خط نستعليق در فتوشاپ !!!

Asaf

Member
سلام گلپسر جان
من نميدانم فونت نستعليق را براي طراحي ميخواهيد و يا دوست داريد از آن در محيط فتوشاپ براي نوشتن متن استفاده نماييد
در هر حال من براي حل مشكل خود از فونت خوشنويس و فونت چليپا به صورتImage استفاده ميكنم ؛ البته در طرح ها
معمولاٌ در محيط فتوشاپ ميشود با استفاده از ابزار معجزه گر و يا در پالت لايه ها با فرمان Select Layer Tranceparency مشكل را حل كرد و يك فونت به اصطلاح نستعليق در اختيار داشت
البته نه دقيقاٌ

شايد اين حرفها اندكي مفيد باشد!!
با تشكر

reza4230985

New Member
سلام دوست عزيز
فكر كنم علاوه بر برنامه چليپا كه دوستان گفتند از برنامه كلك هم بشه استفاده كرد كه فكر كنم بهتر از قبلي هست .
www.kelk.org
فكر كنم سايتش هم اين هست خود برنامه پوليه ولي اگه بگردي ميتوني پيداش كني .
عزت زياد .

aminem

Member
سلام .
توي چليپا وقتي يه متني كپي ميكني و مثلا تو فتوشاپ پيست ميكنم سركش ها رو نشون نميده.
يعني يه منطقه‌ي خاصي رو كه كپي ميكنه سر سركش ها رو كه زده بالا حذف ميكنه.
كسي ميدونه چرا؟

toranj_1455

Member
سلام
اره اين مشكل اين برنامه است كه با يه ترفند حل ميشه:
در دو گوشه ي سمت راست-بالا و سمت چپ-پايين دو تا حرف بنويس حالا وقتي همه را سلكت كني ديگه تمامي متن در كادر قرار ميگيره بعدا تو فوتوشاپ بخش هاي اضافي را حذف كن! اگه كسي راه مناسب تري سراغ داره بگه؟! :)

Untitled-2.jpg

Untitled-4.jpg

faizhk

Member
من از يه سايتي عربي گرفتميش. حجمش است 8.4 ميگابايت. اما هنگامي انستال كردن Installation Password ميخواد، كه نميدونم از كجا پيداش كنم.
نسخه Kelk 2000 هستيش.

mossi

Member
faizhk گفت:
من از يه سايتي عربي گرفتميش. حجمش است 8.4 ميگابايت. اما هنگامي انستال كردن Installation Password ميخواد، كه نميدونم از كجا پيداش كنم.
نسخه Kelk 2000 هستيش.
آدرس بده ما هم دانلود كنيم .
اونوقت ماهم سريالس را كه نداريم اگر پيدا كرديم به شما ميديم .

hamodi

New Member
اگر كسي نرم افزار كلك كرك شده رو داره مارو هم بي خبر نذاره. :wink:

Norik

Active Member
من که چاليپا رو يبار دانلود کردم کامپولوترم قاط زد و مجبور شدم دوباره ويندوز بريزم
تازه همه منو رو هم ؟؟؟ نشون ميداد

mossi

Member
سريال نرم افزار كلك

1432000010044 با اين سريال 3 روز كار ميكنه

بعد بايد يك loader براش درست كرد يا پيدا كرد .

برو بينيم چه كار ميكني

mossi

Member
آقا من خودم پيداش كردم

يك پاتچ داره يك Loader
تو گوگل بنويس kelk2000
هردوش يك جا است .

جدیدترین ارسال ها

بالا