خیلی مهم :کلاس FrameNavigator آپدیت شد - حتما یه سر به اینجا بزنید ...

شروع موضوع توسط ++Hadi++ ‏2 اکتبر 2010 در انجمن برنامه فلش Flash

کلمات کلیدی:
  1. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    باسمه تعالی
    عنوان کلاس : FrameNavigator
    ورژن : 3.1
    نام سازنده : هادی عباسی - HadiMetal
    تاریخ انتشار : 1389/07/10 شمسی مصادف با 2010/10/02 میلادی
    فعالیت : شما به صورت افقی اسکرول کنید ، مووی کلیپی را که دارای چند فریم انیمیشن یا فیلم است ،به فریم های مناسب پیمایش می شود . تمامی کارها اعم از تنظیم اندازه اسکرولر با تعداد فریم ها اتوماتیک است.این کلاس می تواند کلاسی عالی برای ساخت پلیری باشد که ویدیو یا صدا را داخل فریم های یک مووی کلیپ Embed می کنید. این کار می تواند در مورد SWF های خارجی و لود آنها در فلش اصلی هم صادق باشد. شما می توانید با این روش ویدیو های خودتان را برای مولتی مدیاهایتان انحصار سازی کنید .

    امکانات جدید و تغییرات :

    1- بهبود سویچینگ کلاس FrameNavigator بین یک یا چند مووی کلیپ فریم دار و زماندار که می خواهید در هر لحظه یکی از آنها را اسکرول کنید و نمایش دهید.(مثال شماره 1)
    2- بهبود حالت خاموش کردن و خروج از حالت پلیر در هنگام حذف شی این کلاس(مثال شماره 1)
    3- افزوده شدن یک تکست فیلد برای نمایش زمان (ساعت و دقیقه و ثانیه )نمایش(مثال شماره 1 و 2)
    4- وقتی دکمه pause را فشار می دهید تایمر چشمک می زند .(مثال شماره 1 و 2)
    5- قابل استفاده برای مولتی مدیاهایی که کارفرمای شما می خواهد ، ویدیو های آموزشی یا ... که باید در مولتی مدیای شما به نمایش در آیند ، قابل استفاده برای هیچ پلیر و مولتی مدیای دیگر نشود .(به استثنای دیکامپایل- مثال شماره 2)
    6- بهترین حالت برای موقعی که می خواهید پلیرتان با / بدون دکمه Play/Pause کار کند .(مثال شماره 1 و 2 - توضیح در کامنتها)
    7- می توانید در حالت پیش فرض و اولیه جریان فیلم را به اجرا بیندازید یا متوقف کنید .(مثال شماره 1)
    8- رفع چندی از باگهای کلاس قبلی
    توضیحات کامل در فایل Instruction داده شده است ...

    امیدواریم از این کلاس لذت ببرید ...
    استفاده از این کلاس آزاد است . می توانید این کلاس را ارتقا دهید البته به شرطی که اسم بنده را در کامنت کلاس قید کنید ...
    موفق باشید ...

     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏2 اکتبر 2010
    MATIN 8013، akherat، majid_jaki و 22 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. honarenab

    honarenab Member

    ارسال‌ها:
    34
    تشکر شده:
    5
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام و ممنون

    اما من هر کاری کردم نتونستم فایل fla مثالها رو در فلش باز کنم. فلش من cs4 هستش... میشه راهنمایی کنید.
    در ضمن یک پیشنهاد هم دارم. دکمه فول اسکرین و نمایش زمان (یا تعداد فریم های) نهایی کلیپ فلش هم می تونند اضافه بشوند. باز هم خسته نباشید...
     
    نوشته شده توسط honarenab در ‏22 ژانویه 2011
  3. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    Cs5 فقط
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏22 ژانویه 2011
    honarenab از این پست تشکر کرده است.
  4. honarenab

    honarenab Member

    ارسال‌ها:
    34
    تشکر شده:
    5
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام آقا هادی عزیز!
    بالاخره با هزارتا مصیبت فلش cs5 رو پیدا کردم و نصبش کردم، اما متاسفانه به چیزی که فکر می کردم در این کلاس شما وجود داشته باشه نرسیدم.

    راستش من مدت هاست دنبال یک پلیر فلش برای فایل های swf هستم؛ یک پلیر که خودش فایل swf باشه و بتونه هر فایل swf (البته از نوع stream) رو با navigation bar یا همون نمایش تایم لاین و Play و Pause - و اگر شد امکان فول اسکرین - و نمایش مدت زمان (یا تعداد فریم) نهایی و نمایش داده شده، باز کنه و نمایش بده.

    در ضمن من خیلی مقدماتی با فلش آشنا هستم و در زمینه کد نویسی ضعیف، بنابراین اگر ممکنه یه نمونه ای رو بهم معرفی کنید که با تغییرات جزئی مثلا در اکسمل قابل استفاده باشه.

    عدم دسترسی کاربر به فایل swf هم برام مهم نیست.

    خیلی خیلی خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید.
     
    نوشته شده توسط honarenab در ‏28 ژانویه 2011
    ++Hadi++ از این پست تشکر کرده است.
  5. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    والا این پلیر swf نیست که البته برا پلی swf خود flash player و یا خود شی لودر خوبه . ولی به شرط اینکه طراحی اون دست شما باشه و بتونین به درونش رخنه کنین تا بفهمین چه مووی کلیپ هایی داخلش هست ، دیگه این کارتونو راه می اندازه ولی قبول دارم که نمی شه واسه هر کاری اعم از swf های اکشن 2 و غیره اینو استفاده کرد . این کلاس مخصوص هماهنگی یه سیستم sick bar اسکرولینگ با فریم های یه مووی کلیپ هست و تا این حد ، مسائل رو حل می کنه .
    موفق باشید .
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏29 ژانویه 2011
    saadatirad و honarenab از این پست تشکر کرده اند.
  6. Avang2005

    Avang2005 مدیر انجمن

    ارسال‌ها:
    3,811
    تشکر شده:
    4,092
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام دوست من

    دوستانی که مشکل دانلود از لینک های بالا داشتند میتوانند از همینجا دریافت کنند

    فایل ها ضمیمه شد :oops:

    موفق باشید
     

    پیوست ها:

    نوشته شده توسط Avang2005 در ‏5 ژوئن 2011
    saadatirad، ++Hadi++ و mohammad.sub7 از این ارسال تشکر کرده اند.

به اشتراک بگذارید