فکرشو میکردم که بیاید تو مجید آنلاین و تاپیک بدی - خــــــــــــــــــوب گذاشتم حرفتو بزنی عزیز!
به نام خدا !
محسن جان چرا ناقص گفتی عزیز ؟
خوشبختانه همه ID های یاهوتونم IGNORE هست که نتونی جلو تاپیک زدنمو بگیری - سنت پایین نیست - تعجب میکنم که اومدی اینجا و با دست خالی داری داد و بیداد راه میندازی - واسه حرفات مدرک داری؟!
آقا محسن گل شما مشتری ما نبودی - من به شما دامیت و هاست دادم به عنوان یه دوست ! - یادت هست چطوری آشنا شدیم که !
کم برات زحمت کشیدم نه ؟ شما اصلا میدونستی CMS چی ؟ - اصلا میدونستی وب یعنی چی ؟ شما که دیپلمتو به زور گرفتی چطور به خودت جرات میدی بهم توهین کنی !
اصلا چه نوع هاستینگی هست که آقا محسن شماره خونه ما رو هم داره ؟ ها ؟ 0711627...
خدا رو شکر که بالاشهر میشینیم - نیازی به دامین کسی هم نداریم !
شما رو هم رفته 10 تا پست داری عزیز - اولیش یادته ؟ دیدم یه کم سلیقت خوبه گفتم طرحتو بزار مجید آنلاین - بچه ها نظر بدن بعد جالب اینجاست گفتی که چه طرحشوت (قالب سایت ) خوشکله - گفتم آره تمپلیت قشنگیه - گفتی منم انجمن میخوام داشته باشم - گفتم vbulletin هست و نمیشه نول شدش و بزاری و و و و و و . .. .. . . . ..
یادته ؟
حالا اومدی اینجا چی میگی ؟
2-3 روز دیدی نیستم و تو سایت نمیام و اینا گفتی حسین رو بد نام میکنم ؟ دمت گرم!
بشکنه دستی که نمک نداره - تو خیابون با پیمان نیومدی - چی بهت دادم ؟ - مودم سیستممو دادم بهت ! یادته مودمت گفتی خرابه ؟
نمیخواستم بگم - اما شب عروسی دادشم هست - اینقدر منو ناراحت کردی که عروسی نمیخوام برم با این روحیه - ما دزدیم ؟
من ؟ حسین دزده ؟ مگه خودت یه روز نیومدی گفتی دامین رو بزار واسه فروش دیگه سایت نمیخوای - تو اصلا میدونستی sedo چیه ؟ وقتی دامینتو گذاشتم واسه فروش مگه بهت لینکشو ندادم - مگه نگفتی عجی دامینایی با چه قیمت هایی ! ؟؟؟؟؟؟
تازه به خودت اومدی که ای وای نکنه من دامینتو بالا بکشم - مگه حتی پسورد sedo رو بهت ندادم ؟ مگه نگفتی بلد نیستی - مگه نگفتی نمیفهمم پنل sedo چطوریاست - مگه نگفتی سخته ؟ گفتم باشه - من پایه اونو 200$ زدم - من 2-3 تا دامین دیگه هم هست گذاشتم واسه فروش و ...
مگه سایتت نمیخواستی انگایش باشه - مگه تا 2 شب نمیشنستم برات تایپ میکردم تو یاهو که فلان بخش CMS دیتالایف چه کار میکنه ! مگه یادت ندادم قالب چطوری درست میکنند با دیتالایف - مگه کلی اشکال املایی نداشتی توش - من درست میکردم ؟
مگه شماره موبایل منو نمیدادی تو سایت میزدی - مگه همین شما نبودی که کاری کردم روزی 3 هزار تا بازدید داشتی - مگه من نبودم شماره موبایلمو تو سایتت گذاشته بودی و شب ساعت 12 SMS میومد به انگلیسی و فحش بهم میدادن - فحش چی بود ؟
مثلا تو آلبوم موزیک یه خواننده رو گذاشته بودی طرف SMS میداد آقا فلان فلان شما که آلبوم فلانی رو هم نزارید !
من چیزی بهت گفتم ؟
خیلی احتمال کمی میدادم بیای و اینجا تاپیک بدی!
مگه ماردتون مریض نبودند - من هر روز به شما پی ام میدادم که مادر چطوره ؟ بهتر شدند ؟
شما ها بگید آیا اینا کار هاستینگ هست ؟ - آیا چیزی به جز دوستی میتونه این طوری باشه ؟
ما هیچ حالت مشتری و ... نداشتیم با شما - فقط یه دوست بودی - همین - از همون شب که سر یه کار کوچولو به من 4-5 خط فقط فحش دادی دیگه برام بی ارزش شدی - باز میگم این خودت بودی اومدی گفتی دامین و اینا رو بفروش - خودت گفتی دوباره سایت میزنی ( مثل هاست قبلیت از نوع فریش اونم 200 مگ با پهنای باند ماهیانه 10 گیگ - اونم از همین دزدی که الان داره با هات حرف میزنه )
مگه یه شب نیومدی تو چت گفتی یکی دامین رو 25 تومن میخواد - گغتم 25 بیشتر می ارزه ! حیفه - فکر کردی واسه خودم میگم ؟
همتون میدونین که دامین بدون فول پنل کسی نمیخره ! واسه همین دامینی رو که 3 ماه از تاریخش تقریبا گذشته بود رو ترانسفر کردم به دایرکتی و پولشو که 6.99 دلار بود کم کردن ! - با اینکه باز پنل داشتم - خودم یه پنل جدا ( شخصی ) برات درست کردم و دامینت به تنهایی اونجاست - از نماینده دایرکتی
www.website.in برات ترانسفر کردم ! - میدونستم یه روز جواب محبتامو اینطوری میدی!
شما ها بگید آیا اینا کار هاستینگ هست ؟ - آیا چیزی به جز دوستی میتونه این طوری باشه ؟
یادته هر شب با ID های مختلف میومدی و میگفتی حسین جان ببخشید بابت فحشایی که دادی و اینا ؟
گفتم بخشیدم اما دوستیمون به هم خورد !
1. اون کسی که دامین رو براتون ثبت میکنه بعد از 2 ماه یادش میره توی کودوم سایت ثبت کرده به همین دلیل دیگه نمی تونید سایت رو به راحتی تغییر سرور بدید یا ثبت مجدد کنی
چه مسخره مگه میشه یادم بره ؟ - وقتی توی یاهو پیله میشی که آقا پسوردمو بده ( بابت امین و هاستی که رفاقتی برات درست کردم و ترانسفر و آموزش و اینا ) منم مجبور میشم واسه اینکه وقتمو نگیری بگم یادم رفته !
2. بعد از 5 ماه بهتون اعلام میکنن که باید مجدداَ پول دامین رو بدید و اگر ندید دامین شما رو طبق گفته خودشون به دامین Dreamdata.net وصل میکنن
حالا میری با STAFF ( پرسنل و همکار و مدیر ) ما چت میکنی که ....
دستشم درد نکنه - همه حرفاتو برام کپی پست میکرد و منم جواب میدادم و ایشون هم میزاشت کف دست شما -
کسی نگفت شما پول دامینو بده ! - 10 برابرشم بدی نمگیریم - چون اصلا مسئله اینا نیست آخه - مسئله شخصی - خسومت سر اون فحش هایی که تو نت دادی ( یهو قاطی کردی - اگه جریان رو بگم همه میخندن ) - سر اون فحشا منم لج کردم به STAFF هم گفتی که حسین لج کرده.
والا نمی دونم اینجا ایران هر کس هر کار بخواد می کنه
شما چرا عزیز ؟
تاپیکی که هیچی نمدونید ازش - چرا الکی نظر میدید ؟
الان گمونم نظرت عوض شد - نشد ؟ تو ایران هم هنوز کار درست پیدا میشه !
راست می گه چه قدر به بنده فش دادن
نگران نباشید من آدرس اون رو دارم خوشبختانه شیراز است می رم سراغش این فش هایی رو که به من در مسنجر داد تلافی می کنم منتظر باشید
تازه ریسلر هستند
من به شما فحش ندادم - قضیه سر میزبانی هاست شما بود - شما دائم پی ام میدادید و منم براتون توضیح میدادم هر چی سوال میکردید! - تا اینکه از طرف شما بحثمون شده و رفتید ...
در ضمن ما ریسلر نیستسم ! اینم مدرک
http://server.dreamdata.net - عزیز شما یه کم بیسوادی! ( ما برای مدتی 2 هفته روی یکی از سرورهای دوستانمون اومدیم - و جالب اینجاست که این موضوع رو هم به اطلاعتون رسوندم.
الان هم كه سرور گرفتيم و هاستينگ راه اندازي كرديم سعي ميكنم طوري كارم رو انجام بدم كه هيچوقت چنين مشكلاتي براي مشتريانم بوجود نياد
گمونم الان مشکل حل شده - چون ایشون اصلا مشتری ما نبوده - راستی ایشون گفتند اولین مشتری - نه عزیز - ما مشتری داشتم - شما 10 همین یا 11 همین بودید که ما ایجاد کردیم!
تفاوت یه فرد تحصیل کرده و باشخصیت رو ببینید
این اتهامات،اتهامات کوچیکی نیست من فکر می کنم
اتهام بزرگیه - اما اگه تو گوشمم بزنن - باز به طرفم حق میدم و به حرفاش گوش میدم! ( مردونگی چیز خوبیه )
خدا رو شکر من کار اصلیم هاستینگ نیست ! جسارت نشه به عزیزان - اما به عنوان اینکه خودم نیاز داشتم برای سایتهام هاست بگیرم - و با توجه به مشکلاتی که برام درست کردند ( سر یه سایت دولتی خیلی اذیتم کردن ) رفتم دیتا گرفتم واسه خودم - دیدم افرادی که میتونند به من اعتماد کنند هم هست - گفتم به اونا هم کمکی کنم !
ما الان 70 تا مشتری داریم ! هر سایتی هم قبول نمیکنیم ! ( مثلا سایت آقا محسن فیلتر شد - با همرام بهش زنگ زدم که اگه بیخیالی میخوام هاستتو پاک کنم - گفتند چرا ؟ گفتم چون دوست ندارم سایت فیلتر شده رو سرور باشه - که باز شماره فکس بهشون دادم و .... )
رو هم رفته : بشکنه دستم که دیگه با کسی این کارا رو بکنم - ( شاید بگید آخه مگه دیونه ای که کار کردی براش - باید بگم که دوست داشتم تو یه جنبه هایی کمکش کنم - همونطور که بار ها خودش بهم گفت ای ماش داداشم بودی - محسن اگه نگفتی اینا رو - بیا بزن تو گوش من ! - بگو دروغ میگه )
شاد باشید - یا علی