sd70
Active Member
برنامه ای برای تبدیل vcd به 3gp یا بر عکسش را واسه نوکیا سراغ ندارید؟
A-one 3GP Video Converter 4.33
از اینجا میشه دانلودش کرد:
http://www.brothersoft.com/dvd_video/video_conversion/a-one_3gp_video_converter_download_48086.html
سلام
آقا من يه قفل مى خوام كه سى دى رو غير قابل رايت بكنه كه اين سى دى من سى دى تصويريه مى خوام توى ضبط هم بياد
فقط مى خوام با clone و... رايت نشه
يا على
متأسفانه برنامه ای سراغ ندارم که دقیقا این کار رو بتونه انجام بده
این ممکنه کارتون رو راه بندازه:از دوستان با تجربه خواهش مي كنم منو راهنمايي كنيد .
من دنبال يه برنامه كتذآمد براي پيدا كردن پسورد فايلهاي RAR هستم كه به صورت MULTI VOLUME هم كار كنه يعني فايلهاي RAR چند قسمته هم بتونه باز كنه .
از نرم افزار .ADVANCED RAR PASSWORD RECOVER) ELCOM SOFT )
استفاده كردم كه قابليت فايلهاي RAR MULTI VOLUME نداشت.
برنامه KRyLack Password Recovery هم كه دوست عزيزي با كرك تو سايت گذاشته بودند هم درست كار نميكنه و پسورد غلط ميده ....
لطفا منو راهنمايي كنيد كه چه جوري به صورت عملي و كارآمد پسورد يه فايل RAR چند قسمتي پيدا كنم .
خيلي ممنون
http://www.softpedia.com/get/Security/Decrypting-Decoding/RAR-Password-Recovery.shtml
نرم افزار Camtasia Studio این کار رو انجام میده.سلام
من یه برنامه میخوام برای کپچر فیلم از مانیتور با فرمت AVI البته خودم یکی داشتم که حتی نیاز به نصب هم نداشت با حجم خیلی کم که پاک شد اسمشم تو مایه های sing it یا یه چیزی شبیه اون بود
ممنون
از Windows Movie Maker که خود ویندوز داره میشه استفاده کرد.من دنبال برنامه ای میگردم برای تبدیل فایلهای wmv بدون اینکه license بخواد و یا برنامه ای که اونا رو بدون نیاز به license باز کنه .
البته سایتهای زیادی رو گشتم ولی چیزی دستگیرم نشد.
بهتره از نرم افزار Spyware Doctor استفاده کنید.سلام
کامپیوتر من یه ویروس به نام win32/vb.aol trojanپیدا کرده چه جوری از بین ببرم تو رو خدا کمکم کتید
دوستان من یه منبع خوب داشتم که از داخل اون درخواست های شما رو می گذاشتم. یعنی چند تا منبع. ولی اومدن این نامرد ها فیلترش کردن. برای اینکه این درخواست هاتون رو بتونم پیدا کنم و بصورت کامل لینکش رو اینجا بذارم لطفا یه فیلتر شکنی چیزی اگه سراغ دارید توی پیغام خصوصی برام بفرستید.