درباره ماسک یک سوال دارم

بسمه تعالی
با سلام
دوستان وقتی ما یک ماسک می گذاریم فقط آن محوطه که مشخص کردیم کامل نشان می دهد من می خواهم آن بخش از تصویر که به کادر ماسک نزدیک است محوتر شود

arashtavoosi

Active Member
کار ساده ای ی ولی حتما flash player باید 8 یا بالاتر باشه.
برای این کار باید از ی ماسک ترانسپرنت استفاده کنی اونجاهایی که می خوای محو تر باشه تو ماسک باید شفاف تر باشه یعنی alpha ی کمتری داشته باشه. فقط دو تا نکته خیلی ظریف داره

1. نمی تونی از ماسک در قسمت timeline استفاده کنی، برای این کار باید از متد setMask مووی کلیپ استفاده کنی.

2. ماسک و مووی کلیپ مورد نظر هر دو باید use runtime bitmap caching شون بهtrue ست شده باشه که این کار رو می تونی با انتخاب اونها و تیک زدن این اپشن در قسمت properties انجام بدی

mshgames

Well-Known Member
M A S K

سلام :)
اینم یه نمونه از این موردی که گفتید آلفا تغییر کنه حله مسئله(اولی ساده بدون کد و دومی با اکشن)--- البته توضیحاته دوستمون هم کامل کامل بود:):d
موفق باشی
محمد

پیوست ها

• Mask to Normal.rar
    5.6 کیلوبایت · بازدیدها: 14
  • Mask to Action.rar
    6 کیلوبایت · بازدیدها: 10

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

جالب بود محمد جان

توجه : دوستان جهت تشكر از كليد تشكر استفاده كنيد!

موفق باشيد

بسمه تعالی
با سلام
ببخشید من همین کار رو می کنم جواب هم میده ولی چون من این رو ،روی یک موی کلیپ حاوی کلید ها کردم بعضی وقت ها وقتی روی کلیدها می روم ناگهان مثل یک ماسک معمولی می شود و دوباره روی ماسک ترانسپرنت می رود
مشکل کجاست؟
با تشکر

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

شما نمونه اي از كارتون بزاريد تا بهتر بشه كمكتون كرد

موفق باشيد

بسمه تعالی
با سلام
درست شد چون من اونها رو اسکرول داده بودمبا کپی کردن دستور مخصوص ماسک در جاهایی که اون کلیدها رو جابجا می کردم درست شد
با تشکر از دوستان

جدیدترین ارسال ها

بالا