دختر آتشي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeid-xplod

Member
عكسي رو كه دوست دارين آتيشش بزنين باز كنين : :twisted:

fig01.jpg

لايه عكس رو كپي كنين و filter>blur>gausian blur> 1.5 رو طي كنين و layer modeـش {لايه كپي} رو overlay
انتخاب كنين :

fig02.jpg

حالا لايه اصلي رو بيارين بالا يعني topـش كنين . ctrl+shift+u رو بزنين و filter>distort>shear طي كنين و مثلا مثل من تنظيمش كنين :

fig03.jpg

حالا layer modeـش رو overlay كنين و با پاك كن جاهايي رو كه به نظر جالب نميرسه رو دستكاري كنين {من پيشنهاد ميكنم با opacity هاي مختلف كار كنين } . ctrl+u رو بزنين و رنگتون رو به قرمز تغييربدين :

fig04.jpg

بايد يه همچين چيزي در اومده باشه :

fig05.jpg

و اگه به اصطلاح دو لايه رو بسوزونين : :twisted:

fig06.jpg

نظر يادتون نره ها ! :oops:

Delphian

New Member
ایول !
آتیش بازی هم بلد بودی ؟!
اما! به نظر من زیاد ، تو مایه های سوختن و آتیشی بودن نیست!

خودت گفتی نظر بده! من هیچ کارم!

Akbar_Y

New Member
َاکبر

بابا ایول
پسر خوب این که بیشتر شبیه دختر خونی تا دختر آتیشی
:twisted:

آخرین ویرایش:

saeid-xplod

Member
Delphian گفت:
ایول !
آتیش بازی هم بلد بودی ؟!
اما! به نظر من زیاد ، تو مایه های سوختن و آتیشی بودن نیست!

خودت گفتی نظر بده! من هیچ کارم!

ممنون دوست عزيز ! :oops: از بابت اسم هم بهش گير نده ! :-?

rasooltak

Member
بابا اي ول ولي عنوان مناسبي نبود

حالا سئ شو نمی خواد بگیری حاج سعید همینطوری قبولت دار یم :oops:

پیوست ها

• logo_majid.jpg
    logo_majid.jpg
    21.5 کیلوبایت · بازدیدها: 10

FashisT

Active Member
سعید....
از این به بعد عکسهای بهتری برای اموزشت انتخاب کن...
فعلا

Erfan

Active Member
سعید....
از این به بعد عکسهای بهتری برای اموزشت انتخاب کن...
فعلا

قبلاً گفتم و الان هم ميگم دوستان و عزيزان مجيد آنلايني از گذاشتن عكسهايي كه مشكل منكراتي دارن جداً خوداري كنيد.
از شهرام خواهش ميكنم اگه ميتونه با اين گونه تاپيك ها برخورد جدي كنه ...

سعيد جان :
اينجا يه سايت آموزشي هست و درخواست من از شما اينه كه اگه مطلب آموزشي داريد سعي كنيد از عكس هاي طبيعت يا شخصيت هاي بازيگران يا .... استفاده كنيد نه از Desktop Grils باشه ؟

مخلص شما بارزام

saeid-xplod

Member
Burzum گفت:
قبلاً گفتم و الان هم ميگم دوستان و عزيزان مجيد آنلايني از گذاشتن عكسهايي كه مشكل منكراتي دارن جداً خوداري كنيد.

سعيد جان :
اينجا يه سايت آموزشي هست و درخواست من از شما اينه كه اگه مطلب آموزشي داريد سعي كنيد از عكس هاي طبيعت يا شخصيت هاي بازيگران يا .... استفاده كنيد نه از Desktop Grils باشه ؟

مخلص شما بارزام

والا نميدونم چي بگم 1؟ :cry: يعني شما پست شهرام رو نديدي !؟ :eek: يا ميخواستي تعداد پستهات رو بالا ببري !؟ :-?

Erfan

Active Member
والا نميدونم چي بگم 1؟ يعني شما پست شهرام رو نديدي !؟ يا ميخواستي تعداد پستهات رو بالا ببري !؟

خدمت شما دوست عزيز عرض كنم كه ما اينجا هيچ علاقه اي براي بالا بردن پست ها نداريم - ليكن اين
پست رو دادم شما و به ديگر عضو هاي جديد تذكري داده باشم (البته با اجازه شهرام عزيز)

از شما هم ممنون ميشم كه ديگه اين كار رو تكرار نكنيد ...
قبلاً گفتم و بازم ميگم اگه ميخوايد با روحيات شخصي هر كسي آشنا بشيد لطف كنيد و به اولين پست ها اون شخص توي فروم ....

در ضمن سعي كنيد در پاسخ به تاپيك هاي آموزش فقط در مورد آموزش بحث كنيد ... از فرستادن هر گونه نظر ديگه جداْ خوداري كنيد ... :wink: :wink: :wink:
مخلص شما بارزام

آخرین ویرایش:

FashisT

Active Member
بارزام جان من با نظرت موافقم ولی یکم هم تند رفتی .....
این سعید هم منظوره بدی نداشته میخواست هاموزشش یکم جذاب تر باشه!
هیمن..
بهتره ادامه هم ندید دیگه!
فعلا
13.gif

saeid-xplod

Member
توجه توجه :
به خدا من بیخیال مدل جماعت شدم !!!!!!!!!!!!!!!!!! تو رو خدا دیگه نزنین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ok !?

di@n@

Member
آقا سعید سلام
آموزش خوبی بود و البته ای کاش نمی ذاشتی جوری بشه که بچه ها بهت خرده بگیرند
بازم از آموزشت ممنونم

saeid-xplod

Member
این یه سری بود که تموم شد ! در ضمن من میل شما رو نتونستم بخونم ! کاش یه بار دیگه Penglish برام میل کنین !
ممنون میشم !

Erfan

Active Member
دوستان و عزيزان مجيد آنلايني خواهش ميكنم كه :

تاپيك هاي قديمي رو بالا نياريد (يعني بيخودي توي اون پست نديد)

از اين به بعد اگر شخص يا اشخاصي يه تاپيك با مضمون آموزش زد و در اون تاپيك يه آموزش هر چيزي پرداخت

بازم خواهش ميكنم در صورت سوال يا مشكل در اون آموزش پست بديد و اگر هم ميخوايد از اون شخص بابت

آموزش تشكر كنيد از دكمه هاي تشكر استفاده كنيد.

نه اينكه توي تاپيك به مسائلي همچون گرفتن ايميل يا سوالي از شخصي كه هيچ رابطه اي با آموزش

نداره ....

پي ام خصوصي يا همون پيغام خصوصي در فروم براي اينجور كارهاست. اگه ميخوايد ايميل كسي يا سوال

شخصي يا هر چيز ديگه اي بكيند خواهش ميكنم از پي ام خصوصي استفاده كنيد.

شهرام جان خودت كه بيشتر به قوانين قبلي آشنايي داري و اگه يادت باشه سايان (ره) هر تاپيكي كه در اون

بحث هاي بيهوده ميشد رو سريع قفل ميكرد.

فكر كنم هنوز از اون تاپيك ها وجود داره درست مثل همين تاپيك ... (قصد توهين به فرد آموزش داده نيست

ها ) فقط و فقط برقراري عدالت بين ديگر اعضا ....

:: مخلص شما بارزام

آخرین ویرایش:

FashisT

Active Member
ممنون از یاد آوریت بارزام...
ولی..من هیچوقت نمیخوام با سخت گیری خشک باعث دلسردی کاربران بشم...
سایان خان هم هیچوقت تاپکهایی در این دست رو قفل یا منتقل نمیکرد!
در هر صورت این سعید خان منظورش آموزش گذاشتن باشه ..حالا به خاطر عکس (که تذکر هم داده شده) بخوایم تاپیکشو ببندیم خارج از اخلاق بنده هست..شاید کسی سئوالی در مورد افکتهای استفاده شده از این اموزش داشته باشه!...
فعلا
13.gif

mamali132002

Active Member
Burzum گفت:

سعيد جان :

مخلص شما بارزام

من با نظر شما كاملا مخالفم و از سعيد حمايت ميكنم.... اين يك مطلب آموزشي هستش و هدف آموزش هست به نظر من اگر از عكس Sexy هم استفاده ميكرد چون هدف آموزش نبايد ازش ايراد گرفت... يادمه قبلا هم يك موضوع تو همين جريان ها پيش اومده بود كه همه طرف نويسنده آموزش رو گرفتن ... چون هدف چيز ديگه اي هستش .. اگر كسي هم با اين قضيه مشكلي داره ميتونه چشش رو (مثل ميليون ها ايراني ديگه ) ببنده و از كنار آموزش بگذره.

irania

Member
گناه داره ديگه

آخی - بابا انقده گیر ندین -حالا بچم یه عکسی گذاشته خوب نذنین تو ذوقش کور میشه :)

Geshtapoou

Member
سعيد جان آموزشت خوب بود
ولي من كه هرچي توش گشتم اثري از آتيش نديدم
اكبر راست ميگه اين بيشتر به دختر خوني شبيه
تا بعد
38.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا