدی هم که طبق معمول دست به گردن..می کاملن هنگیده بودم به کجا توجه کنم که کسی هم ناراحت نشه.باسه همین اسم بعضی دوست جانها رو دو سه بار پرسیدم و بعضی رو آخر فهمیدم کی بودن کلی خجالتمند شدم

مخصوصن نیماهه و محمد و بعضی بچه های دیگه رو دیدم کلی ذوقیده شدم ایشالاه میتینگ های بعدی تلافی رو سر تون در میارم
در ضمن یه تشکر بیجه از مهدی طیبی که یه طرح خوشگل بهم داد روز میتینگ و وقتی باز کردم دیدم تایپوگرافی اسم خودم هست به چه قشنگی.کلللی دوسش داشتم بابا هنرمند ^.^
خلاصه همینا می برم لالا برگشتم مشهد با طول و تفصیل اطلاعات رو ارائه می کنم...فقط بچه ها موارد مدیریتی بود به مجید بگین لطفن می تا جمعه آنلاین نمیشم اصولن...دیدم یه هالمه پ.خ دارم گفتم کسی نرنجه
بازم یه دنیا ممنون و واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااقعن خوش گذشت.از همه میتینگها بیشتر
تا بعدن ^.-