دانلود فايل هاي Psd تمپلت !

DJ_Baba

Member
سلام مرسي از تمپليت عاليتون ميشه لطف كنيد يه براي يه كتاب خانه الترونيكي يه صفحه ورودي بزارين خيلي خيلي مرسي

DJ_Baba

Member
سلام مرسي از تمپليت عاليتون ميشه لطف كنيد يه براي يه كتاب خانه الترونيكي يه صفحه ورودي بزارين خيلي خيلي مرسي

logical_82

Member
بابا دمتون گرم . منم يه سري دارم كه حتما بزودي مي زارم . البته بگم اين تمپ ها يكمي فرق دارن و خيلي خوراك ترند
59.gif
39.gif

Hojjat-call

Member
سنگين ترين تمه بود كه آپلودش كرده بودم چندتا ديگه هم هست خواستين بگين تا بزارم !
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لينك دانلود تمه فروشگاه ْآنلاين !
مشخصات : پسورد : majidonline حجم : 2696k فرمت فايل : Zip
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
متسفانه عكسي ازش نمي تونم بزارم !

آخرین ویرایش:

ALI_TAKHTI

Active Member
عزیزم آخه این فایل که پسورد می خواد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hojjat-call

Member
خب بعد از گشتن 1900 تا تمه ! يك تمه بسيار عالي براي فروشگاه آنلاين يافتم كه اينجا ميزارم !
لينك دانلود تمه فروشگاه آنلاين عالي با موضوع بندي!
مشخصات : پسورد : majidonline حجم : 542k فرمت فايل : Zip

متسفانه آپلودر سايت مجيد آنلاين براي من كار نمي كنه مجبور شدم با اين آپلود كنم !

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه

ALI_TAKHTI

Active Member
سارا خانوم مدیره محترمه انجمن لطفا یک نگاه به پستHojjat-call بیندازید این پست در تاریخ: اخرین ویرایش توسط Hojjat-call : جمعه 05 آبان 1385 at 09:47 ویرایش شده.ولی پست من مال روز جمعه ساعت2 صبح بوده .یعنی ایشون بعدا پسورد رو نوشتن.پس دخترم زود قضاوت نکن.و بیشتر نگاه کن.بدرود

Hojjat-call

Member
ما ديگه از رده خارج شديم @
آقا بارزام خان خودتون خوب مي دونين ! كه اگر شما اجازه نداده بودين كه من جسارت نميكردم تو تاپيك پست بدم ! پست بي خود هم زياد شده تو اين تاپيك ! آقا محمد اگر ناراحت ميشين من ادامه ندم ! :cry:

Erfan

Active Member
نه عزيز ....

منظورم اين نبود .... شما ادامه بده ... دارن استفاده ميكنن ....

مخلصيم, بارزام @

thekhosrow

Member
يه پست كاملا معمولي,( آره جونه عمت) (:) !!‌

خانوما , آقايون..

اگه قوانين رو زيره پا له نكرده باشيم و كارمون خلاف شرع نباشه !
قراره اينجا يه 10 تمپليت فروشگاه Oscommerce رو با هم تيكه پاره كنيم :neutral:
هستيد !؟‌

اين جلوه اي از تمپليتها:

لينك دانلود هم همين جاست :
من هنوز خودم وقت نكردم برم دانلود كنم با سرعت بالا
سخاوت وو بيا :lol: :lol:
:twisted: :twisted: :twisted:
حجم :‌ 52837 KB ( اگه دايلاپ دارين بيخيال شين چون شيرين 5 ساعت وقت ميبره !!) فقط سرعت بالا..
10 تا تمپليت فروشگاه OS كامرس !
تمپليتهاي مونستر به شمارگانه :lol:
1081,2539,8429,8873,9005,9006,9089,9171,9359,9792

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خسرو جان دستت درد نکنه. چند تا نکته رو رعایت کنی پستات عالی میشه! :دی

یکیش اینکه عکسهای بزرگ رو بصورت thumbnail آپ کنی. چون عکس وقتی خیلی بزرگ باشه Table ها رو بهم میریزه.

دوم اینکه برای قرار دادن شماره های تمپلیت و اسمهایی که ممکنه تو موتورهای جستجو پیدا بشه و بقول شما بد باشه برای سایت کافیه اونا رو تو کادر نقل قول قرار بدی.

با اجازت من پستت رو یه ویرایش مختصر کردم تا متوجه بشی دقیقا منظورم چیه.

بازم تنکس.

thekhosrow

Member
خسرو جان دستت درد نکنه. چند تا نکته رو رعایت کنی پستات عالی میشه! :دی

یکیش اینکه عکسهای بزرگ رو بصورت thumbnail آپ کنی. چون عکس وقتی خیلی بزرگ باشه Table ها رو بهم میریزه.

دوم اینکه برای قرار دادن شماره های تمپلیت و اسمهایی که ممکنه تو موتورهای جستجو پیدا بشه و بقول شما بد باشه برای سایت کافیه اونا رو تو کادر نقل قول قرار بدی.

با اجازت من پستت رو یه ویرایش مختصر کردم تا متوجه بشی دقیقا منظورم چیه.

بازم تنکس.
سارا خانوم خواهش ميكنم شما صاحب اختياريد..
281.gif
279.gif

arashonline گفت:
خب ما كه نميتونيم يه جوون مرد دانلود كنه ما ازش بگيريم !

يعني اينكه روي cd بزنيم! پست كنيم !؟
من كه پايه هستم .:. اگه خواستي ندا بده
300.gif

YTERROR

Active Member
قراره اينجا يه 10 تمپليت فروشگاه Oscommerce رو با هم تيكه پاره كنيم

گوگل مال همین کاره کافیه بونیسی موسنتر تمپلت ...... برات همه لینکهایی دانلود رو پیدا می کنه پس لطفا چیزهایی که همه دارن ور اگه می خوایی پستات پر محتوا باشه نده

اگه هم می خوایی چیزی معرفی کنی چیز تک باشه نه .....

thekhosrow

Member
گوگل مال همین کاره کافیه بونیسی موسنتر تمپلت ...... برات همه لینکهایی دانلود رو پیدا می کنه پس لطفا چیزهایی که همه دارن ور اگه می خوایی پستات پر محتوا باشه نده

اگه هم می خوایی چیزی معرفی کنی چیز تک باشه نه .....

دقيقا همينطوره كه شما ميگيد ولي من خيلي دنبال لينك اين تمپليتها گشتم اكثر لينكها مربوط به هاست راپيدشير ميشدن كه اكسپاير شده بودن اين لينك سالم بود.

من خودم بواسطه كارم خيلي نياز پيدا ميكنم به اين تمپليتها اگه شما لينك سالم ديديد بقيه رو از اين نعمت محروم نكنيد. مرسي كه به پست ام توجه داشتيد.
277.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا