بی بی کد دانشکده معماری

rabin_x22

New Member
دانشکده معماری ، سلام خوشحال میشم اساتید رو کارم نظر بدن
مدلینگ (به غیر از آبجکتهای درخت و صندلی) با rhino
render vray
photoshop

پیوست ها

• 1kamhajm.jpg
    1kamhajm.jpg
    622.7 کیلوبایت · بازدیدها: 83
  • 2 kamhajm.jpg
    2 kamhajm.jpg
    818.6 کیلوبایت · بازدیدها: 74
  • 3 kamhajm..jpg
    3 kamhajm..jpg
    666.8 کیلوبایت · بازدیدها: 76
  • 7 kamhajm.RGB_color.jpg
    7 kamhajm.RGB_color.jpg
    394.2 کیلوبایت · بازدیدها: 75
آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
من با این برنامه ارهینو یا به قول خودم ریحون کارنکردم ولی کارات قشنگ بود. فقط به نظرم نورپردازیش می تونی یکم روشن تر باشه منظورم مثل این کار سطل آشغالم که تو امضام هست. البته نظر شخصیم بود. من رشتم معماری نیست. فقط نظر شخصیم رو دادم. شایدم اشتباه می کنم. موفق باشی

sallarmelli

Active Member
در تصویر اولی گوشه سمت چپ نیمکت ها توی هوا هستند
چمن ها نسبتا خوب شدند displacement هست؟
درخت ها رو ساختی یا آماده هست اگه هست مال چه مدلیه؟
رفلکت شیشه ها زیاد هست اون اتصال کنج شیشه ها رو چه کار می کنی؟
ولی برای معماری اون فضاهای نیمه باز چادری خیلی خوب هستن چیزی که این روزا در معماری ما کم پیدا می شه
کف طبقه آخر خیلی نازکه اونجارو چه کاری کردی ؟ باید اونجا پاورچین قدم برداری
این شیش های طبقه ی بالا فریم نمی خواهند؟

موفق باشید.

آخرین ویرایش:

rabin_x22

New Member
تشکر از همه دوستای گلم که نظر دادین:rose:

اولا که من میخواستم حس فضای پاییزی تو فضا باشه به خاطر همین شدت نور تو محیط کمه.

کنج پنجره ها میتونه از تو نگه داشته باشه مثل مدرسه باهاس تو آلمان. این اتفاق میتونه حتی واسه ارتفاع کف طبقه بیفته یعنی کلا نما جدا از سازه فرض میشه

منم موافقم با رفلکت کمتر

چمن ها displacemente

بازم تشکر تو کارای بعد از نظراتتون حتما استفاده می کنم:rose::)

sallarmelli

Active Member
آقا منظور من این قسمت بود چه طور سقفی به این ضخامت کم اجرا می شه؟

پیوست ها

• ejra.jpg
    ejra.jpg
    36.8 کیلوبایت · بازدیدها: 16

rabin_x22

New Member
آقا منظور من این قسمت بود چه طور سقفی به این ضخامت کم اجرا می شه؟

نمای آزاد همینه که مثلا میشه یه کم از ارتفاع کف یا سقف پشت شیشه باشه یعنی ما توی نما شیشه میبینیم ولی در حقیقت کف یا سقف هست پشت اون قسمت از شیشه.

بازم از دقتت ممنون:rose:

*farshid*

کاربر VIP
ممنون از دعوتتون
فرض بر اینه که شما از vray for rhino استفاده کردین (اشاره ای به مکس نشده تو پستتون)
اول از همه باید بگم تکلیف نوع پرزانته مشخص نیست... هدفتون ارائه رئال بوده یا ارائه آرتیستیک معمارانه
اگه هدفتون ارائه کار رئال هست بهتره از 3dsmax برای نورپردازی و رندرینگ استفاده کنید
vray for rhino محدودیت های خاص خودش رو داره و شاید نشه یه کار خوب باهاش ارائه داد

در مورد خود کار
برای شبیه سازی هوای پاییزی تنها المانی که تفاوت فصل رو نشون میده درخت و کاشتنی های دیگه هستن ...آسمون پاییز همچین رنگی نداره
اگه منظورتون شبیه سازی غروب پاییز بوده زاویه تابش خورشید صحیح نیست ... زاویه تابش حدالمقدور باید با بگکراند کارتون مچ باشه ... که نیست
چمن هم میتونست رنگ مرده تری داشته باشه ... دیسپلیسمت روش مناسبی برای ساخت چمنه ولی بافتی که برای دیسپلیسمنت استفاده کردین خوب نیست ... (البته بهترین راه استفاده از مدل آماده چمن و پخش کردن اون با اسکریپت و پلاگین های مخصوص هست که متاسفانه راینو همچین امکانی نداره)
درخت رو هم بهتره برای بستن کادر استفاده کنید بهتره جلوی ساختمون رو نگیره

نکته مثبت کارتون استفاده از راینو برای مدلسازیه ... برای مدلسازی هیچ برنامه ای به پای راینو نمیرسه مخصوصا اگه گرسهاپر بلد باشین
ولی برای پرزانته بهتره مدل کارتون رو وارد مکس کنید تا از امکانات و پلاگین های متنوعتری استفاده کنید

آخرین ویرایش:

rabin_x22

New Member
ممنون از دعوتتون
فرض بر اینه که شما از vray for rhino استفاده کردین (اشاره ای به مکس نشده تو پستتون)
اول از همه باید بگم تکلیف نوع پرزانته مشخص نیست... هدفتون ارائه رئال بوده یا ارائه آرتیستیک معمارانه
اگه هدفتون ارائه کار رئال هست بهتره از 3dsmax برای نورپردازی و رندرینگ استفاده کنید
vray for rhino محدودیت های خاص خودش رو داره و شاید نشه یه کار خوب باهاش ارائه داد

در مورد خود کار
برای شبیه سازی هوای پاییزی تنها المانی که تفاوت فصل رو نشون میده درخت و کاشتنی های دیگه هستن ...آسمون پاییز همچین رنگی نداره
اگه منظورتون شبیه سازی غروب پاییز بوده زاویه تابش خورشید صحیح نیست ... زاویه تابش حدالمقدور باید با بگکراند کارتون مچ باشه ... که نیست
چمن هم میتونست رنگ مرده تری داشته باشه ... دیسپلیسمت روش مناسبی برای ساخت چمنه ولی بافتی که برای دیسپلیسمنت استفاده کردین خوب نیست ... (البته بهترین راه استفاده از مدل آماده چمن و پخش کردن اون با اسکریپت و پلاگین های مخصوص هست که متاسفانه راینو همچین امکانی نداره)
درخت رو هم بهتره برای بستن کادر استفاده کنید بهتره جلوی ساختمون رو نگیره

نکته مثبت کارتون استفاده از راینو برای مدلسازیه ... برای مدلسازی هیچ برنامه ای به پای راینو نمیرسه مخصوصا اگه گرسهاپر بلد باشین
ولی برای پرزانته بهتره مدل کارتون رو وارد مکس کنید تا از امکانات و پلاگین های متنوعتری استفاده کنید

با تشکر از نقدی که کردین

مدلسازی کار کامل با راینو بوده بعدش وارد مکس کردم و متریال و نورپردازی شد
این پروژه واسه پایان نامم بوده و معماری میخونم
بابت نورپردازی چون HDRI خوب نداشتم از عکس معمولی استفاده کردم و چمنم Displacemente
برای رئال شدن کار خیلی باید بیشتر کار کنم البته اگه آموزشای خوبی بتونم پیدا کنم( هرچند این مدل تحویل کار خیلی تو فضای دانشگاهی معماری مرسومه)
بازم تشکر:rose:

.:BehzAd:.

Active Member
سلام مرسی از دعوتتون

راینو سروس برنامه خوب و قدرتمندی هست من چند وقتی هست که در گیر خودش و چند تا پلاگین مدلسازی ام باهاش و کار هم زدم و بنا به دلایلی هیچ جا آپ نکردم ولی فقط مدل رو تو راینو ساختم و رندر رو تو نرم افزار های دیگه گرفتم پس توصیه میکنم به مشا هم که رندر رو تو مکس یا نرم افزار های دیگه بگیر درسته که اکثر انجین های رندر رو راینو هم نصب میشن ولی من خودم به شخصه ترجیح میدم تو محیطش رندر نگیرم البته برای کارای که ارزش ککار کردن رو داشته باشن و کارفرما از اونا باشه که پول خوب میده و کار خوب هم میخوان.
خوب بریم سراغ نقد گرچه ما در حدی نیستیم که نقد کنیم.
کار به لحاظ مدلینگ جای کار داره و دیتیل ردازی نشد فقط به صورت کلی مدل شده.
نور خوبه بد نیست ولی شیدر پردازی کار ضعف داره چمن هم خوب نشد دیسپلیس اصلا استفاده نکن برا چمن سراغ روش های دیگه برو.
چمن سبز و درختان با برگ قرمز و زرد حس خوبی رو بهم نداد این بر میگرده به بحث رنگ شناسی تو کار برو پیشو بگیر.
درخت هم به تنش یه بافتی چیزی بده خیل بی روح شده.
قبلا تو کارای بچه ها گفتم نور روز به این شدت و قدرت از همچین آسمونی با این ابر نمیاد درستش کن.
اگه جایی تندی کردم ببخشید.:rose:
موفق باشید و امید وارم که کارای بهتری هم ازتون شاهد باشیم.

در ضمن ایملیت رو برام pmکن.

seous

Well-Known Member
یه کار زیبا و دوست داشتنی با کمی ایراد.... اول اینکه سایه با توجه به اینکه غروب رو شبیه سازی کردی لبه هاش خیلی تیزه توی این زمان سایه ها نرم تره ... ایراد بعدی >> چمن رو به باکس دادی که از کناره ها زده بیرون؟؟؟ در ضمن با توجه به فصل پاییز که اشاره کردی بهتره از شادابیشون کم کنی.... بجز این چندتا ایراد مابقی کارت خیلی زیبا شده ....تبریک تبریک:cool:

rabin_x22

New Member
خیلی ممنون از لطف همه دوستان، تو کارای بعدی حتما بیشتر رعایت می کنم:)

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
سلام
مشکلات کارتون :
چمن تو بعضی قسمت ها از بغل جدول زده بیرون-تکسچر جدول مشکل داره درست نیست - ارتفاع جدول از سطح زمین تو عکس دوم از چپ- در مورد رنگ و فضا نظر فرشید +
موفق و پیروز باشید:rose:

rabin_x22

New Member
سلام
مشکلات کارتون :
چمن تو بعضی قسمت ها از بغل جدول زده بیرون-تکسچر جدول مشکل داره درست نیست - ارتفاع جدول از سطح زمین تو عکس دوم از چپ- در مورد رنگ و فضا نظر فرشید +
موفق و پیروز باشید:rose:

آره یکم هول هولی شد حتما تو کارای بعدی رعایت میکنم، مرسی:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا