دانلود هر برنامه اي كه بخواهيد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

FARIDNAJAFY

Member
کمک فوری نیاز دارم آقا سعید

ممنون از مطلبت : من سریال برنامه Tarma Expert Installer Ver 3.5.2629 رو نیاز دارم .

هیچ سایتی اون رو ارایه نمی ده .

من یه فایل Msi رو وارد برنامه تارما کردم و بعد از ویرایش Build نمی شه .

ممکنه مشکل از رجیستر شدنش باشه .
کد رجیتر رو نیاز دارم . ممنون

FARIDNAJAFY

Member
یه برنامه لازم دارم تا یه فایل با پسوند msi رو ویرایش و دستکاری کنم .

البته من نرم افزار tarma expertinstall ro امتحان کردم . هنگام build خطا می گیره بدون اینکه دسکاری اساسی کرده باشم . اگر کسی لسین کد tarma ver 3.5.2629 رو داره کد رو برام بزاره .
و یا یه برنامه جدید رو که کار می کنه معرفی کنه .

magicwand

Member
سلام من 2 تا برنامه مي خوام:
1:يه برنامه كه 3gp رو به amv تبديل كنه
2:يه برنامه كه amr رو به فرمت هاي mp3 يا wave يا wma تبديل كنه

سلام من 2 تا برنامه مي خوام:
1:يه برنامه كه 3gp رو به amv تبديل كنه
2:يه برنامه كه amr رو به فرمت هاي mp3 يا wave يا wma تبديل كنه
با سلام به شما دوست عزیز.من یک برنامه میشناسم که حدود 30 فرمت مختلف از جمله amr رو به فرمتهای aac ,ac3 ,amr ,mp2 ,mp3 ,m4a ,ogg ,wav ,aac تبدیل میکنه.میتونی از لینک زیر بگیری.فقط به amv تبدیل نمیکنه.
http://66.98.136.69/allok_amrconverter.exe

alikarimian

New Member
درخواست نرم افزار برای فقل روی سی دی

نرم افزار برای قفل روی سی دی نیاز دارم که برنامه های رایت مثل کلون سی دی بلیند رایت وحتی الکل نتوانند این قفل را بشکنند ضمنا از برنامه های نظیر tzcopyprotection نیز استفاده کرده ام
با تشکر

mrmostafa

Member
كرك برنامه Adobe premiere pro 7.0 ميخوام سريال دارم ولي جايي براي سريال نداره يه فايل exe ميخوام كه copy va past كنم كرك بشه الان 30 روزست ممنون ميشم

آخرین ویرایش:

izone

Active Member
با درود به شما.

شاید شما هم مانند من مشکل کند شدن ویندوز را داشته باشید. من که چون زیاد برنامه های گوناگونی را نصب و پاک میکنم ویندوزم پس از زمانی بسیار کندتر از پیش میشه و مجبور میشم که هر 6-7 ماه یکبار هارد را فرمت کنم و همه چیز را از ابتدا نصب کنم. گذشته از زمانی که میبره برای من (نزدیک یک روز) تا دوباره همه برنامه های مورد نیازم را نصب کنم کلی هم از برنامه هایم که روی سی دی دارم را ممکنه پیدا نکنم و دوباره باید کلی دنبالشون بگردم.

یکسال پیش در یک مجله اینترنتی در اینجا خواندم که برنامه یا برنامه هایی است که میتوان از آنها برای بک آپ گیری از ویندوز و کل هارد بهره گیری کرد. یعنی یکبار که کاملا همه برنامه های مورد نیاز را نصب کردیم میشه از کل هارد یک Image گرفت و هر زمان که دوباره خواستیم بجای نصب کردن ویندوز و برنامه های دیگر اون بک آپ را باز میگردانیم که خیلی کار را آسانتر میکند.

نام اون برنامه را یادم نمیاد. برای همین خواستم از شما بپرسم که برای اینکار برنامه ویژه ای را سراغ دارید و یا تجربه ای در این باره دارید یا خیر؟

سپاسگزار میشم اگر کسی کمک کند.

با درود به شما.

شاید شما هم مانند من مشکل کند شدن ویندوز را داشته باشید. من که چون زیاد برنامه های گوناگونی را نصب و پاک میکنم ویندوزم پس از زمانی بسیار کندتر از پیش میشه و مجبور میشم که هر 6-7 ماه یکبار هارد را فرمت کنم و همه چیز را از ابتدا نصب کنم. گذشته از زمانی که میبره برای من (نزدیک یک روز) تا دوباره همه برنامه های مورد نیازم را نصب کنم کلی هم از برنامه هایم که روی سی دی دارم را ممکنه پیدا نکنم و دوباره باید کلی دنبالشون بگردم.

یکسال پیش در یک مجله اینترنتی در اینجا خواندم که برنامه یا برنامه هایی است که میتوان از آنها برای بک آپ گیری از ویندوز و کل هارد بهره گیری کرد. یعنی یکبار که کاملا همه برنامه های مورد نیاز را نصب کردیم میشه از کل هارد یک Image گرفت و هر زمان که دوباره خواستیم بجای نصب کردن ویندوز و برنامه های دیگر اون بک آپ را باز میگردانیم که خیلی کار را آسانتر میکند.

نام اون برنامه را یادم نمیاد. برای همین خواستم از شما بپرسم که برای اینکار برنامه ویژه ای را سراغ دارید و یا تجربه ای در این باره دارید یا خیر؟

سپاسگزار میشم اگر کسی کمک کند.

PowerQuest Drive Image 7.0 محصول كمپاني PowerQuest كه چند سال پيش توسط Symantec به همراه تمام محصولاتش خريداري شد. يكي از اين محصولات نرم افزار معروف PartitionMagic ميباشد.

SUNSET

Member
سلام من نرم افزار web accelerator google speed ميخواستم
كه ادرس سايتشم اينه http://webaccelerator.google.com
متاسفانه بعد از دانلود و قبلش و اصلا كلي گير داره اگه ممكنه نرم افزارش رو البته بدون مشكل بزاري ممنون ميشم

Mrx

Active Member
من نرم افزاره Hacked By rapidshare می خواهم اگه داری بزاری ممنون میشم مرسی از مطالب خوب شما!

bahman_acrom

New Member
:sad:نرم افزار تبديل فرمتهاي تصويري به amv مي خواستم ممنون ميشم

آخرین ویرایش:

NAKOOT

Well-Known Member
سلام ...
برنامه ای که باهاش تم برای فایر فکس طراحی می کنن رو می خواستم ...
به سایت فایرفکس هم سر زدم ... چیزی دستگیرم نشد ...
ممنون...
firefox-est-ton-ami.gif

Mrx

Active Member
برنامه Hack Rapidshare

سلام این برنامه hack rapidshare جور نشد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا