آقا من دنبال یه قالب برای قسمت سفارش آنلاین سایتم هستم .فقط اگر كسي دنبال قالبه بگه در چه موضوعي مي خواد من در اولويت بزارمش ! ممنون !
شما دقت میکردی پسوردش هم همراه مشخصات نوشته شده بود!عزیزم آخه این فایل که پسورد می خواد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مشخصات : پسورد : majidonline حجم : 2696k فرمت فايل : Zip
اين چه حرفيه محمد جان ،فقط اينجا نبايد انقدر پست زده ميشد كه شد !ما ديگه از رده خارج شديم @
آقا بارزام خان خودتون خوب مي دونين ! كه اگر شما اجازه نداده بودين كه من جسارت نميكردم تو تاپيك پست بدم ! پست بي خود هم زياد شده تو اين تاپيك ! آقا محمد اگر ناراحت ميشين من ادامه ندم !ما ديگه از رده خارج شديم @
1081,2539,8429,8873,9005,9006,9089,9171,9359,9792
سارا خانوم خواهش ميكنم شما صاحب اختياريد..خسرو جان دستت درد نکنه. چند تا نکته رو رعایت کنی پستات عالی میشه! :دی
یکیش اینکه عکسهای بزرگ رو بصورت thumbnail آپ کنی. چون عکس وقتی خیلی بزرگ باشه Table ها رو بهم میریزه.
دوم اینکه برای قرار دادن شماره های تمپلیت و اسمهایی که ممکنه تو موتورهای جستجو پیدا بشه و بقول شما بد باشه برای سایت کافیه اونا رو تو کادر نقل قول قرار بدی.
با اجازت من پستت رو یه ویرایش مختصر کردم تا متوجه بشی دقیقا منظورم چیه.
بازم تنکس.
arashonline گفت:خب ما كه نميتونيم يه جوون مرد دانلود كنه ما ازش بگيريم !
قراره اينجا يه 10 تمپليت فروشگاه Oscommerce رو با هم تيكه پاره كنيم
گوگل مال همین کاره کافیه بونیسی موسنتر تمپلت ...... برات همه لینکهایی دانلود رو پیدا می کنه پس لطفا چیزهایی که همه دارن ور اگه می خوایی پستات پر محتوا باشه نده
اگه هم می خوایی چیزی معرفی کنی چیز تک باشه نه .....