دانلود هر برنامه اي كه بخواهيد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amanat

Member
اگه مي شه بگو كه از كجا نرم افزار facial studioرا رايگان دانلود كنم .ممنون

keywan

Member
درخواست نرم افزار toolbar studio

سلام به همه دوستان
لطفا اگر کسی نرم افزار ToolbarStudio 3.1 نسخه کامل را داره خواهشا لینکشو برام بزارید و اگر هم ایمیش کنید که دیگه آخرش هستید
جبران می کنم انشا ا...

sd70

Active Member
سلام به همه دوستان
لطفا اگر کسی نرم افزار ToolbarStudio 3.1 نسخه کامل را داره خواهشا لینکشو برام بزارید و اگر هم ایمیش کنید که دیگه آخرش هستید
جبران می کنم انشا ا...
ToolbarStudio v3.0.1

برنامه + Patch

http://rapidshare.de/files/31920239/ToolbarStudio_v3.0.1_.rar

پسورد (در صورت لزوم): http://www.besttoolbars.net

mehdi_182006

New Member
قفل مى خوام

سلام
آقا من يه قفل مى خوام كه سى دى رو غير قابل رايت بكنه كه اين سى دى من سى دى تصويريه مى خوام توى ضبط هم بياد
فقط مى خوام با clone و... رايت نشه
يا على

un4given2

New Member
پيدا كردن پسورد rar

از دوستان با تجربه خواهش مي كنم منو راهنمايي كنيد .

من دنبال يه برنامه كتذآمد براي پيدا كردن پسورد فايلهاي RAR هستم كه به صورت MULTI VOLUME هم كار كنه يعني فايلهاي RAR چند قسمته هم بتونه باز كنه .

از نرم افزار .ADVANCED RAR PASSWORD RECOVER) ELCOM SOFT )
استفاده كردم كه قابليت فايلهاي RAR MULTI VOLUME نداشت.

برنامه KRyLack Password Recovery هم كه دوست عزيزي با كرك تو سايت گذاشته بودند هم درست كار نميكنه و پسورد غلط ميده ....

لطفا منو راهنمايي كنيد كه چه جوري به صورت عملي و كارآمد پسورد يه فايل RAR چند قسمتي پيدا كنم .

خيلي ممنون

سلام
من یه برنامه میخوام برای کپچر فیلم از مانیتور با فرمت AVI البته خودم یکی داشتم که حتی نیاز به نصب هم نداشت با حجم خیلی کم که پاک شد اسمشم تو مایه های sing it یا یه چیزی شبیه اون بود
ممنون

mohsen3310

New Member
wmv

من دنبال برنامه ای میگردم برای تبدیل فایلهای wmv بدون اینکه license بخواد و یا برنامه ای که اونا رو بدون نیاز به license باز کنه .
البته سایتهای زیادی رو گشتم ولی چیزی دستگیرم نشد.

سلام
کامپیوتر من یه ویروس به نام win32/vb.aol trojanپیدا کرده چه جوری از بین ببرم تو رو خدا کمکم کتید

hamidbass

New Member
سلام به همه من برنامه Borland C++ builder 6.0 رو خیلی احتیاج دارم .
خیلی ممنون .

درخواست كرك نرم افزار فوري

سلام
من نرم افزار sound forge 8 رو از سايت p30download به همراه كركش دانلود كردم، وليكركش كار نميكنه هر بار كه ميخوام اكتيويشن كدش رو وارد كنم error ميده، ميگه كه غير مجاز هستش.
اگر لينك ديگه ازش داريد لطف كنيد و به من بديد.

sd70

Active Member
ببخشید که یه مدت نبودم رشته ریاضی دیگه هزار بدبختی داره. مخصوصا شیمی :eek: دوستان تمام درخواست هاتون رو یا امروز یا فردا میزارم.

hamidbass

New Member
دست شما درد نكنه . اگه اين برنامه Flash Optimizer رو هم پيدا كني خيلي خوب ميشه .همه نسخه هاي توي بازار فول ورژن نيستند . نسخه تريال بودند كه فول فيتور نيستند .
خيلي چاكريم

perfume117

New Member
سلام
من visual studio .net 2 يا dot net frame work 2 و asp.net 2 را مي خوام. از microsoft نمي تونم دانلود كنم چون نياز داره كه ويندوزم اصل باشه. اگه كركي براي original كردن windows xp professional داري هم خيلي خوبه.

perfume117

New Member
سلام اگه ممكنه چند تا بازي براي بچه هاي 9 ساله ( اگه موتور سواري باشه بهتره) كه crack هم داشته باشه و در ضمن رم سيستم من 128 cpu هم 450

hamidbass

New Member
سلام
من visual studio .net 2 يا dot net frame work 2 و asp.net 2 را مي خوام. از microsoft نمي تونم دانلود كنم چون نياز داره كه ويندوزم اصل باشه. اگه كركي براي original كردن windows xp professional داري هم خيلي خوبه.

از بين برنده سيستم تشخيص فعال سازي ويندوز :
windows product activation killer
http://computernews.ir/download/WPA Killer.zip

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا